Izputejs
Sveiki !
Gaju TA teica ka izputejs parak skaljs servisa teica ka jamaina jo tas ieksha ir izdzedzis un maksajot gala bundulis jauns 90ls jautajums vai nevar to sadegusho uztaisit klusaku lai nepirktu jaunu ? paldies
Gaju TA teica ka izputejs parak skaljs servisa teica ka jamaina jo tas ieksha ir izdzedzis un maksajot gala bundulis jauns 90ls jautajums vai nevar to sadegusho uztaisit klusaku lai nepirktu jaunu ? paldies
vai vienkarsi panem noperc tepat no kada pedejo posmu labaa stavoklii un samaini.
iesaku ari pieverst uzmanibu parejiem bunduliem/ katalizatoram/iem, jo tie iespejams ari ir tuksi.
bet atbildot uz tavu jautajumu- bmw izputejam pedjais bunduls nau pakots, istenibaa daudziem auto nau pakots.
bet gan tur ir sava klusinatajsistema ieksaa ar starpsienam utt, var atgriest valjaa un ar visu kar pa rokai sametinat kko daudz maz lidzigu, bet ja godogi, tad ja bunduls ieksaa galigi saguris, tad labot vinju nau jegas. var ari pakot, bet bus vajadzigs daudz pakojamais matreals
rezumee- labakais atrakais vieglakais variants ir sadabut citu labu bunduli
iesaku ari pieverst uzmanibu parejiem bunduliem/ katalizatoram/iem, jo tie iespejams ari ir tuksi.
bet atbildot uz tavu jautajumu- bmw izputejam pedjais bunduls nau pakots, istenibaa daudziem auto nau pakots.
bet gan tur ir sava klusinatajsistema ieksaa ar starpsienam utt, var atgriest valjaa un ar visu kar pa rokai sametinat kko daudz maz lidzigu, bet ja godogi, tad ja bunduls ieksaa galigi saguris, tad labot vinju nau jegas. var ari pakot, bet bus vajadzigs daudz pakojamais matreals
rezumee- labakais atrakais vieglakais variants ir sadabut citu labu bunduli
...
paldies :)
ļoti labā stāvoklī viss izpùtèjs visā garumā maksās līdz 80,-LVL
PRrotams izņemot m3
PRrotams izņemot m3
Ko varta ieteikt, lai uzlabotu 325i skanu?
nomaini magnetolu
M3 izpludes sistema:DD
Sent from my HUAWEI P6-U06 using Tapatalk
Sent from my HUAWEI P6-U06 using Tapatalk
Vispār man ir līdzīgs jautājums - man stāv virsū 2.5 izplūde ar e46 2.8 gala bunduli, bet skaņa ir tā kā 2.0 bez katalizatoriem - grab kā konservubundža, nav tipiskā 2.5 dobjā rēciena. Pakaļējā bunduļa nomaiņa pataisīs dobjāku, bet būs arī skaļš (vismaz neesmu dzīvē dzirdejis kādu klusu, patīkamu dobju skaņu no aftermarket bunduļiem). To konzervubundžas skaņu varētu dabūt prom uzleikot E36 stock bunduli, jeb labāk iebliezt pa vidu kādu rezonatoru? Ir aizdomas, ka vecie rezonatori ir izdeguši, maybe tpc tādi joki ir?equations rakstīja:Ko varta ieteikt, lai uzlabotu 325i skanu?
gan jau ari katalizatoru tev nau.
to kaa jus saucat konzervbundzas skanju rada tuksa telpa, respektivi tuksi bundulji
kapec man nekad negadas nekadas problemas ar izputeju skanjam plerkonjam utt
to kaa jus saucat konzervbundzas skanju rada tuksa telpa, respektivi tuksi bundulji
kapec man nekad negadas nekadas problemas ar izputeju skanjam plerkonjam utt
...
+par katalizatoriem
nu nu..normāls aftermarkets skan labi, ar normāls nav jāsaprot no ebay par 25$..bet ar divām ieejām tas prieks nav lēts un apkārt nemētājas..te viens pie pārdot detaļas tirgo(notirgoja?) kkādu vai nu remus vai g-power pēdējo posmu 2.5/2.8..
vienotas/gatavas formulas nav, ja neesi gatavs maksāt par gatavu izplūdi, nāksies vien eksperimentēt btw labam orķestrim par sliktu nenāks arī zirneklis
nu nu..normāls aftermarkets skan labi, ar normāls nav jāsaprot no ebay par 25$..bet ar divām ieejām tas prieks nav lēts un apkārt nemētājas..te viens pie pārdot detaļas tirgo(notirgoja?) kkādu vai nu remus vai g-power pēdējo posmu 2.5/2.8..
vienotas/gatavas formulas nav, ja neesi gatavs maksāt par gatavu izplūdi, nāksies vien eksperimentēt btw labam orķestrim par sliktu nenāks arī zirneklis
Man 2.5 kupejai katalizators vietaa bet gala bundulis (stock) ar divaam izejaam izraveets tukshs. Reec labi un patiikama dobja skanja. Tikai garus gabalus braukt ar to duukonju gan izbesii.