moro - family wagon
Sveiks!
Atradīšu savu, nesen iegādātu, ģimenes auto. Mašīna paredzēta lai braukt uz darbu, uz vasarnīcu ar bērniem utt. - tā kā sēdinājums, R18 utml. lietas nespīd, bet paredzēts saglabāt viņu tik pat laba un tuvu oriģinālām stāvoklī, kādā tā ir tagad, tikai nedaudz uzlabot komplektāciju :)
Parametri īsumā - '98 318i Touring ar M paketi; salons - M Technic boa boa / alcantara, sportsitze, melnie griesti, digitāla klima, Business galva ar CD changer'i un galvenais - ļoti labs stāvoklis, kas atbilst un apstiprina nobraukumu - 175'000 km.
Bildes seko:
Atradīšu savu, nesen iegādātu, ģimenes auto. Mašīna paredzēta lai braukt uz darbu, uz vasarnīcu ar bērniem utt. - tā kā sēdinājums, R18 utml. lietas nespīd, bet paredzēts saglabāt viņu tik pat laba un tuvu oriģinālām stāvoklī, kādā tā ir tagad, tikai nedaudz uzlabot komplektāciju :)
Parametri īsumā - '98 318i Touring ar M paketi; salons - M Technic boa boa / alcantara, sportsitze, melnie griesti, digitāla klima, Business galva ar CD changer'i un galvenais - ļoti labs stāvoklis, kas atbilst un apstiprina nobraukumu - 175'000 km.
Bildes seko:
Pēdējais labojis moro - 28 Jūl 2011, 17:48, kopā labots 1 reizi.
Šis ir labs, iečolēju jau powerā. Neatteiktos no vēl viena šāda "ģimenes" un ikdienas auto.
Jāsaka ka atrast bija grūti, biju pat uz Lietuvu aizbraucis apskatīties dārgāko Touringu, kas bija autopliusā, bet galu galā Rīgā atradās šīs - burtiski pirms pāris dienām atvests no Vācijas. Izmaksāja dārgāk nekā jebkas no ss.lv, bet bija tā vērts, jo ssa mašīnas vienīgi izsauca vēlmi "abņaķ i plakaķ"
Kā jau atzinos Powerā - dzeltenie miglinieki ir mans ķūns - dzeltena plēve Oracal :). To, ka tā ir plēve, var pateikt tikai no pārdesmit centimetru attāluma, toties dzeltena krāsa piedod (manuprāt skaistu) akcentu neizteiksmīgai sudraba virsbūvei.
Kā jau atzinos Powerā - dzeltenie miglinieki ir mans ķūns - dzeltena plēve Oracal :). To, ka tā ir plēve, var pateikt tikai no pārdesmit centimetru attāluma, toties dzeltena krāsa piedod (manuprāt skaistu) akcentu neizteiksmīgai sudraba virsbūvei.
Jā, auto vnk perfekts+salons ideāls
Sēdinājums+17" vispār nonestu jumtu
Sēdinājums+17" vispār nonestu jumtu
Laipni lūgts pulciņā!
Vienīgais es būtu meklējis ar 6cyl motoru. Jo ja jau tika pirkts tik kruts un dārgs e36, tad noteikti šis nav krīzvāgens.
Smuka kuutinja Gandriiz kaa maneejaa
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Par dzeltenajām miglām.... pats arī savam sudraba auto esmu uzlimejis dzelteno plēvi...akcents jau pa pirmo!moro rakstīja:Jāsaka ka atrast bija grūti, biju pat uz Lietuvu aizbraucis apskatīties dārgāko Touringu, kas bija autopliusā, bet galu galā Rīgā atradās šīs - burtiski pirms pāris dienām atvests no Vācijas. Izmaksāja dārgāk nekā jebkas no ss.lv, bet bija tā vērts, jo ssa mašīnas vienīgi izsauca vēlmi "abņaķ i plakaķ"
...pat to ka sudraba virsbūve ir neizteiksmīga ....tam gan nepiekritīšu...manuprāt pat ļoti piestāv e36!
Uz sabraucienu būsi..salidzināsim miglas dzelteno toni...vnk man liekas, ka manam vajag gaišāku toni.
Tīri glīts
Izskatās ļoti ļoti labi!
Sveiks pūlciņa!
Ja nav noslēpums aptuveni pa kādu cenu paņēmi?
Sveiks pūlciņa!
Ja nav noslēpums aptuveni pa kādu cenu paņēmi?
Izskatās labi. Es gan pēc pieredzes nebūtu ņēmis 318i, bet tā jau tikai mana pieredze!
Simpātisks šķūnītis! Un nav nekādas vainas mazmotoriem.
tew tas miglas ir dzeltenas?
Patīkami dzirdēt labus komentārus :)
Ka jau teicu, sēdinājums šim auto nespīd, bet trūkstošo bampera lupu gan būs jāpieliek.
Krīzvagens īsti nav un es biju skaties visus variantus ieskaitot 328, bet labā kartībā bija tikai šis. Jāsaka ka ikdienā es braucu ka pensionārs un man m43 dinamikas pilnīgi pietiek; savukārt trasei ir paredzēts iegādāties pavisam citu auto :)
Par cenu nav noslēpums - kopā ar reģistrāciju sanāca ap 2300 Ls.
Ka jau teicu, sēdinājums šim auto nespīd, bet trūkstošo bampera lupu gan būs jāpieliek.
Krīzvagens īsti nav un es biju skaties visus variantus ieskaitot 328, bet labā kartībā bija tikai šis. Jāsaka ka ikdienā es braucu ka pensionārs un man m43 dinamikas pilnīgi pietiek; savukārt trasei ir paredzēts iegādāties pavisam citu auto :)
negribi man samainit dzeltenos migliniekus vai pardot?
Pats vari uztaisīt.
Kods: Izvēlēties visus
Kā jau atzinos Powerā - dzeltenie miglinieki ir mans ķūns - dzeltena plēve Oracal :).
Tad jau taa cena naff nemaz tik liela Labi auto vienmeer ir labi maksaajushi!moro rakstīja:Patīkami dzirdēt labus komentārus :)
Es par saveejo samaksaaju 3000Ls (tas gan bija 3,5 gadinjus atpakalj)
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Uzskatu ka pirkums ir ļoti labs, 2300,-LVL - ļoti laba cena.
Biju domājis ka cena būs ~ 3000.-LVL
Biju domājis ka cena būs ~ 3000.-LVL
Lasot aprakstu un izskatot bildes sliecos uz 2800latvijas naudinas, bet nu eksemplars pa pirmo