E36 325-MatissK
Sveiki tauta! Tākā veco melno e36 sedanu nācās pārdot lielo koroziju dēļ izdomāju jau kādu laiku atpakaļ marta sākumā iegādāties vēl vienu tādu pašu sedanu, sākumā sludinājumos meklēju tikai un vienīgi melnu krāsu, bet tā nu sagadījās, ka tieši tad kad biju izskatījis kādu 6 variantus un gribēju jau atmesties uzradās šis te brīnums BMW325 m50b25 bez vanos ko iegādājos. Bija pilnīgs stock, nebija izpuvis, kad nopirku bija sagatavotas abas labās durvis krāsošanai un diezgan izsēdēts salons, bet izbraucot nekas negrabēja, nesen bija izieta tehniskā apskate un nomainīta eļļa, domāju, ka nav nevaina jo summa bija diezgan maza, tā nu nolēmu to iegādāties. Pēc dažām dienām tika jau uzmesti virsū style 32, jo kad iegādājos virsū bija bleķinieki ar milzīgiem baloniem.
Drīz vien jau tika notonēti logi, pagriezieni, nokrāsotas durvis un diski un nedaudz nosēdināts.
Pēc diezgan neilga laika, radās problēmas ar sajūgu, sāka niķoties, pie sajūga diska pārkniedēšanas un maiņas radās izdevība arī iegādāties 3.73 reduktoru, ko arī izdarīju.
Tā nu tika nosēdināts vēl nedaudz un tika nolemts meiģināt piedalīties drifta, jo šī mašīna man vairāk tiks paradzēta trasei.
Pirmais trenniņš. Ar laiku, tika jau iegādāta sporta stūrīte, pāršūts vadītāja krēsls, jo bija diezgan pabriesmīgā stāvoklī, iemontēts 18pogu obc, ielikti xenoni, nomainīti bremžu kluči un vēl daudz dažādu sīkumu. Ir vēl daudz kas paredzēts, bet gan jau, ka tas viss nāks ar laiku.
Paldies par uzmanību.
Pirmais trenniņš. Ar laiku, tika jau iegādāta sporta stūrīte, pāršūts vadītāja krēsls, jo bija diezgan pabriesmīgā stāvoklī, iemontēts 18pogu obc, ielikti xenoni, nomainīti bremžu kluči un vēl daudz dažādu sīkumu. Ir vēl daudz kas paredzēts, bet gan jau, ka tas viss nāks ar laiku.
Paldies par uzmanību.
Neesmu jau nekāds baigais čalis ar lielu skilu driftā, tad jau redzēs kā ies, šogad tik sāku tā nedaudz nopietnāk, uzdrīkstējos arī piedalīties.
Bembītim nav pilnīgi nekādas vainas - arī krāsai ne.
Braucējs ar Tu labs esi - takā visas iespējas ja ne šogad tad nākamgad parādīt visiem kā jāslīd pa trasi.
Turi mašīnu līmenī - lolo un mīli. Tad ar beigās būs super sedaniņš.
Braucējs ar Tu labs esi - takā visas iespējas ja ne šogad tad nākamgad parādīt visiem kā jāslīd pa trasi.
Veiksmi driftaa
Sent from my S3 mini using Tapatalk
Sent from my S3 mini using Tapatalk
Gan jau būs viss labipeliite. rakstīja:Bembītim nav pilnīgi nekādas vainas - arī krāsai ne.
Otrais street klasē palika. Respekt, ka ar mazāku pieredzi kā pārējiem braucējiem un parastu stock 2.5 izdevās tikt tik tālu
cipruss18 rakstīja:kursh paliki driftaa?
2.vieta Street class
Baigi patīk šī e36 krāsa! kopskats uz doto brīdi arī tīri simpātisks un pievilcīgs!
Veiksmi driftā!
Veiksmi driftā!
Instagram - Sandis_e36
MatissK rakstīja:cipruss18 rakstīja:kursh paliki driftaa?
2.vieta Street class
malacis
ar kompatu pa brugji
žēl e30 finālā neizkodi!
to "street" klases auto
to "street" klases auto
Sākumā baigi nepatika, bet nu jau kkā esmu apradis ar krāsu, pat ja nomazgā un sapucē ir tīri simpātiska.Sidnas rakstīja:Baigi patīk šī e36 krāsa! kopskats uz doto brīdi arī tīri simpātisks un pievilcīgs!
Veiksmi driftā!
Paldies.
es vispar esmu nedaudz neizpratnee par tehnisko komisiju
tak var redzet gan lenkjus un visu parejo,ja ne uz parbaudi,tad trasee uz asfalta shkjereejot
tak var redzet gan lenkjus un visu parejo,ja ne uz parbaudi,tad trasee uz asfalta shkjereejot
ar kompatu pa brugji
malacis
Šmerlī satiku, kad iebrauci riepas bortēt pirms treniņa. ar Kro biji kopā
Biju baigi satraucies, abos pedējos braucienos apmetosRENIO rakstīja:žēl e30 finālā neizkodi!
to "street" klases auto
Bet tāpat esmu priecīgs par to vietu kura man ir, jo brauu tikai otrās sacensības, nebiju gaidijis ka tik tālu tikšu šoreiz.
Bija tāda lieta, jā.Ridlihs rakstīja:malacis
Man jau krasa loti cepi , veiksmi drifta , Sekosu lidzi topikam.