Frostija mazbudzeta e36
Sveiki visi e36.lv lietotaji!
Beidzot esmu nolemis pievienot topicu par savu bmw. Nekas daudz nav rakstams, jo pagaidam nekas ipašs ar auto nenotiek, bet plāni jau ir lieli.
Ka jau redzams, e36 kupeja, mauritius blue krāsā, motortelpā 2.5, salonā ādas recaro, dalītā klima, pagaidam nekas apbrīnas vērts nav salīdzinājumā ar citu e36. Sākumā bija nesmukas ķīnas aizmugurējās lampas, kuras ar steigu nomainiju, tad nomainiju griestus, jo tie bija nokarājušies stūre bija visbriesmīgākā, kas tika arī nomainīta. Tika arī nomainītas zāģētās atsperes pret normālām, sēdinātām un cietām atperēm. Šeit pāris bildes no bmw. Gaidu Jūsu kritiku, ieteikumus un padomus. Tika arī iegādāts mpakas bampers čābīgā stāvoklī, bet pie tā jau darbs tiek sākts.
Beidzot esmu nolemis pievienot topicu par savu bmw. Nekas daudz nav rakstams, jo pagaidam nekas ipašs ar auto nenotiek, bet plāni jau ir lieli.
Ka jau redzams, e36 kupeja, mauritius blue krāsā, motortelpā 2.5, salonā ādas recaro, dalītā klima, pagaidam nekas apbrīnas vērts nav salīdzinājumā ar citu e36. Sākumā bija nesmukas ķīnas aizmugurējās lampas, kuras ar steigu nomainiju, tad nomainiju griestus, jo tie bija nokarājušies stūre bija visbriesmīgākā, kas tika arī nomainīta. Tika arī nomainītas zāģētās atsperes pret normālām, sēdinātām un cietām atperēm. Šeit pāris bildes no bmw. Gaidu Jūsu kritiku, ieteikumus un padomus. Tika arī iegādāts mpakas bampers čābīgā stāvoklī, bet pie tā jau darbs tiek sākts.
Pa smuko... tikpat kā kopija manam :D
Studentam degvielas lampiņa ir nevis brīdinājums, bet dekors panelī
ideaali, ceru ka es arii driizumaa tikssu pie kaa taada
Freimans Freestyle Live Forever
veiksmi darbos.masina
mana vecu ,veca kupeja bija labs autins gadus 5 atpakal tagad nezinu, tumsie lukturi kudi labak izskatijas par sitiem sarkanajiem
Aizmugurē bija kaut kadas baltas made in china lampas, izskatijas vienkārši briesmīgi.
Šo vismaz pabeigsi tasīt??
Bet veiksmi darboss
Bet veiksmi darboss
Glīts eksemplārs, veiksmi!
kāds efekts tam turtlam ir?
Aizpilda nedaudz poras, veido spīdumu un labi smaržo. Labs līdzeklis kopšanai. Pēc lietošanas, ieteiktu sprādzēties, jo var dirsa aizlīdēt prom, ejot asāk līkumā.
Frostij: Kā jau teicu, laba šperra, un rokas tev galīgi nav līkas.
Frostij: Kā jau teicu, laba šperra, un rokas tev galīgi nav līkas.
Jā, tas līdzeklis ļoti labi kopj ādu.
Paldies fisher, cenšos uztaisīt smuku.
Šeit tik detalizēti neraksti, bet ja kādam interese, tad var lasīt twitteri ko daru. @thefrostijs NAV REKLĀMA.
Paldies fisher, cenšos uztaisīt smuku.
Šeit tik detalizēti neraksti, bet ja kādam interese, tad var lasīt twitteri ko daru. @thefrostijs NAV REKLĀMA.
Šitie gan jau maksā arī labi.
Var būt. Gadu atpakal pirku. Tas otrais pa labi, aizsmere smuki skrapejumus :)frostijs rakstīja:Šitie gan jau maksā arī labi.
Man ar tagad sagribējās ādas salonu ,bet kopuma smuks aparāts un salons izskatās kopts