Mitra grida
Pa rudeni it ka viss bija ok, un nesen, kkada novembra sakuma es apgazu salona DINAMITU, uz aizmugurejo paklajinu, tad es apskatijos nakama diena, paklajins bija slapsh, pec 2 dienam ari, un tad es pamaniju, ka tas mitrums nepazud, drizak tur ir slapsh, neka mitrs. Kas tas varetu but ? No kurienes tur udens nemas? Pats vel isti neesmu skatijies, obligati apskatisos, bet kadas jums ir domas?
Iespējams vnk neesi izžāvējis kā nākas + tgd laika apstākļi ar nesekmē to padarīšanu!
d[-_-]b
Liec avīzes zem paklājiņiem logi ciet ar nesvīdīs...
bet pagaja jau menesis gandriz. Un ir mitrs abas puses, bet apgazu viena. Varbut vnk kadam vel ir gadijies, un vins varetu ieteikt, kas jaskatas pirmkart, lai ilgi nemekletu. Ritdien iznemsu paklajinus un apskatisos, kas daras tur apaksa, zem tas gridas
Logi nesvīdīs, ja nebrauks dzērumā! Tās avīzes tik tad laicīgi jāmaina regulāri, lai nav ka uzņem to mitrumu un tur vēl ilgāk... Bet ja paklājiņi ļurkājās, kā biezi vien ar vadītāja paklājiņu sanāk, tad no tās avīzes tur ātri vien sanāks laba s*du čupa!
d[-_-]b
Lomax rakstīja:bet pagaja jau menesis gandriz. Un ir mitrs abas puses, bet apgazu viena. Varbut vnk kadam vel ir gadijies, un vins varetu ieteikt, kas jaskatas pirmkart, lai ilgi nemekletu. Ritdien iznemsu paklajinus un apskatisos, kas daras tur apaksa, zem tas gridas
Izņemot mazos paklājiņus tāpat neko neredzēsi
Jāņem krēsli laukā un lielais paklājs, varbūt nekas traks tikai grīdai kāds korķis izkritis, vai nu ruslans! Vislabāk būtu ja tiktu zem auto un pats novērtētu kas ar grīdu...
Protams ka avīzes jāmaina regulāri, tas tak pašsaprotami325 BMW rakstīja:Logi nesvīdīs, ja nebrauks dzērumā! Tās avīzes tik tad laicīgi jāmaina regulāri, lai nav ka uzņem to mitrumu un tur vēl ilgāk... Bet ja paklājiņi ļurkājās, kā biezi vien ar vadītāja paklājiņu sanāk, tad no tās avīzes tur ātri vien sanāks laba s*du čupa!
es rautu paklāju ārā un skatītos kas notiek ar grīdu
100% rauj nost paklāju.
Iespējams grīda ir caura
Iespējams logs līmēts un nav ielīmēts pareizi.
Kad atrausi nost būs vieglāg saprast
Iespējams grīda ir caura
Iespējams logs līmēts un nav ielīmēts pareizi.
Kad atrausi nost būs vieglāg saprast
Visdrīzāk ka grīdā "korķi" nav, un kā jau rudens ir pilns ar peļķēm un ziema ar sniegu, tad pa tiem caurumiem savelk iekšā ūdeni, kurš nokļūst zem lielā paklāja, aizpeld līdz aizmugurei un tādā veidā arī viss paliek mitrs. Nu vismaz tā tam vajadzētu būt, tāpēc vien būs jāceļ augšā paklājs. Kaut vai vienu pusi pacel. Ja viss apakšā slapjš, tad jāskatās, kur ir caurumi. Ja nemaldos tie grīdas korķi bija kaut kur zem priekšējiem krēsliem. Paceļot uz pacēlāja arī redzēsi tos caurumus.
varbūt var pamēģināt ar sildītāju izžāvēt un pēc tam skaties vai atkal nepaliek slapjšs
Lietotas BMW rezerves daļas, dzinēju piegāde pēc pasūtījuma
Vēl derētu paskatīties zem auto uz vietu kur ir aizmugurē sēdošajiem pie papēžiem grīdas locijums, tās kantes ar mēdz labi pūt.
Un lai paskatītos cik tur viss slapjš/sauss nevajag pat krēslus skruvēt laukā, noņem pakaļējo beņķa apakšu, tad vertikālo tepiķi prātīgi pavelc no vidus un tur jau vajadzētu varēt dabūt roku apakšā.
Un lai paskatītos cik tur viss slapjš/sauss nevajag pat krēslus skruvēt laukā, noņem pakaļējo beņķa apakšu, tad vertikālo tepiķi prātīgi pavelc no vidus un tur jau vajadzētu varēt dabūt roku apakšā.
neko tur neizžāvēt šādā laikā, vasarā biju izrāvis pilnībā laukā paklāju jo biju tā pati problēma, un saulē kādas 3 dienas žuva, un tad vel nebiaj 100% sauss, tā švamme paklājam kad pievelkas ar ūdeni, tad grūti tikt vaļā no viņaSUPERSTAR rakstīja:varbūt var pamēģināt ar sildītāju izžāvēt un pēc tam skaties vai atkal nepaliek slapjšs
Who you choose, to be around you, It's to know WHO YOU ARE!!!
https://www.facebook.com/widesteeliesLV
https://www.facebook.com/widesteeliesLV
Nu priekšējais logs ar varbūt vainīgs,saku to,jo ar manu pirmo e36 ar tā bija,ilgi meklēju,kamēr atradu kas pie vainas.Bet to atstāj kā pēdējo variantu
Lūgums pēc palīdzības!
Man salonā labajā pusē sedanam zem paklāja ir mitrs izravēju labo pusi paklājam ārā un sapratu ka ūdens nāk no ventilacijas šahtas , iztīriju motortelpā pie salona to notekcaurumu (ventilātora "silē" ir tas notekcaurums )tur bija kāds svešķermenis iegajis kuru ar mokām izvilku ārā - izbakstiju ar drāti un ok! pagāja mēnesis un sākas slapjie laiki ...un atkal slapšššš kas notiek wtf... visticamāk atkal pa to ventilācijas šahtu tek ūdens iekšā no motortelpas jo salona ventilātors arī tā "gļuko" itkā ar mitrumu būtu aizaudzis - dators arī ir bieži slapš
Man salonā labajā pusē sedanam zem paklāja ir mitrs izravēju labo pusi paklājam ārā un sapratu ka ūdens nāk no ventilacijas šahtas , iztīriju motortelpā pie salona to notekcaurumu (ventilātora "silē" ir tas notekcaurums )tur bija kāds svešķermenis iegajis kuru ar mokām izvilku ārā - izbakstiju ar drāti un ok! pagāja mēnesis un sākas slapjie laiki ...un atkal slapšššš kas notiek wtf... visticamāk atkal pa to ventilācijas šahtu tek ūdens iekšā no motortelpas jo salona ventilātors arī tā "gļuko" itkā ar mitrumu būtu aizaudzis - dators arī ir bieži slapš
skrūvē visu vaļā un meklē problēmu!
Savādāk nekā.
Savādāk nekā.
biju uz bedres, nav 2 korti zem sofera un pasazira kresla, kur var dabut gumijas korkus, vai kadus citus, kuras deretu ?
kad salabo tor korkjus, (pie dilera, un tamlidzigos veikalos dabusi) neaizmirsti izhavet tepikji, ja ne pec gada jautasi kur var sametinat man griidu
...