essential 318i Touring
Hello!
Sanāca kā sanāca un pārdodot B3 pasātu pēc 1h nopirku šo touringu no Ķekavas
E36 touring 1996 gada ar 1.8i dzinēju
Priekšā elektriskie logi, klimats, 7 pogu obc, stūre, krēsli... utt
Sēdināts ar sarkanajām atsperēm, amortizatori standarta.
Style 32 diski ar dažādiem platumiem
Par mazo motoru nesūdzos, uz priekšu kustās, sagāzēšu ar veiksminieku degvielu un būs ļoti jauks ekovāgens.
Izcīnīta uzvara ar lambda zondes kļūdu un motora nevienmērīgo darbību. Pēc samainītās lambdas, visām ieplūdes blīvēm un šļaukām, vienalga meta kļūdu par lamdu. Samērīju atgāžes un tur rāda, ka vienalga kaut kur tiek rauts gaiss iekšā. Kamēr pūtu starta gāzi pa motortelpu meklējot vaininieku, uzdūros sprauslām, kurām samainīju gumijas gredzenus un kartera ventilācijas filtru, ar beigtu membrānu. Samainīju to, un nu viss ir labi, motors strādā vienmērīgi, un kļūdas nav, kā arī patēriņš ir normalizējies.
Kopš nopirkšanas dienas sadarīts:
* Priekšējie amortizatori
* Priekšā kreisais stūres pirksts
* Bremžu diski ar klučiem + nodiluma devējs + suporta iekustināšana
* Aizmugurē labais gultnis + labajā pusē gandrīz visas bukses + jauns savirzes skrūves komplekts
* Gaisa un salona filtrs
* Visas ieplūdes blīves
* Vārsta vāka blīves komplekts
* Ieplūdes gofra
* Sveces
* Celiņsiksna ar rullīti
* Dzeses flancis motora aizmugurē
* Kartera ventilācijas caurule + filtrs
* Lambda zonde
* Citas riepas aizmugurē 215/45/17
* Jauna Kenwood automagnetola un mans ceļojošais sabūfers / bosse (liekas zapaskā no mazda 6 /
* Sataisīts lai salonā spīd viss, kam jāspīd
Darāmie darbi
* eļļas maiņa
* aizmugurē visas bukses
* jauni aizmugures bremžu aizsargbleķi + jaunas bremzes aizmugurē /diski, kluči, loki, remkomplekts + troses /
* priekšā stab atsaites ar buksēm, iespējams vēl kaut kas
* kārbas nomaiņa + blīvslēgi, iespējams sajūgs /beigti sinhriņi 2,3 ātrums / ir cita kārba
* savirze
* nokrāsot sliekšņus
* durvju rokturiem plastmasas salikt
* jauna ādiņa ātrumkloķim
* priekšējās brilles rūsas likvidēšana
* aizmugures vāka emblēma
* tikt galā ar gateri vados / priekšējās gaismas /
* samainīt valsts nr.
* uzlikt jaunu priekšējo stiklu, lai bilde ir skaidrāka bilde
* utt
Random bildes no sadarītajiem darbiem.
Sanāca kā sanāca un pārdodot B3 pasātu pēc 1h nopirku šo touringu no Ķekavas
E36 touring 1996 gada ar 1.8i dzinēju
Priekšā elektriskie logi, klimats, 7 pogu obc, stūre, krēsli... utt
Sēdināts ar sarkanajām atsperēm, amortizatori standarta.
Style 32 diski ar dažādiem platumiem
Par mazo motoru nesūdzos, uz priekšu kustās, sagāzēšu ar veiksminieku degvielu un būs ļoti jauks ekovāgens.
Izcīnīta uzvara ar lambda zondes kļūdu un motora nevienmērīgo darbību. Pēc samainītās lambdas, visām ieplūdes blīvēm un šļaukām, vienalga meta kļūdu par lamdu. Samērīju atgāžes un tur rāda, ka vienalga kaut kur tiek rauts gaiss iekšā. Kamēr pūtu starta gāzi pa motortelpu meklējot vaininieku, uzdūros sprauslām, kurām samainīju gumijas gredzenus un kartera ventilācijas filtru, ar beigtu membrānu. Samainīju to, un nu viss ir labi, motors strādā vienmērīgi, un kļūdas nav, kā arī patēriņš ir normalizējies.
Kopš nopirkšanas dienas sadarīts:
* Priekšējie amortizatori
* Priekšā kreisais stūres pirksts
* Bremžu diski ar klučiem + nodiluma devējs + suporta iekustināšana
* Aizmugurē labais gultnis + labajā pusē gandrīz visas bukses + jauns savirzes skrūves komplekts
* Gaisa un salona filtrs
* Visas ieplūdes blīves
* Vārsta vāka blīves komplekts
* Ieplūdes gofra
* Sveces
* Celiņsiksna ar rullīti
* Dzeses flancis motora aizmugurē
* Kartera ventilācijas caurule + filtrs
* Lambda zonde
* Citas riepas aizmugurē 215/45/17
* Jauna Kenwood automagnetola un mans ceļojošais sabūfers / bosse (liekas zapaskā no mazda 6 /
* Sataisīts lai salonā spīd viss, kam jāspīd
Darāmie darbi
* eļļas maiņa
* aizmugurē visas bukses
* jauni aizmugures bremžu aizsargbleķi + jaunas bremzes aizmugurē /diski, kluči, loki, remkomplekts + troses /
* priekšā stab atsaites ar buksēm, iespējams vēl kaut kas
* kārbas nomaiņa + blīvslēgi, iespējams sajūgs /beigti sinhriņi 2,3 ātrums / ir cita kārba
* savirze
* nokrāsot sliekšņus
* durvju rokturiem plastmasas salikt
* jauna ādiņa ātrumkloķim
* priekšējās brilles rūsas likvidēšana
* aizmugures vāka emblēma
* tikt galā ar gateri vados / priekšējās gaismas /
* samainīt valsts nr.
* uzlikt jaunu priekšējo stiklu, lai bilde ir skaidrāka bilde
* utt
Random bildes no sadarītajiem darbiem.
Pēdējais labojis essential - 13 Jūl 2014, 17:47, kopā labots 1 reizi.
StikluMeistars.lv
Suņa monologs: “Kad es uztraucos, es svīstu. Kad es svīstu, es smirdu. Kad es smirdu, mani mazgā. Kad mani mazgā, es uztraucos…”
Suņa monologs: “Kad es uztraucos, es svīstu. Kad es svīstu, es smirdu. Kad es smirdu, mani mazgā. Kad mani mazgā, es uztraucos…”
Glīts, veiksmi darbos
šitas ss.lv stāvēja par labu cenu,atceros pēc nummura.
Šis un tas ir sadarīts un atskaite priekš sevis.
* Nomainīta eļļa ar filtru
* Stab. atsaites un bukses priekšā
* Pie šuvēja uzšūts ātrumpārslēdzēja apvalks
* Uzliktas trūkstošās plastmasas durvju rokturiem
Priekša klusa un neklab, tagad jātiek galā ar aizmuguri
foto atskaite:
* Nomainīta eļļa ar filtru
* Stab. atsaites un bukses priekšā
* Pie šuvēja uzšūts ātrumpārslēdzēja apvalks
* Uzliktas trūkstošās plastmasas durvju rokturiem
Priekša klusa un neklab, tagad jātiek galā ar aizmuguri
foto atskaite:
StikluMeistars.lv
Paldies visiem! :)
StikluMeistars.lv
Vēl pavisam nedaudz, un tehniskā puse būs savesta kārtībā un cerams, ka drīz izdosies aizvākt visu "gateri" :)
Izdarītais:
* Samainīts dzesēšanas flancis
* Ar piekto piegājienu atrasti labi pečkas vārsti un samainīti
* Stab. atsaites un bukses aizmugurē
* No Psih-Arno iepirktas aizmugures atsperes ar gredzeniem / paldies viņam :)
Foto atskaite: Visiem vārstiem bija problēma ar to, ka viena puse nedeva impulsus, vai arī iekšā blīvgumijas gredzens bija sabiris un vārsts nevērās vaļā utt. Vaļā nejaucu, jo pēc mana vārsta pieredzes, skrūves novērpjas un tad sākas "jeblis" un ne visi vārsti jaucas:D Aizmugurē man bija sēdinātās atsperes, tur kāds bija izpaudies, lai dabūtu dupsi augstāk :gateris:
Atspere nestāvēja savā vietā, ķērās viens vijums atsperes plaukta malā Lai būtu pa zolīdo, iepirku šīs.
Izdarītais:
* Samainīts dzesēšanas flancis
* Ar piekto piegājienu atrasti labi pečkas vārsti un samainīti
* Stab. atsaites un bukses aizmugurē
* No Psih-Arno iepirktas aizmugures atsperes ar gredzeniem / paldies viņam :)
Foto atskaite: Visiem vārstiem bija problēma ar to, ka viena puse nedeva impulsus, vai arī iekšā blīvgumijas gredzens bija sabiris un vārsts nevērās vaļā utt. Vaļā nejaucu, jo pēc mana vārsta pieredzes, skrūves novērpjas un tad sākas "jeblis" un ne visi vārsti jaucas:D Aizmugurē man bija sēdinātās atsperes, tur kāds bija izpaudies, lai dabūtu dupsi augstāk :gateris:
Atspere nestāvēja savā vietā, ķērās viens vijums atsperes plaukta malā Lai būtu pa zolīdo, iepirku šīs.
StikluMeistars.lv
laiks pagājis, šis un tas izdarīts:
sataisīta kondiška, ir tiiiiik laaaaabi
nomainīts:
*kondiškas radiators
*nolauztais spiediena devējs
*truba, kas nāk no kompresora uz radiatoru
*uzpildīta sistēma
uzlikti r15 diski ar balonriepu, ir tik forši ļumīgs, ka pat negribas atpakaļ r17
Style 32 tiks sakopti
*iedoti uz smilšu strūklu
krāsa paliks sudraba :)
sataisīta kondiška, ir tiiiiik laaaaabi
nomainīts:
*kondiškas radiators
*nolauztais spiediena devējs
*truba, kas nāk no kompresora uz radiatoru
*uzpildīta sistēma
uzlikti r15 diski ar balonriepu, ir tik forši ļumīgs, ka pat negribas atpakaļ r17
Style 32 tiks sakopti
*iedoti uz smilšu strūklu
krāsa paliks sudraba :)
StikluMeistars.lv
izlsaīju interesanti palika kas tas par subwooferi kas o mazdas, bildi vari iemest?
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
Nu es točna zinu, ka gribu style32. Glīta kūtiņa, aizmugure gluži kā manējam ar to pelēko daļu buferī.
quattro ist für sissies
šeit viss forši izskatās, ka visu laiku tiek kaut kas darīts
kas ir giddy?cipruss18 rakstīja:Iepludes giddy nomainiji?
pec burtu daudzuma sanak gofra
ja tā, tad ir mainīta :)
StikluMeistars.lv
bilde ne mana, bet sabis ir šitāds :)ega rakstīja:izlsaīju interesanti palika kas tas par subwooferi kas o mazdas, bildi vari iemest?
StikluMeistars.lv
Labs laiciņš pagājis un daudz kas ir sadarīts.
*Biju salicis poli bukses priekšējiem plauktiem un pakaļai, nepatika, esmu vecs, un saliku lemforderi.
*Ielikts 18 pogu obc bez check moduļa + gongs. Sīkums, bet patīkami :)
*Lēcu lukturos ielikts Xenons 4300k, redzamība tagad
*Uzlikts jauns pēdējais bundulis, lētais no Sivers ERL. Ir klusāks, kas bija pamatuzdevums, bet skaņa ir "žigulis". Jādomā par rezonātoru vai ko tādu. Ja ir idejas no pieredzes, laipni lūgti padalīties.
*Sākoties slapjajam laikam, uzlikta plastmasas panna, sānu aizsargu.
*Samainīti detonācijas devēji
*Sakrāsota brille, protams, mācās tikai no savām kļūdām Nopirku ķīniešu brilli, daudz jaunus lamuvārdus iemācijos liekot kopā. Purnu regulēšu pēc ziemas, būs jasakrāso OEM brille, lai dabūtu līnijas.
Tuvākajos plānos:
*Reikas augša sākusi suloties, jādomā par restaurāciju.
*Salikt jaunas aizmugures bremzes/ Rocenes troses,diski,kluci,loki, remkomplekti, bremzu aizsargi, suportus pārjaukt. Viss gandrīz jau sapikrts, tik jāsaņemās
*Samainīt kārbu + jaunu sajūga komplektu pie reizes un blīvslēgus kārbai+kloķenei
*Tikt galā ar salona skaņām/ Apšifkas, mistiskās klaboņas/
*Saprast, kāpēc ventilātors nepūš tik jaudīgi, kā manā vecajā pasātā
*Kreisajam miglas lukturim samainīt rāmīti, lai var saregulē miglu
*Samainīt nr zīmes un jaunām, nesafistām
*Nopirkt gumijas paklāju komplektu
*Līdz ziemai uzlikt LPG komplektu, balons jau iegādāts
*Dabūt bloķi
Bildes no sadarītā un pašreizējā izskata :)
*Biju salicis poli bukses priekšējiem plauktiem un pakaļai, nepatika, esmu vecs, un saliku lemforderi.
*Ielikts 18 pogu obc bez check moduļa + gongs. Sīkums, bet patīkami :)
*Lēcu lukturos ielikts Xenons 4300k, redzamība tagad
*Uzlikts jauns pēdējais bundulis, lētais no Sivers ERL. Ir klusāks, kas bija pamatuzdevums, bet skaņa ir "žigulis". Jādomā par rezonātoru vai ko tādu. Ja ir idejas no pieredzes, laipni lūgti padalīties.
*Sākoties slapjajam laikam, uzlikta plastmasas panna, sānu aizsargu.
*Samainīti detonācijas devēji
*Sakrāsota brille, protams, mācās tikai no savām kļūdām Nopirku ķīniešu brilli, daudz jaunus lamuvārdus iemācijos liekot kopā. Purnu regulēšu pēc ziemas, būs jasakrāso OEM brille, lai dabūtu līnijas.
Tuvākajos plānos:
*Reikas augša sākusi suloties, jādomā par restaurāciju.
*Salikt jaunas aizmugures bremzes/ Rocenes troses,diski,kluci,loki, remkomplekti, bremzu aizsargi, suportus pārjaukt. Viss gandrīz jau sapikrts, tik jāsaņemās
*Samainīt kārbu + jaunu sajūga komplektu pie reizes un blīvslēgus kārbai+kloķenei
*Tikt galā ar salona skaņām/ Apšifkas, mistiskās klaboņas/
*Saprast, kāpēc ventilātors nepūš tik jaudīgi, kā manā vecajā pasātā
*Kreisajam miglas lukturim samainīt rāmīti, lai var saregulē miglu
*Samainīt nr zīmes un jaunām, nesafistām
*Nopirkt gumijas paklāju komplektu
*Līdz ziemai uzlikt LPG komplektu, balons jau iegādāts
*Dabūt bloķi
Bildes no sadarītā un pašreizējā izskata :)
StikluMeistars.lv
Labs bembucis darbi arii iet uz priekšu
Tā tik turēt
Tā tik turēt
Kur palika style32?
Prom. Tagad uz ziemu cita prioritāte - lpg :)
Uz nākamo sezonu domās ko vietā
Uz nākamo sezonu domās ko vietā
StikluMeistars.lv