E36-TomB
Tā ši gada 21.augustā (ja nemaldos), tika iegādāts sev tīkams auto no Gan4as, sākuma bija doma pirkt auto pliku un nekādu un pašam celt, bet tomēr izdomāju pirkt jau gatavu auto kas arī protams pašam patīk.
Par auto man liekas kad nekas daudz jums nav jastāsta , paši šo auto zinat jau.
Motors: 2.8i
Gads: 1992 (menesi neprecizēšu)
Komplektācija: Viss ko vajag visi četri el.logi, el lūka, OBC(18), el spoguļi.
Daudzi labi momenti un laiks pavadīts , it īpaši slidinoties
padarīts nekas nav , nav bijusi vajadzība , sūknim drošinātajs nomainīts,vsjo
Plānotie darbi:
1.Priekšējo krēslu maiņa, vēlams m3 krēsli.
2.disku krāsu maiņa, pulētie plaukti paliks.
3.un vel mazi darbiņi , ko redzēsiet vēlāk.
Un ten jau var teikt auto uz ziemas migu
Diemžēl salona bildes nav , bet būs
Par auto man liekas kad nekas daudz jums nav jastāsta , paši šo auto zinat jau.
Motors: 2.8i
Gads: 1992 (menesi neprecizēšu)
Komplektācija: Viss ko vajag visi četri el.logi, el lūka, OBC(18), el spoguļi.
Daudzi labi momenti un laiks pavadīts , it īpaši slidinoties
padarīts nekas nav , nav bijusi vajadzība , sūknim drošinātajs nomainīts,vsjo
Plānotie darbi:
1.Priekšējo krēslu maiņa, vēlams m3 krēsli.
2.disku krāsu maiņa, pulētie plaukti paliks.
3.un vel mazi darbiņi , ko redzēsiet vēlāk.
Un ten jau var teikt auto uz ziemas migu
Diemžēl salona bildes nav , bet būs
Paldies paldies.zuze91 rakstīja:Apsveicu ar ļoti labu aparātu.
Kurš te teica, ka kupejas stilīgākās? man gan izskatās, ka sedani sen iet uzvaras gājienu
Smuks Tev aparāts galvenais nenolaid
Šīs ir konča
Piekriitu, man ari sedani labaak patiikRidlihs rakstīja:Kurš te teica, ka kupejas stilīgākās? man gan izskatās, ka sedani sen iet uzvaras gājienu
Bet auto labs!!
Eh,nostaļgija,ka grības vel pavizinaties ar to auto... Labi,ka tomer piereģistrejis,būs interesanti sekot līdzi
Kada krāsa krasosi diskus?
Kada krāsa krasosi diskus?
Smukākais sedans, ko esmu redzējis! Ātrākais e36 ar ko esmu braucis! (Gan4a protams bija pie stūres:D)
Būs ļoooti interesanti pasekot!
Būs ļoooti interesanti pasekot!
sveikts barā
Loti patik sis sedans, kop tik vinju ka to darija ex īpašnieks
Sveiciens no Jelgavas! Prieks redzēt gan4as ex. e36 forumā, protams arī sekošu jaunumiem!
Un pastāsti kpc šofera priekšējo disku salocīji!
Un pastāsti kpc šofera priekšējo disku salocīji!
Topiks atkal ar ziepītēm iesācies
Beidz skaust, saprotu citos topikos, kur noplukušus e36 slavē, bet te viss ir pelnīti.
Vienkārši ideāls ,siekala notecēja
RF_ ,izdari labu lietu,izdzesies vel vienu reizi,tikai pec tam nereģisterjis. Savu topiku tu aizveri,jo tevi visi nodirš un jega tev te atrasties,ja tev viss nepatīk? Kas tava uzskata cilvekiem jāraksta,kad atnāk jauniņais un parada skaisto e36?
Paga, a kur tavs topiks ?
aaa, tu laikam biji tas kam tā zaļa žurka bija pēc kuras visas meičas mīza karstu un lauza kaklus atskatoties ?
Nu jā, tad man skaidrs kāpēc tu te to vien dari, ka piedirs topikus... šitiem puišeļiem vēl augt līdz tavas ''skaistules'' līmenim...
Pa tēmu - patīk šis sedans... protams, ne tik daudz ka RF žurka, bet tomēr...
aaa, tu laikam biji tas kam tā zaļa žurka bija pēc kuras visas meičas mīza karstu un lauza kaklus atskatoties ?
Nu jā, tad man skaidrs kāpēc tu te to vien dari, ka piedirs topikus... šitiem puišeļiem vēl augt līdz tavas ''skaistules'' līmenim...
Pa tēmu - patīk šis sedans... protams, ne tik daudz ka RF žurka, bet tomēr...
Ja reiz iesāki teikt, tad pasaki, nevis "vārdos nevienu nesaukšu", savādāk izklausās kārtējā tukšā muldēšana no Tevis
Kādu laiku gan jau viņš te vairs nebūsgan4a rakstīja:RF_ ,izdari labu lietu,izdzesies vel vienu reizi,tikai pec tam nereģisterjis. Savu topiku tu aizveri,jo tevi visi nodirš un jega tev te atrasties,ja tev viss nepatīk? Kas tava uzskata cilvekiem jāraksta,kad atnāk jauniņais un parada skaisto e36?
Nu tad beidzot vinjsh pazudiis no shejienes !!! Piekakaajis jau visas malas
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Par auto varu pateikt ,ka te viss ir oki Man patiik
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)