Vibree sture!
nesaprotu...uzliku R17 diskus,bet 60-80km/h vibree sture...pirms tam bija virsuu R16,nekas nebija,diski ir nobalanseeti domaaju ka sarniirs vainiigs jo bija beigts,bet to nomainiiju,bet bez izmainaam nezinu varbuut kautkas ar bremzu diskiem nav kautkas kaartiibaa
varbut ir gadijies ka bremzu disks dabuja uzkarst tad apstajies un vins biku saverpas, ta varetu but viena no problemam!Bavariancar rakstīja: nesaprotu...uzliku R17 diskus,bet 60-80km/h vibree sture...pirms tam bija virsuu R16,nekas nebija,diski ir nobalanseeti domaaju ka sarniirs vainiigs jo bija beigts,bet to nomainiiju,bet bez izmainaam nezinu varbuut kautkas ar bremzu diskiem nav kautkas kaartiibaa
a tew diski ir no tavas masina paredzetas jeb no kada cita modela?
ganjau ka diska centri neder peec izmeera. ja norm nobalanseejaas, un ritoshaa ir ok, tad visticamaak ka taa :)
pirmais pameeegini leenaam pievilkt, bet ja jau pie 60 vibree tad tur buus gruuti iecentreet..
pirmais pameeegini leenaam pievilkt, bet ja jau pie 60 vibree tad tur buus gruuti iecentreet..
tie diski ir no 5ser..e34,bet der arii uz e36...nav nekas tur pa lielu...man teica ka vareetu buut arii riepai maza pumpa kuru uz balansiera nevar pateikt,nu ja taa tas ir tad taapat man riepas ir jaamaina,un ja centrs buutu pa lielu tad arii man aizmugure vibreetu ,bet man sturi rausta
aizmuguri ta nejutisi iebrauc r1 ruiepu centra un nopersplastmasas parejas prieks centriem jo no e34 mainas izmers un tad mamegini kas un ka maksa paris latus tie sudini!Bavariancar rakstīja:tie diski ir no 5ser..e34,bet der arii uz e36...nav nekas tur pa lielu...man teica ka vareetu buut arii riepai maza pumpa kuru uz balansiera nevar pateikt,nu ja taa tas ir tad taapat man riepas ir jaamaina,un ja centrs buutu pa lielu tad arii man aizmugure vibreetu ,bet man sturi rausta
no e34 nekas nemainas, mainas no e39.
taks es saku centriem viss ir ok...nekaadus man tur centreejamos plastmasus nevajag
Nu tad patiešām atliek riepas..
Samaini riepas vietām,no priekšas uz aizmuguri.
njaa man to pasu teica lai samaina riepas ar vietaam,bet man ir taa ka aizmuguree ir 215/45 un prieksaa 205/50...samainiisu buus aizmuguree sauraakas un prieksaa plataakas kaut kaa stulbi
Pastulbi jau ir , bet vismaz zināsi vai riepās vaina...
pameeriju centrus R16 ir 72mm un tiem R17 ir 74mm..laikam tad arii tur buus taa vaina
Visdrīzāk, jo precīzi uzlikt, ja centru diametri atšķiras, ir ļoti pagrūti. Agris cīnās ar 0,**mm, bet tev tur 2mm
a teici , ka der nu tad vajadzes centrejosos gredzenus.
0,07 radiusaa :D bet juutu..dogMa rakstīja:Visdrīzāk, jo precīzi uzlikt, ja centru diametri atšķiras, ir ļoti pagrūti. Agris cīnās ar 0,**mm, bet tev tur 2mm
ja tiesi preciizi tad man vajag 72.6...bet ir 74.1..taatad pa 1.5 atskiraas..bet diski dereet der..uzmetot aci liekas ka nekas nav pa lielu..virsuu iet ideaali
ta ir, un tur neko nevar darit, vainu lic virsu diskus kuri ir tiesaja izmera vai nu meklke centrinus! pasam ar rezerves ritenim centrs lielaks un brinijos napiga kratas sture bremzejot.
...
Tad ko, e34 centrs atšķiras par tiem 0. ... mm?
man arī tā, ka stūre vibrē nedaudz, vibrē ar tādiem kā viļņiem - stiprāk, vājāk
diski r17, man teica, ka pirms tam kāds gudrītis bijis uz e34 viņus uzmaucis.
No bremžu diskiem jau vibrētu tikai bremzējot?
man arī tā, ka stūre vibrē nedaudz, vibrē ar tādiem kā viļņiem - stiprāk, vājāk
diski r17, man teica, ka pirms tam kāds gudrītis bijis uz e34 viņus uzmaucis.
No bremžu diskiem jau vibrētu tikai bremzējot?
par br diskiem - nevienmēr, var vibrēt arī bez bremzēšanas - līks disks un ķīlējošas vadīklas.
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.