E36-Kvarka
Sveiki e36.lv lietotāji !!! Kādus 2 mēnešus jau vizinos ar savu pirmo auto BMW e36.
Auto: BMW e36 1997.g Ar 1.8 i
Motors nav nekāds zvērs, bet gan pilnīgs stock. 318i
Par auto : Stāvoklis zolīds , pirmajās bildēs ar ziemas disku komplektu, nākot siltākam laikam tika atrasti lēti vasaras diski.
Salons nesačakarēts, beņķi parastie maisi. bet priekšā man nāca līdz Ūber Racing apvalks . Tā arī atstāju lai nesmērētos.
Aprīkojums 50/50. Dalītā klimatkontrole, pionieris radio, priekšā elektriskie logi.
pa šo laiku esmu jau arī nieciņus uzlabojis: Nesapratu kāpēc skan tikai aizmugure pašā sākumā, taču tad secināju ka priekšā nemaz tumbu nav tās tika iepirktas skan jau labāk .
Oriģinālais damkrots nebija , arī tika iepirkts, un šodien tika ieliktas xenon effect lampas , nepatika tā super dzeltenā gaisma, tagad ir labāk + tām komplektā nāca mazā gabarīt lampa diožu.
Auto: BMW e36 1997.g Ar 1.8 i
Motors nav nekāds zvērs, bet gan pilnīgs stock. 318i
Par auto : Stāvoklis zolīds , pirmajās bildēs ar ziemas disku komplektu, nākot siltākam laikam tika atrasti lēti vasaras diski.
Salons nesačakarēts, beņķi parastie maisi. bet priekšā man nāca līdz Ūber Racing apvalks . Tā arī atstāju lai nesmērētos.
Aprīkojums 50/50. Dalītā klimatkontrole, pionieris radio, priekšā elektriskie logi.
pa šo laiku esmu jau arī nieciņus uzlabojis: Nesapratu kāpēc skan tikai aizmugure pašā sākumā, taču tad secināju ka priekšā nemaz tumbu nav tās tika iepirktas skan jau labāk .
Oriģinālais damkrots nebija , arī tika iepirkts, un šodien tika ieliktas xenon effect lampas , nepatika tā super dzeltenā gaisma, tagad ir labāk + tām komplektā nāca mazā gabarīt lampa diožu.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Ņi mašina takaja, žižņ takaja
Paldies !
Taču šo domāju atstāt kāda ir...
Patēriņs patīk, par jaudu arī nevaru neko sliktu teikt .. Priekš ikdienas auto ir ļoti labs.
Un par sēdināšanu pat netaisos tikai un vienīgi tāpēc ka lai iebrauktu pagalmā es jau tagad braucu lēnām jo ja bik bik ātrāk tad jau es 100% uzskrāpēju priekšējā bampera apakšu
Taču šo domāju atstāt kāda ir...
Patēriņs patīk, par jaudu arī nevaru neko sliktu teikt .. Priekš ikdienas auto ir ļoti labs.
Un par sēdināšanu pat netaisos tikai un vienīgi tāpēc ka lai iebrauktu pagalmā es jau tagad braucu lēnām jo ja bik bik ātrāk tad jau es 100% uzskrāpēju priekšējā bampera apakšu
tad man jaajauta cik dzilja dirsa tev pagalms,ja ar shadu dzipu tev purns kjeras braucot nedaudz atraak??
ar kompatu pa brugji
es par to pašucipruss18 rakstīja:tad man jaajauta cik dzilja dirsa tev pagalms,ja ar shadu dzipu tev purns kjeras braucot nedaudz atraak??
:D:D:D:D:Dcipruss18 rakstīja:tad man jaajauta cik dzilja dirsa tev pagalms,ja ar shadu dzipu tev purns kjeras braucot nedaudz atraak??
.......74
cipruss18 rakstīja:tad man jaajauta cik dzilja dirsa tev pagalms,ja ar shadu dzipu tev purns kjeras braucot nedaudz atraak??
Nu dzīvoju tai sauktajā ''Maskačķā''' lai nebūtu jālauž pa bruģi braucu caur viena uzņēmuma pagalmu, tur ir pirmais slieksnis pēc asfalta var secināt tur daudzi ir pamatīgāk uzberzušies (tur arī neesu manījis ka kāds bieži brauktu)
Un otrais ir lai iebrauktu pagalmā. 1kārt šaurs tunelītis + pacelts bruģis ar kūkumu ar domu lai lietus ūdens kas sakrājās no ielas netecētu pagalmā...
Ņi mašina takaja, žižņ takaja ...
tāds sterils melniitis..
ir kādi papildinat vizualo , sedinajumu vai ko citu ? vai atstāsi stock ?
ir kādi papildinat vizualo , sedinajumu vai ko citu ? vai atstāsi stock ?
Ir ir pasvaigs,
Auto vēsture aizsākusies Itālijā, tas varētu būt iemesls ka nav cietis no sāls un ruslana komandas ..
+ pat servisa grāmatiņa ir Tik lielākā daļa pa Italjano ...
Bet uz beigu vāka ar Latviski kas ir mainīts kad mainīts un pa cik... Un kur.. (BMW centra)
Plānos atstāšu stock. Ja nu vienīgi izplūde un aimugurē lampas bez rižikiem...
Auto vēsture aizsākusies Itālijā, tas varētu būt iemesls ka nav cietis no sāls un ruslana komandas ..
+ pat servisa grāmatiņa ir Tik lielākā daļa pa Italjano ...
Bet uz beigu vāka ar Latviski kas ir mainīts kad mainīts un pa cik... Un kur.. (BMW centra)
Plānos atstāšu stock. Ja nu vienīgi izplūde un aimugurē lampas bez rižikiem...
ko tieši vēlies mainīt izplūdē ?
tā jau tiešam labs stock izskatās
tā jau tiešam labs stock izskatās
Noteikti skaņu, stock nepārāk par klusu ...
Vaig tā lai dzird kas brauc .. ( nav doma panākt traktora efektu)
Vaig tā lai dzird kas brauc .. ( nav doma panākt traktora efektu)
Uzmauc taisno izplūdi tā lai tantes redz, ka kārtējais nenormālais tīnis brauc ar savu pirmo grabažu. Jēga no tā ? Skaņa būs, bet ne sūda neies uz priekšu.
Ja pats savu autiņu uzskati par grabažu tad
Es tā nauskatu ! Bet protams var jau būt ka zini visu labāk pa mani
Par ''trako tīni'' šķiet interesanti .. Man nav vairs 18- 19 - pat 20 nav .. Pa ielu pārvietojos jau no 13g vecuma sāku ar rolleri tad bik piedūros tūningam tad sapratu na... LOL nau verc.. Un tadā ir autiņš..
Es tā nauskatu ! Bet protams var jau būt ka zini visu labāk pa mani
Par ''trako tīni'' šķiet interesanti .. Man nav vairs 18- 19 - pat 20 nav .. Pa ielu pārvietojos jau no 13g vecuma sāku ar rolleri tad bik piedūros tūningam tad sapratu na... LOL nau verc.. Un tadā ir autiņš..
Mana doma bija - nemaini nekādu izplūdi un nebojā auto.
Nosēdini bik un būs
nē nu ideju es varu saprast , bet zinkā kamēr nepamēģināšu tikmēr jau nebūs mācība.e36driver rakstīja:Mana doma bija - nemaini nekādu izplūdi un nebojā auto.
Jāskatās, ja būs kāds labs piedāvājums tad jau visskas var notikt .. (neplānots)daviz rakstīja:Nosēdini bik un būs
Tāpat ar auto, vai es biju domājis ka pirmais būs BMW ? Tak nē , visiem ģimenē priekšpiedziņa (SAAB ,VW, Honda)
Bet nu e36 tas jau ir dzīvesveids.