Degvielas sūknis
Sveiki,man problēma ir ar bākas sūkni.Pie sūkņa pa vadiem pienāk tikai 0.01 volts tieši tik pat arī tiem pašiem vadiem drošinātāju kastē.Kur meklēt problēmu?Kaut kur pie stūres vados vai kā?Pašu sūkni arī dabūju restaurēt un drošinātajs ari bija izdedzis.Bet tas viss ir jau nomainīts. Mans e36 1994 gada bendzīns sedans 2.0 vanus
P.s tos 0.01 voltu rada tad kad starte mašīnu un kad atslēga pagriesta uz otro pozīciju.
P.s tos 0.01 voltu rada tad kad starte mašīnu un kad atslēga pagriesta uz otro pozīciju.
Pārbaudi sūkņa releju, pie drošinātāju kastes ir trīs gabali.
Man divi tikai ir
http://files.inbox.lv/ticket/bea4733309 ... C_0165.jpg kurs no visiem japarbauda?un ka?
Parasti ir videjais, tava gadijuma zilais..
Jocīgi, parasti ir trīs, dme/sūknis/zondēm sildīšana
kas ir dme?
Sancix rakstīja:Jocīgi, parasti ir trīs, dme/sūknis/zondēm sildīšana
ta atradu releju.savienoju ar vadu tos ciparus utt suknis sukne,bet nu jau jauna problema.negrib lekt.sodien vels jau auksts ara,vairs nekramesos,bet rit provesu parbaudit dzirksteli un piereizes nomainisu releju.
@Sancix varbūt zini kur dabūt drošinātājiem anglisko atkodējuma bildi ?
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Dzirkstele ir?KBerziņš rakstīja:Sancix rakstīja:Jocīgi, parasti ir trīs, dme/sūknis/zondēm sildīšana
ta atradu releju.savienoju ar vadu tos ciparus utt suknis sukne,bet nu jau jauna problema.negrib lekt.sodien vels jau auksts ara,vairs nekramesos,bet rit provesu parbaudit dzirksteli un piereizes nomainisu releju.
dzirkstele nav un 318 bmw relejs ari nestrada,bet veikala tadu ka man nevar dabut.sakot ka nav tads
Izklausās pēc kloķenes devēja vai signalizācijas gala. Būtu labi diagnostiku uztaisīt.
Reku drošinātāji. :)
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.