E36 taurings tauta runa siltumnica :D
labdien !! sakara ar to kad saja forum ajau kadu laiku esmu!
ir taka pienacis laiks atradit ari savu kartejo mahinacijas veida iegadato e36 ir bijusi jau paris e36 modeli bet nu sis ir pedejais kas ir ienacies un laikam uz ilgu laiku :))
P.S ( nedraudzejos ar garumzimem un pietur zimee :P )
tatad!! E36 taurings 325 tds 1998 gada septembra menesa :)
iegadats 2014.02.24
komplektacija nekas dizss universalis ada klima mazais kompis un gandriiz nulle ruusas!
un pats galvenais anala krasa nokrasotas aizmugures lampas un pavaroti
tatad kada veida nokluv pie auto!!
isteniba interesanti!! iemainiju pret audi b4 avantu 1995 gada
pagaidam nekas nav darits ka tikai ripinats apkart un nomainiti visi skidrumi un filtri ...
no minusiem ir ta kad tds suknim janomaina ieksejais blivslegs jo negribigi lec!!!
laigan plundzers ir ari iepirkts jau labs taka darbosanas bus pamatiga!
lai atgrieztu atpaklj ielas visus kumelus un visus nuuutonus kas taka butu jabut!!
isteniba apraksts patreiz tads haotisks!
bet milisi piedodiet labosos un ar laiku apraksts tiks rediges un mainits un uzlabots un un un un un un visadi citadi novests lidz normalai lasisanai
planojas uii padaudz kas !! tuvakais noversts tizlumu aizmugure un pavarotos ja kads var uzsveru var piedavat aizmugurejas lampas un pagriezien raditajus jebkada normala krasa un ar kuriem laiz cauri skati labrat iegadasos pa sapratigam naudam vai nezz jebkada savadaka veida :P
tatad janovers tas jadabuj TUW un jasak kimeret auksa 2.5 tds dveselite :))
pie vizuala dros vien jauzsviezz bus kads labs r16 ripulis uz doto momentu un ripinats!!
parejais viss ar laiku !!
un par planiem ari tiks rakstits un atradits!
aaa un veel kas!! auto kadu laiku tirgojas ss.lv
tirgojas un tirgojas un beidzot nonaca pie manim
bildes veel kops ss.lv laikiem
drizz us ari svaigas taka panjats i prastits :)
ir taka pienacis laiks atradit ari savu kartejo mahinacijas veida iegadato e36 ir bijusi jau paris e36 modeli bet nu sis ir pedejais kas ir ienacies un laikam uz ilgu laiku :))
P.S ( nedraudzejos ar garumzimem un pietur zimee :P )
tatad!! E36 taurings 325 tds 1998 gada septembra menesa :)
iegadats 2014.02.24
komplektacija nekas dizss universalis ada klima mazais kompis un gandriiz nulle ruusas!
un pats galvenais anala krasa nokrasotas aizmugures lampas un pavaroti
tatad kada veida nokluv pie auto!!
isteniba interesanti!! iemainiju pret audi b4 avantu 1995 gada
pagaidam nekas nav darits ka tikai ripinats apkart un nomainiti visi skidrumi un filtri ...
no minusiem ir ta kad tds suknim janomaina ieksejais blivslegs jo negribigi lec!!!
laigan plundzers ir ari iepirkts jau labs taka darbosanas bus pamatiga!
lai atgrieztu atpaklj ielas visus kumelus un visus nuuutonus kas taka butu jabut!!
isteniba apraksts patreiz tads haotisks!
bet milisi piedodiet labosos un ar laiku apraksts tiks rediges un mainits un uzlabots un un un un un un visadi citadi novests lidz normalai lasisanai
planojas uii padaudz kas !! tuvakais noversts tizlumu aizmugure un pavarotos ja kads var uzsveru var piedavat aizmugurejas lampas un pagriezien raditajus jebkada normala krasa un ar kuriem laiz cauri skati labrat iegadasos pa sapratigam naudam vai nezz jebkada savadaka veida :P
tatad janovers tas jadabuj TUW un jasak kimeret auksa 2.5 tds dveselite :))
pie vizuala dros vien jauzsviezz bus kads labs r16 ripulis uz doto momentu un ripinats!!
parejais viss ar laiku !!
un par planiem ari tiks rakstits un atradits!
aaa un veel kas!! auto kadu laiku tirgojas ss.lv
tirgojas un tirgojas un beidzot nonaca pie manim
bildes veel kops ss.lv laikiem
drizz us ari svaigas taka panjats i prastits :)
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis Rūsiņs - 08 Apr 2014, 12:22, kopā labots 2 reizes.
EVIL-FLY
sajas bildes lampas veel ir ok!!
pieversat bildei kur ir auto kadi izskatas pagriezien raditaji
un tadas pat ir ari lampas !! sudraba krasa :O
EVIL-FLY
Laikam jau labs eksemplārs. Galvenais lai kuzavs labs, pārējais jau ir taisāms.
Sveikts "Kvēpos ir spēks" klubiņā
Sveikts "Kvēpos ir spēks" klubiņā
quattro ist für sissies
Ļoti glīts eksemplārs! Tik vajag stūri normālu bez tā parolona
Un jāsaka godīgi, man dīzeļa 6cyl plakanums patīk labāk par benzīnniekiem
Un jāsaka godīgi, man dīzeļa 6cyl plakanums patīk labāk par benzīnniekiem
skatos bildes kur ir auto bet lampas ir sarkanas un pagriezieni balti laikam esmu akls un dums bet nesaprotu kas tur isti ir par problemam varbut vinnnnnnas ir tikai nomatejusas laika gaita un to vienkarsi var labot vinnnnnnus sapulejot bet ttttaaaa jau normala zzzzzurka pec skatta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Rūsiņs rakstīja:sajas bildes lampas veel ir ok!!
Laikam par maz izsaukuma zīmju saliku iepriekšējā postā, tāpēc te būs vēl:
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
padies par labiem vardiem!! paralons jau likvidets !!
bet zem paralona paradijas kad ir caurums sture ;(
bet nu neko darit jauna sture jau gaida tikai jaizsauj pakalj!!
taka visiem ir lieli jautajumi par lampam tad sodien tiks safocets un atradits mana sape
bet zem paralona paradijas kad ir caurums sture ;(
bet nu neko darit jauna sture jau gaida tikai jaizsauj pakalj!!
taka visiem ir lieli jautajumi par lampam tad sodien tiks safocets un atradits mana sape
EVIL-FLY
Redzēts Jelgavā. Tads arēji sterils izskatas
gan areji gan no apaksas ir pat loti sterils :))
paldies par labiem vardiem !!
paldies par labiem vardiem !!
EVIL-FLY
tatad rekur ari bildes no manam anal lampam!! ja kadam ir velme pacakareties tad var dabut ari es domaju to krasu nost un apaksa drosvien slepjas kkas normals bet taka pasam ar laiku patreiz ir svaki nav kad cakareties un laiks spiezz uz TUW tad laprat iemainitu pagrieziensus un aizmugurejas lampas!!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
EVIL-FLY
Izskatās,ka krāsa vienkārši uzpūsta mazliet virsū,risinājums ir diezgan vienkāršs-šķīdinātājs,vai jebkas,kas noņem krāsu un būs ok.
Nepatīk kā es braucu?
Vācies nost no trotuāra!
Vācies nost no trotuāra!
bij meginats bet rezultats piniga nulle! skidinatajs nenem nost :(
EVIL-FLY
Ir dažādu veidu šķīdinātāji... Es arī melno laku no lukturiem nedabūju nost, čoms ieteica citu šķīdinātāju un smuki nonāca nost.
ok pilisu uz krautu pakal skidinatajiem meginasu tirit nost :))
kas nemegina tas gaudo ilgi
kas nemegina tas gaudo ilgi
EVIL-FLY
ar 646 meginaju nuul emocijas .... ;(cipruss18 rakstīja:646 panjem,vajadzetu but ok
EVIL-FLY