E36- Lasis 2.8
Tā tad, šis ir man pirmais topic par savu BMW e36...
Ceru ka man izdosies, jo esmu visā iesācējs, bet visa šī lieta diez gan aizrauj gan labā un gan sliktā nozīmē
Savu e36 ar draugu palīdzību iegādājos pagājušā vasarā 2013 gada augustā.
Sākumā bija bailīgi pirkt auto ar pakaļējo piedziņu, bet ir labāk pārkāpt no priekšpiedziņas pakaļpiedziņā!
Nopirku BMW e36 m50b28
Diezgan sakarīgā komplektācijā
Ceru ka man izdosies, jo esmu visā iesācējs, bet visa šī lieta diez gan aizrauj gan labā un gan sliktā nozīmē
Savu e36 ar draugu palīdzību iegādājos pagājušā vasarā 2013 gada augustā.
Sākumā bija bailīgi pirkt auto ar pakaļējo piedziņu, bet ir labāk pārkāpt no priekšpiedziņas pakaļpiedziņā!
Nopirku BMW e36 m50b28
Diezgan sakarīgā komplektācijā
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Kopumā auto ir labs, protams roka ir jāpieliek kārtīgi, jo šads auto to prasa! :)
Vajadzēja vesalus 10mēnešu, lai saņemtos un to izdarītu - Nomainīt kārbu!
Auto ir ļoti dzīvelīgs, kad pirku puisis bija sakarīgs un rūpējās par auto un nebija nodzīts kā vecs zirgs.
Bet tagad...
Vajadzēja vesalus 10mēnešu, lai saņemtos un to izdarītu - Nomainīt kārbu!
Auto ir ļoti dzīvelīgs, kad pirku puisis bija sakarīgs un rūpējās par auto un nebija nodzīts kā vecs zirgs.
Bet tagad...
Arī viena lietām, kas lika acīm asarot bija aizmugurējā arka, kas šobrīd ieiet pabeigšanas etapā!
Ļoti ceru, ka viss izdosies un kādu laiku acis priecēs! :)
Ļoti ceru, ka viss izdosies un kādu laiku acis priecēs! :)
Tas tiks darīts, šobrīd ir mazliet jātiek galā ar citām lietām!Lomax rakstīja:izskatas glits, ari salons pievilcigs. prasas nosedinat
Apskaidrojiet mani, kur ir prikols izraut ārā automātu un zaudēt baudu braukt un iebāzt krakšķošu, klabošu manuāli, kas Rīgā pa sastrēgumiem tik svilina sajūgu un pēc tam raudāt par gaudojošu kārbu ?
Tas salōns
katram savse36driver rakstīja:Apskaidrojiet mani, kur ir prikols izraut ārā automātu un zaudēt baudu braukt un iebāzt krakšķošu, klabošu manuāli, kas Rīgā pa sastrēgumiem tik svilina sajūgu un pēc tam raudāt par gaudojošu kārbu ?
e36driver rakstīja:Apskaidrojiet mani, kur ir prikols izraut ārā automātu un zaudēt baudu braukt un iebāzt krakšķošu, klabošu manuāli, kas Rīgā pa sastrēgumiem tik svilina sajūgu un pēc tam raudāt par gaudojošu kārbu ?
Nesaku, ka automāts ir slikta lieta! Man tēvs kuram ir teju 50 gadi ir priecīgs par automātu
1. Man par sastrēgumiem nav jābraukā.
2. Ar automātu auto gāja labi, bet tagad ar manuāli iet vēl labāk.
3. Degvielas patēriņš ir mazāks braucot ar manuāli, nekā ar automātu (nu tas nav būtiski, bet mazāks ir)
4. Interesantāk ir manuāli - tā burvība likt pa ātrumiem, nevis tikai gāzi un bremzes spiest.
5. Trasē ar automātu - No Thanks.
6. BMW ar manuāli vieglāk pārdot!
7. Man nekas neklab, negrab, nesvilts, nesmird utt. (Nesaku, ka esmu IDEĀLS braucējs, visiem savi +/-)
8. Katrs izvēlās savu braukšanas stilu manuāls/automāts.
Tas tā, katrā ziņā 2.8 BMW ir jābūt manuālim!
Thanks, Recāra prasās tikai!kreativs rakstīja:Tas salōns
Man personīgi manuāls riebjās. Cenšos vienu miskasti pārdot tagad, bet neviens negrib pirkt, jo saimnieks bijis krutais drifteris un sajūgs klab, slīd utt. Kā iemet ātrumā tā sajūta pēc skaņas, ka ar ZIL brauktu. Bet kaut kādus plača musarus netaisos labot. Nāk un iet viņi katru dienu pa lielam.
Man liekas, ka tu nepareizajā forumā esi nonācis. Automāts un sēņošana, kas tev labpatīkas, NAV e36 stihija. Tur uz kādu mazdu jāpārsēžase36driver rakstīja:Man personīgi manuāls riebjās. Cenšos vienu miskasti pārdot tagad, bet neviens negrib pirkt, jo saimnieks bijis krutais drifteris un sajūgs klab, slīd utt. Kā iemet ātrumā tā sajūta pēc skaņas, ka ar ZIL brauktu. Bet kaut kādus plača musarus netaisos labot. Nāk un iet viņi katru dienu pa lielam.
Bet par tēmu - kur veici visu arku operāciju? Var uz PM
Eksemplārs tiešām labs un es arī par manuāli... Automāts lai paliek semakiem utt.
Diskus prasās klasiskā sudraba krāsā un autiņu tuvāk zemei, to vajadzētu pēc iespējas ātrāk izdarīt.
Diskus prasās klasiskā sudraba krāsā un autiņu tuvāk zemei, to vajadzētu pēc iespējas ātrāk izdarīt.
e36driver rakstīja:Man personīgi manuāls riebjās. Cenšos vienu miskasti pārdot tagad, bet neviens negrib pirkt, jo saimnieks bijis krutais drifteris un sajūgs klab, slīd utt. Kā iemet ātrumā tā sajūta pēc skaņas, ka ar ZIL brauktu. Bet kaut kādus plača musarus netaisos labot. Nāk un iet viņi katru dienu pa lielam.
Nu ko lai saka - neviens negrib pirkt auto, kurš neiet vai nav kārtīgi braucamā stāvoklī.
Neesmu es baigais drifta piekopējs - nē neesmu es nekāds drifteris Bet katrā ziņā es to iemācīšos un nedomāju, ja man kkas nobruks es tā to atstāšu, viss ir labojams un taisāms!
Kā jau teicu katram savs!
Jā tas gan savādāk kā čomi ierēc - DŽIPSNixon rakstīja:Eksemplārs tiešām labs un es arī par manuāli... Automāts lai paliek semakiem utt.
e36driver rakstīja:Man personīgi manuāls riebjās. Cenšos vienu miskasti pārdot tagad, bet neviens negrib pirkt, jo saimnieks bijis krutais drifteris un sajūgs klab, slīd utt. Kā iemet ātrumā tā sajūta pēc skaņas, ka ar ZIL brauktu. Bet kaut kādus plača musarus netaisos labot. Nāk un iet viņi katru dienu pa lielam.
Ok, apskaidrošu.e36driver rakstīja:Apskaidrojiet mani, kur ir prikols izraut ārā automātu un zaudēt baudu braukt un iebāzt krakšķošu, klabošu manuāli, kas Rīgā pa sastrēgumiem tik svilina sajūgu un pēc tam raudāt par gaudojošu kārbu ?
Pirmkārt, tu jauc divus terminus - braukt un pārvietoties. Bauda braukt ir ar manuāli. Bauda pārvietoties ir ar tramvaju. Un vecs automāts nelielā auto nekādā veidā neveicina baudu braukt. Tikai pietuvina to tramvajam, līdz ar to, jā - ir ērtāk/baudāmāk pārvietoties.
Otrkārt, ja tu pārvietojoties sastrēgumā pamanies nosvilināt sajūgu, tad ir jādomā, ka tu esi visai tizls, jo vairumam cillvēku tā negadās.
Treškārt, acīmredzami tu esi saskāries ar nopistiem auto - man nav piederējis neviens auto, kuram ar manuālo kārbu būtu kādas problēmas.
Ceturtkārt, izlasi kādu grāmatu un attīsti savas empātijas spējas. Tavs viedoklis ir apbrīnojami šaurs.
Pēdējais labojis ch. - 09 Mai 2014, 13:09, kopā labots 1 reizi.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
sure why not!
Sasistas brilles upgrade, tikai uzlaiku ...
Runājot par tēmu - ļoti patīk šīs krāsas salons kombinācijā ar koku!
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30