noslapeju un nelec.
Sveiki.Lieta tada es noslapeju savu bmw 2.0venus 1995g. automats,pec kada laika kapu ieksa iesledzu taisos startet neka nenotiek.Domaju ka starters beigts,pieliku pa taisno gries.Pamaniju plus to ka nau ne dzirkteles ne degvielas suknis strada.Jautajums kur meklet vainu?ludzu palidzat.
Lidzigu problemu esmu dzirdejis kad bija kadam kuram bija problemas ar imobilaizeru. Palasi forumu kkur bija kkas lidzigs.
Man bija ka neleca noslapst pec kada laika un vnk nelec tikai parbaudits viss . Suknis, deveji, kompis, un beigas atklajas ka kads bija vadus kimerejis un savienojis bez lodesanas bija nosulbejusi un nedeva kontaktu citreiz. Uzraxti foruma biedram sikajam PM apraksti pazimes un vins tev iedos variantus kas tas var but :P pie vina ari vari labot :)
Pēc tādām pazīmēm man bija nosprādzi kloķenes devējs.Man bija 2.5 vanosam. 2.0 varot arī kā pusmiris darboties tikai uz sadalenes devēja.
edmundo rakstīja:Sveiki.Lieta tada es noslapeju savu bmw 2.0venus 1995g. automats,pec kada laika kapu ieksa iesledzu taisos startet neka nenotiek.Domaju ka starters beigts,pieliku pa taisno gries.Pamaniju plus to ka nau ne dzirkteles ne degvielas suknis strada.Jautajums kur meklet vainu?ludzu palidzat.
Veterinārā palīdzība.
www.paijavet.lv
A.Briāna 12, Rīga
BMWPOWER UN E36.LV lietotājiem -15% pakalpojumiem.
www.paijavet.lv
A.Briāna 12, Rīga
BMWPOWER UN E36.LV lietotājiem -15% pakalpojumiem.
nop,par kloķenes devēju var aizmirst,jo viņš raksta,ka nemaz negriež starteri,bet saliekot pa taisno griež
es lieku uz ews, imobilaizers/uztvērējs.
Kad griez aizdedzi, paklausies vai bardačokā notikšķ relejs.
Kad izbeidzās kloķenes devējs, starteris griež tāpat.
Es vakar cakarejos ar ews ii tiku lidz tam ka savienoju divus vadus zalo ar melon un saka starters stradat bet tapat nau dzirksteles un suknis nesledzas.Manliekas imobilaizers vainigs.bet ka vinu apiet. DME ari to kompi nomainiju kuram nenak tas imobilaizers ,bet tas bija no 2.0 manualas karbas tas var ka ietekmet ka tapat nelec.Es to dariju pec videjo no yotubes kurus atradu loznajot. 1.http://www.youtube.com/watch?v=pnR7QL2J0A8
2.http://www.youtube.com/watch?v=lGhaDwDddf4
2.http://www.youtube.com/watch?v=lGhaDwDddf4
drosinatajus un relejus parbaudiju vis bija ok
Jāsauc palīgā elektriķis, kas "apiet" EWS, tjip "izkodē". Vai arī jāliek cits EWS, ECU, čipa komplekts, lai pārbaudītu, vai tās ir EWS problēmas.
man šitāds prikols bija ar imobilaizeru, dabūju vilkt pie elektriķa.
nu skaidris bus japamegina ews edc nomainit ja ne tad bus evs japiet.
es sāktu ar diagnostiku, nevis uz dullo mainīt visu pēc kārtas. Ja arī kāda no immo komponentēm būs biegta, 100% būs kļūda, maybe defekts būs antenā vai uztvērējā, kurus var nopirkt par 5ls un nav nepieciešama piekodēšana.
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Sancix rakstīja:es lieku uz ews, imobilaizers/uztvērējs.
Man problēma līdzīga. Un tikšķ, kad griež aizdedzi. Neko nejēdzu no relejiem vai drošinātājiem. Kā zināt kurš jāmaina ? / kurš atbild par šito ??
varu padalīties ar pieredzi, ka bija tāda štelle, kad noslāpēju un pēc 30minūtēm startēt un pilnīgi pa tukšo, nav ne immo ne signalizācijas stoka centrālā, stumjot arii nekaa, nonjeemu vnk +klemmi no akja, uzliku atpakalj un aidā pa pirmo!!! Taka nemeklējiet problēmas kur tās nav, sāc ar primitīvo!!!
Cabooom
Akis izlaadeejies?Disidents rakstīja:Sancix rakstīja:es lieku uz ews, imobilaizers/uztvērējs.
Man problēma līdzīga. Un tikšķ, kad griež aizdedzi. Neko nejēdzu no relejiem vai drošinātājiem. Kā zināt kurš jāmaina ? / kurš atbild par šito ??
Ne atjitis uzladets. Tikk oaizgaju pameginaju pielaist, iet. A citreiz vnk ta ir ka nevar. Nu sezu un gaidu kadas 10min un tad aiziet. Hz kas par vainu. Piem iestumjot, iemetot otraja aizet
Nu jaa, bet stumjot iet. Un ar atji ar viss ok. Vairakreiz atkarotjas jautajums vai ir ta tikskeesana paneli, bet nevareju atrast, kur kads piemineja kas vinju rada un ka noverst. Ok , man vins griezot aizdedzi tikskj un nelec. What now ?unider rakstīja:varu padalīties ar pieredzi, ka bija tāda štelle, kad noslāpēju un pēc 30minūtēm startēt un pilnīgi pa tukšo, nav ne immo ne signalizācijas stoka centrālā, stumjot arii nekaa, nonjeemu vnk +klemmi no akja, uzliku atpakalj un aidā pa pirmo!!! Taka nemeklējiet problēmas kur tās nav, sāc ar primitīvo!!!
Cik sapratu tad releja vaina. Cik tāds maksā ?? :/
Pēdējais labojis Disidents - 04 Feb 2014, 17:51, kopā labots 1 reizi.
Disidents rakstīja:Ne atjitis uzladets. Tikk oaizgaju pameginaju pielaist, iet. A citreiz vnk ta ir ka nevar. Nu sezu un gaidu kadas 10min un tad aiziet. Hz kas par vainu. Piem iestumjot, iemetot otraja aizet
Tris reizes man tapat apmeram bijis. Vienreiz slikts akis, tad signalizacija, tad starteris. Katru reizi tikskeeja viss tur.
Tēma: noslapeju un nelec.
Hmm, ok. Aķītim viss ok. Signalizācija, itkā čakarējas ka randomā atslēdzot mašīnu viņa tikuntā sāk mirgot(skaņa noslēgta) bet vai tas var būt pie vainas? Par starteri neko nezinuSprogis rakstīja:Disidents rakstīja:Ne atjitis uzladets. Tikk oaizgaju pameginaju pielaist, iet. A citreiz vnk ta ir ka nevar. Nu sezu un gaidu kadas 10min un tad aiziet. Hz kas par vainu. Piem iestumjot, iemetot otraja aizet
Tris reizes man tapat apmeram bijis. Vienreiz slikts akis, tad signalizacija, tad starteris. Katru reizi tikskeeja viss tur.