E36-Gvidis

Sveiki e36 entuziasti!
šodien nu ir tik garlaicīgi ka beidzot atrādīšu savu auto.
Auto ir 1992.gada maijā ražota e36 kupeja,sterlingsilver mettlaic krāsā
Iegādājos 2013.gada 20. decembrī
Komplektācija:
*rekaro tipa auduma salons (angļa)
*sporta tipa ādas stūre
*ādas rokasbalsts
*el. lūka
*el.spoguļi
* 7 pogu obc
*tonēti aizmugurējie stikli
No rūpnicas bijis pliks kā nabags,pie salona,rokubalsta un varbūt kautkā vēl, ticis jau iepriekšējo ipašnieku rokās.Kautkad ir bijusi ,bet izravēta pretbuksēšanas sistēma(rūpnicas komplektācija pieminēts).
Vispār ar autiņu sanāca baigais ieberziens,nopirku no lietotāja Hiperaktīvais(slavenais auto ar inerces bumbu
).Kad pirku zināju ka lambda zonde nestrādā un kautkāda elektronikas gļuka dēļ pagriezini,ā vēl stūres pastiprinātājs nestrādāja.No visiem paneļa rādītājiem rādija tikai braukšanas ātrumu.Pēc Hiperaktīvais teiktā zonde lietota 8ls pieslegšot pie kompja ,noņems erorus pa 10ls un tad paneļa radītāji arī un pagriezini strādās(nekas nebija ne tuvu tik vienkārši)
Protams kā jau pirmo e36 pagrābu neko nerubīdams un nesaprazdams cik ko maksā remontēt un vispār auto vajadzēja ļoti steidzami,kā jau pirms ziemassvētkiem.
Pirmajā vakarā vēl izbeidzās starteris.Vēlāk ievēroju ,ka nav aizmugurējo tumbiņu.Izmetu zapasku ,lisa ,divās vietās riepai naglas, un disks divās vietās sasists
vēl aizsala dzesēšanas sistēma jo tur ūdens iekšā bija saliets,rezultātā protams uzvāriju,bet paldies dievam bez nopietnām sekām,tajā pašā dienā nolūza arī izspūtējs,jo pēdējais bundulis izpuvis.
Kopš iegādes brīža nomainījis esmu:
jauna bosch lambda zonde
starteri
ielikti aizm. lukturi ar balto augšu (oem)-paldies kukijam
dabūta laba kapota bļemba
gaismu slēdzis cits
cigeretes aizdedzināmais orģinālais(hz kā sauc)
Savedis kārtībā elektroniku,pagriezieni strādā visu rāda
Varbūt kautkas vēl...
Plānojas(nevis sapņojas)
Lietie diski
Izpuēja bundulis cits (šitais piesiets ar ķēdi,bet turās)
aizmugurējā bampera difuzors(šitam gabals izlūzis)
salabot lūpu (nedadz ieplisusi labajā stūrī)
Miglas lukturu vāciņi
Siets bamperim
novērst vizuāli rūsu un piekrāsot (brille,durvju apakšas,bagažnieka vāks,riteņu arkas,spārnu apakšas)
Nomainīt atrumkloķa pārslēgu un ādiņu uz oem
uzpulēt auto
sēdekļus izmazgāt
Ielikt priekšējo bamperi vietā
lekā tukšgaitā apgriezieni
ķēde nedaudz grabinās
izmazgāt motortelpu
P.S Priecē ,ka grīda un sliekšņi ļoti labā stāvoklī.Gramatikas kļūdām lūdzu nepiesieties,neesmu proffesors
Dažas bildes. Pats esmu no jelgavas.Varbūt kāds jau ir manījis šo auto Rigā vai jelgavā?
šodien nu ir tik garlaicīgi ka beidzot atrādīšu savu auto.

Auto ir 1992.gada maijā ražota e36 kupeja,sterlingsilver mettlaic krāsā
Iegādājos 2013.gada 20. decembrī
Komplektācija:
*rekaro tipa auduma salons (angļa)
*sporta tipa ādas stūre
*ādas rokasbalsts
*el. lūka
*el.spoguļi
* 7 pogu obc
*tonēti aizmugurējie stikli
No rūpnicas bijis pliks kā nabags,pie salona,rokubalsta un varbūt kautkā vēl, ticis jau iepriekšējo ipašnieku rokās.Kautkad ir bijusi ,bet izravēta pretbuksēšanas sistēma(rūpnicas komplektācija pieminēts).
Vispār ar autiņu sanāca baigais ieberziens,nopirku no lietotāja Hiperaktīvais(slavenais auto ar inerces bumbu

Protams kā jau pirmo e36 pagrābu neko nerubīdams un nesaprazdams cik ko maksā remontēt un vispār auto vajadzēja ļoti steidzami,kā jau pirms ziemassvētkiem.
Pirmajā vakarā vēl izbeidzās starteris.Vēlāk ievēroju ,ka nav aizmugurējo tumbiņu.Izmetu zapasku ,lisa ,divās vietās riepai naglas, un disks divās vietās sasists

Kopš iegādes brīža nomainījis esmu:
jauna bosch lambda zonde
starteri
ielikti aizm. lukturi ar balto augšu (oem)-paldies kukijam

dabūta laba kapota bļemba
gaismu slēdzis cits
cigeretes aizdedzināmais orģinālais(hz kā sauc)

Savedis kārtībā elektroniku,pagriezieni strādā visu rāda
Varbūt kautkas vēl...
Plānojas(nevis sapņojas)
Lietie diski
Izpuēja bundulis cits (šitais piesiets ar ķēdi,bet turās)

aizmugurējā bampera difuzors(šitam gabals izlūzis)
salabot lūpu (nedadz ieplisusi labajā stūrī)
Miglas lukturu vāciņi
Siets bamperim
novērst vizuāli rūsu un piekrāsot (brille,durvju apakšas,bagažnieka vāks,riteņu arkas,spārnu apakšas)
Nomainīt atrumkloķa pārslēgu un ādiņu uz oem
uzpulēt auto
sēdekļus izmazgāt
Ielikt priekšējo bamperi vietā
lekā tukšgaitā apgriezieni
ķēde nedaudz grabinās
izmazgāt motortelpu
P.S Priecē ,ka grīda un sliekšņi ļoti labā stāvoklī.Gramatikas kļūdām lūdzu nepiesieties,neesmu proffesors

Dažas bildes. Pats esmu no jelgavas.Varbūt kāds jau ir manījis šo auto Rigā vai jelgavā?

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

Veiksmi cīņā ar brūno ēdāju...
Bet nu no tā nemotora arī būs jātiek vaļā!

esmu redzējis Jelgavā, loku maģistrālē pie daudzstāvenes , atpazinu pēc šofera durvīm

p.s ja kas ir šofera durvis daudz labākā stāvoklī bez rūsas , pat krāsa tāda pati vai ļoti līdzīga vismaz ir
, ja kas PM

p.s ja kas ir šofera durvis daudz labākā stāvoklī bez rūsas , pat krāsa tāda pati vai ļoti līdzīga vismaz ir

A_C rakstīja:Veiksmi cīņā ar brūno ēdāju...![]()
Tā jau ir

Gan jau kādu vīkendu paņemšu kādu brūno,un sākšu cīnities ar to brūno

šis bija mans pirmais auto.. atvilku no Rēzeknes uz Rīgu un te viņs aizgāja pa apli
tas jau bija pirms gadiem 3-4 
unn, rūsas tad viņam vispāŗ nebija, tik hadene nomocīta un motors. Ziemu vēl nobraucu, pat punktiņi neizlīda.
un ja ir problēmas ar elektroniku, pačeko vrb tos vadus, kuri ir bagažnieka vākā, t,i. iet uz turieni, gar enģēm uz vāku, jo tur man svila vadi, iespējams, ka lidz galam nesataisiti, kā arī zem stūres, tur ar pakūpēja :/

unn, rūsas tad viņam vispāŗ nebija, tik hadene nomocīta un motors. Ziemu vēl nobraucu, pat punktiņi neizlīda.
un ja ir problēmas ar elektroniku, pačeko vrb tos vadus, kuri ir bagažnieka vākā, t,i. iet uz turieni, gar enģēm uz vāku, jo tur man svila vadi, iespējams, ka lidz galam nesataisiti, kā arī zem stūres, tur ar pakūpēja :/
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

Ujj interesanti paskatīties,bet tagad ar visu rūsu pat labāk izskatās
Bija doma moška likt parasto bamperu,nu pārdomāju tagad
žēl ka kautvai šie diski neatnāca līdz manīm

Bija doma moška likt parasto bamperu,nu pārdomāju tagad

žēl ka kautvai šie diski neatnāca līdz manīm