Manējais un 2.0 vanos
Pavisam nesen nopirku 93 gada 2.0 vanos kupeju par 1300ls,itkā jau vizuali skaists,sēdināts,ādas salons un blā blā :)
Tikai atbraucot mājās secināju,kad esmu nedaudz iegrābies,jo pa tadu cenu varēju dabūt labāku,bet nu tas tā,ziemā nāksies man viņu stumt kadā garažā un taisīt :) Man tik vēl pirms apskates vajadzētu sametināt apakšu divās vietās,vrb kāds zin labu servisu,kur to kvalitatīvi un par saprātīgām cenām dara? :)
P.S. ievērtējiet paši!
Tikai atbraucot mājās secināju,kad esmu nedaudz iegrābies,jo pa tadu cenu varēju dabūt labāku,bet nu tas tā,ziemā nāksies man viņu stumt kadā garažā un taisīt :) Man tik vēl pirms apskates vajadzētu sametināt apakšu divās vietās,vrb kāds zin labu servisu,kur to kvalitatīvi un par saprātīgām cenām dara? :)
P.S. ievērtējiet paši!
salons jau ljoti kopts izskataas :)
salons tik tiešām labs un kopts,vel orģinālie paklājiņi :)
Izskatās glīts.
Kas tev tieši liek domāt, ka esi iegrābies? :)
Tiesi to pasu velejos uzdot ?
Tajā,kad atklājās vairaki defekti,piemēram,kad aiz aizmugurejā labā riteņa ir caurums(laikam kautkur ir bijis uzsēdies vai kas tads,jāmetina),strauji liekot 2trajā robā,ir tāda nepatikama skaņa(zobrati laikam kārbai sajāti)! Kā arī līmēts radiators ir,jāmaina!dogMa rakstīja:Izskatās glīts.
Bet tā jau iet zvērā!
kad es paņēmu savu 2.0 vanosu ari likās ka iet lupatās!
Pēc 3-4 mēnešiem uzraksti vai tev vēl joprojām liekas ka iet zvērā! :)
Bet nu vizuāli jau labs, salons smuks, kopts!
Vienīgais prasītos citi diski, piemēram ka dogma`i
bet lai labi ripo
bet lai labi ripo
Nu cerēsim,kad turpinās labi ripot,paldies :)
Varbūt,kāds jau nevēlas notirgot labu,maz nobrauktu 2.0 vanosu vai 2.5 motoru? :)
Varbūt,kāds jau nevēlas notirgot labu,maz nobrauktu 2.0 vanosu vai 2.5 motoru? :)
Smuks aparāts, draugs šo bija noskatijis bet nepaspēja savu notirgot. :)
Salons tiešām smuks. :)
Salons tiešām smuks. :)
Sakarīgs!
Smuks aparāts - līdzīgs Dogmas aprātam
Biju redzējis šo iekš ss.lv
Apsveicu ar iegādi!
Un esi sveikts bariņā!
Biju redzējis šo iekš ss.lv
Apsveicu ar iegādi!
Un esi sveikts bariņā!
Paldies :) tik uzlīmi vēl vajag dabūt :)
Par to iešanu toč japiekrīt! man tas pats bija jo kādu laiku nebija braukts ar bmw!klikics rakstīja:kad es paņēmu savu 2.0 vanosu ari likās ka iet lupatās!
bet lai labi ripo
bet bembis izskatās labi kopts, veiksmi darbos!
ar4as vecā kupeja :)
http://e36.lv/forums/viewtopic.php?f=18&t=100
Tavās bildēs izskatās smukāka un salons glītāks
Kāds krāsas kods?
Kā arī lieki pieminēt, ka mašīnai padsmit gadi, tā sen sākusi rūsēt un nav brīnums, ka kaut kur caurums.
Par kārbu - iespējams, ka kāds sinhronizators vai bremze, bet tur jāskatās sīkāk :)
Nav nekas traks, tā kā chill
Kā arī lieki pieminēt, ka mašīnai padsmit gadi, tā sen sākusi rūsēt un nav brīnums, ka kaut kur caurums.
Par kārbu - iespējams, ka kāds sinhronizators vai bremze, bet tur jāskatās sīkāk :)
Nav nekas traks, tā kā chill
laikam bija 244/7
Tātad man smukāka
Fakinels rakstīja:Tajā,kad atklājās vairaki defekti,piemēram,kad aiz aizmugurejā labā riteņa ir caurums(laikam kautkur ir bijis uzsēdies vai kas tads,jāmetina),strauji liekot 2trajā robā,ir tāda nepatikama skaņa(zobrati laikam kārbai sajāti)! Kā arī līmēts radiators ir,jāmaina!dogMa rakstīja:Izskatās glīts.
Bet tā jau iet zvērā!
Caurums tur vecīt ir izpuvis un jamaina kārba
Ko piekasies,es fočēju ar telefonuuteo rakstīja:ar4as vecā kupeja :)
Nu darbi jau notiekasar4a rakstīja:Fakinels rakstīja:Tajā,kad atklājās vairaki defekti,piemēram,kad aiz aizmugurejā labā riteņa ir caurums(laikam kautkur ir bijis uzsēdies vai kas tads,jāmetina),strauji liekot 2trajā robā,ir tāda nepatikama skaņa(zobrati laikam kārbai sajāti)! Kā arī līmēts radiators ir,jāmaina!dogMa rakstīja:Izskatās glīts.
Bet tā jau iet zvērā!
Caurums tur vecīt ir izpuvis un jamaina kārba