E36-Stapis
Nu tad tā mans auto BMW e36 325! izlaiduma gads 1992 janvāris!
Iegādājos viņu 2013gada 28. augustā.
Kmplektācija- pavisam vienkārša. Elektriskie logi, klimat kontrole, elektriski regulējami, apsildāmi spogiļi. Tas arI vis no komplektācijas! nekā spīdoša bet lai slīpētu asfaltu pilnīgi pietiek pagaidām.
Plānotās izmaiņas pilnībā parkrāsot spilkti zaļā krāsā lai nav tākā visiem, uz šo ziemu tikai sakrāsoju durvju apakšas.
Iegādājos viņu 2013gada 28. augustā.
Kmplektācija- pavisam vienkārša. Elektriskie logi, klimat kontrole, elektriski regulējami, apsildāmi spogiļi. Tas arI vis no komplektācijas! nekā spīdoša bet lai slīpētu asfaltu pilnīgi pietiek pagaidām.
Plānotās izmaiņas pilnībā parkrāsot spilkti zaļā krāsā lai nav tākā visiem, uz šo ziemu tikai sakrāsoju durvju apakšas.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis Stapis - 05 Jan 2014, 20:58, kopā labots 1 reizi.
Diski un atstarotaji aizmugure izskatas super !!!! Ka diskiem modelis saucas !?!?
SVEIKTS KLUBINJA!
SVEIKTS KLUBINJA!
cik tad spigti zaļu vēlies krāsot?
Super bembīts
Gribu redzēt krāsas iznākumu kā izskatīsies :)
Gribu redzēt krāsas iznākumu kā izskatīsies :)
Es ceru, ka tu saproti to, ka ja nokrāsosi spilgi zaļu, tur uzreiz vajadzēs arī normālus diskus + sēdinājumu + visu pārējo, lai neizskatītos pēc pilnīga mēsla...
piemērs
piemērs
Piekritu Agnim, labak jau nekraso, bet kko citu vispirms pamaini..
Sent from my S3 mini using Tapatalk
Sent from my S3 mini using Tapatalk
re ku smuks zaļš žurķis
http://www.allstar-applies.gr/project/b ... een-pearl/
http://www.allstar-applies.gr/project/b ... een-pearl/
BMW-Big Money Waste
Protams ka gribā M paku virsu jo tas orginālais bufers galīgi nepatīk! 1 kas jādabon gatavs lai vispār var slīpet asfaltu!
tad uz vasaru jādomā kā tieši taisos uzpulēt savu bembīti!
tad uz vasaru jādomā kā tieši taisos uzpulēt savu bembīti!
Piedod diemžēl nevarēšu pateikt kas viņiem par modeli! bet zinu to ka gribu viņus nostruklot uz uzpūst virsū jaunu hromu!Kurlis rakstīja:Diski un atstarotaji aizmugure izskatas super !!!! Ka diskiem modelis saucas !?!?
SVEIKTS KLUBINJA!
Toksiski zaļš krāsojums ar tādiem hroma diskiem izskatītos pēc galīga gatera. Atkal kaut kas uz nfs pusi, tik, par laimi bez uzlīmēm
Nē ja tiks pārkrāsots tad tiks meklēti normāli diski vismaz ar 10cm plauktu
kurli piedod man bet šķiet ka esi galīgi debīls palicis, tavi jociņi galīgi nešķiet vairs smieklīgiKurlis rakstīja:Diski un atstarotaji aizmugure izskatas super !!!! Ka diskiem modelis saucas !?!?
SVEIKTS KLUBINJA!
Lai nebūtu offtopics
Īsti nesaprotu, kas motoram atgadijās?
Nesaprotu, par ko tu runa. Skaists auto.naljanke rakstīja:kurli piedod man bet šķiet ka esi galīgi debīls palicis, tavi jociņi galīgi nešķiet vairs smieklīgiKurlis rakstīja:Diski un atstarotaji aizmugure izskatas super !!!! Ka diskiem modelis saucas !?!?
SVEIKTS KLUBINJA!
Lai nebūtu offtopics
Īsti nesaprotu, kas motoram atgadijās?
Diemžēl paciemojās gan bet nu jau iet uz labo pusi vakar jau bija atkal pirmais testa brauciensorangeman rakstīja:Pec bildem spriežot antifrizs pie eļļas paciemojies
acerejās bembīts ka tīt saupes
Kārtējie slapjie sapņi HA HA HA!
Pirmā blde auto bez motora skatīteis bij recīgi Kā saka uzreiz piemīnusiem. Nu dažiem, kas liekas Napeliona izdaribas ir ierasta lieta nekā citiem, tad ir ok. Man ar neticeja kad es savu e34 parskruvejis..
Krāsot zaļu Tev finašu tam visam skasiti lai izdarīt pietiks? Var būt padomāt par parasti auto aplimi ar plēvi?