Nesaprotama skaņa!
Sveicināti, tātad man no aizmugures nāk kkāda dīvaina skaņa, itkā svilpo, itkā gaudo, nu pilnīgi nesaprotu, gultnis bija čupā, to nomainīja servisā!
Cabooom
Nepareizi iepreseets gultnis kaa rezultaataa gauja tam.....bremzes-rocene ieedusies,suporti......reduktors-ja gaudo
Visas probleemas risinaas vai diagnosticeejaas dziive-domaa ka caur netu gruuti pateikt-meegini bremzeet kad svilpj un klausies vai skanja mainas vai ne,roceni parausti....
Visas probleemas risinaas vai diagnosticeejaas dziive-domaa ka caur netu gruuti pateikt-meegini bremzeet kad svilpj un klausies vai skanja mainas vai ne,roceni parausti....
BMW_The Ultimate Repair Bill
nesen biju tehniskajā, man ir disku bremzes aizmugurē un strādā viss tā kā tam vajadzētu, bet par to gultni, tik tiešām sākumā nomainīja un nebija nekādas pilnīgi skaņas, un tagad atkal ir
Cabooom
es arii tikko izgaaju tehnisko ar ideaalaam bremzeem bet aizvakar sabraku rocene un svilpo 4iikst tagad....:)-TA nav raadiitaajs mashiinas reaalajam staavoklim-tas ir pieraadiijies daudz reizes!takaa pameekini vien parausiit roceni,ja nee tad pacel pakalju un pagriez ritenjus-uzreiz dzirdeesi ir gultrnis vai nee!
BMW_The Ultimate Repair Bill
Vai arī riepām kāds defekts parādījies...+ķīniešu riepām dažreiz no vecuma parādās mistiskas skaņas.
un tehniskajā tev nepateiks, ka reduktoram kāds gultnis devies pie dieviem
fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
man vienam auto, pat mazs caurumiņš, pie izpūtēja gandrīz paša gala, svilpoja Tā kā ar interneta diagnostiku točna neko neatrisināsi
pie reizes lai jaunu postu nevajag taisīt, vai sajūgs no m43b18 der uz m42b18? man te viens čoms saka ka nē, jo isam iet kkādas mistiskās speciālās kārbas reduktori kardāni sajūgi, esmu izmisumā, vaitad tiešām būs jāmeklē kkādas speciālais sajūgs???
Cabooom
Ja gultnis gaudo tad rādio vari neslēgt iekšā
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
kopskatā un salīdzināšanaunider rakstīja:pie reizes lai jaunu postu nevajag taisīt, vai sajūgs no m43b18 der uz m42b18? man te viens čoms saka ka nē, jo isam iet kkādas mistiskās speciālās kārbas reduktori kardāni sajūgi, esmu izmisumā, vaitad tiešām būs jāmeklē kkādas speciālais sajūgs???
būs tev draugs samelojies, pat ļoti
fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
unider rakstīja:pie reizes lai jaunu postu nevajag taisīt, vai sajūgs no m43b18 der uz m42b18? man te viens čoms saka ka nē, jo isam iet kkādas mistiskās speciālās kārbas reduktori kardāni sajūgi, esmu izmisumā, vaitad tiešām būs jāmeklē kkādas speciālais sajūgs???
der !! draugs kaut ko tur murgo