mani 140 zirdziņi
Baiga doma ienaca , iemest savu zirdziņu ieks e36.lv.Kadam varbut redzets jau kadam noteikti ne !!
Aprakstins... Tika iepirkts 2.5 gadus atpakal bmw 318is M42 95gads .... atvilcies no Italijas ,esmu ka otrais saimnieks ieks LV !! Vizuali viss burtiski orginals , iznemto pari kretiniskas lampas un diskus (viss jau bija tads pirksanas bridi ) no ekstram , adas salons , klima, un kondic,el spog.un stikli !!! auto loti lielas naudinas saliktas tehniskaja stavokli , jo sanak lielus gabalus braukt pa eiropu ,tapec ari vizuali par so laiku nekas nav isti mainits un taml ... dotaja bridi apstjaies UK (kur diezgan labi jutas )
Aprakstins... Tika iepirkts 2.5 gadus atpakal bmw 318is M42 95gads .... atvilcies no Italijas ,esmu ka otrais saimnieks ieks LV !! Vizuali viss burtiski orginals , iznemto pari kretiniskas lampas un diskus (viss jau bija tads pirksanas bridi ) no ekstram , adas salons , klima, un kondic,el spog.un stikli !!! auto loti lielas naudinas saliktas tehniskaja stavokli , jo sanak lielus gabalus braukt pa eiropu ,tapec ari vizuali par so laiku nekas nav isti mainits un taml ... dotaja bridi apstjaies UK (kur diezgan labi jutas )
Pēdējais labojis bosiks11 - 05 Jūl 2011, 22:45, kopā labots 1 reizi.
kur bildes. :)
soryyy neibraucu ka isit seit foto jievieto !!! bet te nu ir
smuks gan ..
nu auto tā laistās, tā laistās
sveiks pūlciņa
sveiks pūlciņa
noslepums - zilas krasas vasks ,pulešana un drausmiga pacietiba (un katram autiņs ta spides) !!!
Smuks, bet priekšas lampas un ziemas riepas
Nepatik rižie sānu pagriezieni
par lampam un diskiem jau man tas bija skaidrs kad nopirku - jatiek no viniem vaļa !!!
Malacis
Pa cik naudinam diskus gribi nogrust, ziemai new look deretos! Simpatisks eksemplars, tikai tie lukturi janomaina!
ar vissam gumijam , Goodyer razojums ,diski MOMO , negribu vairak ka 120 ls par viniem !!! ir intrese dod zinu!!!
Gan jau ka bus! Zdi personal message
Ta nu esmu seit ...japstasta kas sadarits =
1.nopirkts ,,donors,, 318 is m44 96 g (nu lai no ka but nonemt un parskruvet pec vajadzibas
2, Nomainits diferis,izputejs,uzlikts motora aizsarks (pana) nomainits aizmugureja rata gultnis, salietas jaunas elas motora (protams elas filtrs) ,nomainita durvju sledzene,,, iztirita aizdedzes atslega jo saka griesties pa tukso ,
Nomaintis salona apgaispojuma lampina ,ka ari no donora parlikts paštonejošasi salona apakaļ skata spogulis= savilkti paris vadiņi un taml, (nevaru beikt kaifot par to, jo tiesam patikam brauksana nakts laika )
1.nopirkts ,,donors,, 318 is m44 96 g (nu lai no ka but nonemt un parskruvet pec vajadzibas
2, Nomainits diferis,izputejs,uzlikts motora aizsarks (pana) nomainits aizmugureja rata gultnis, salietas jaunas elas motora (protams elas filtrs) ,nomainita durvju sledzene,,, iztirita aizdedzes atslega jo saka griesties pa tukso ,
Nomaintis salona apgaispojuma lampina ,ka ari no donora parlikts paštonejošasi salona apakaļ skata spogulis= savilkti paris vadiņi un taml, (nevaru beikt kaifot par to, jo tiesam patikam brauksana nakts laika )
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Klau Tev iznāca vienkārši nomainīt aizmugurējā rata gultni?
Atskrūvēt skrūvi bija viegli?
iesaku pirmais atlociit tai skruvei tos ieseedumus, tad buus krietni vieglaak- tas taa padomam, ja nu piemirsi taapat kaa es!
RENIO rakstīja:Klau Tev iznāca vienkārši nomainīt aizmugurējā rata gultni?
Gultni iznmet un jaunu ielikt vieta elementari ,,,, vairak problemas sagadaja , nonemt to sana roku jo skruves bija smagi smagi iepuvušas un protams tika ari viena parlausta !!!
tika iepirkti m sliekšni , Made in Germani .... ta jau itka nekas ipas bet par loti patikamu cenu 5.00paundiem gabala !!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.