E36-MārciZ
Labdien!
Nu jau kādu labu laiku esmu tikai cītīgs lasītājs un sekotājs, bet nolēmu piereģistrēties arī pats, jo tomēr ir arī lietas, ko gribētos konkretizēt un saprast līdz galam un galu galā tomēr ir arī e36!
Tātad:
21.05.2014 tika iegādāts e36 318 pēc papīriem bet iekšā jau ieswapots m50b25.
Nevarētu teikt, ka labākais izpildījums,betuz priekšu brauc,tomēr daudz kur roka jāpieliek! Tātad,pāris bildes ieskatam: Par komplektāciju neko daudz nevaru pastāstīt, jo nekā daudz arī nav!
Pirmais, kas tika izdarīts: Un bija baigais traktors,to arī novērsu: Kā arī atradu garažā filtru un uztaisīju aizmugurējo glāžu atsaiti: Un brīvdienās nebija ko īsti darīt,izdomāju, ka varētu nokrāsot 15niekus,izskatās interesanti un kopumā izskatās tā: Un protams, ka daudz, kas vēl ir jāizdara:
Vajag nopietnāku reduktoru,kuru tagad meklēju,vismaz virs 4.
Hidraulisko roceni
Glāžu savilcēju priekšā un apakšā
Jāsaliek poli bukses
un gribētos kaut ko pasākt ar plauktiem,lai stūre griežas labāk!
Tā kā ceru, ka visu esmu vairāk vai mazāk sarakstījis un ūdeņus norāvis nekur neesmu!
Nu jau kādu labu laiku esmu tikai cītīgs lasītājs un sekotājs, bet nolēmu piereģistrēties arī pats, jo tomēr ir arī lietas, ko gribētos konkretizēt un saprast līdz galam un galu galā tomēr ir arī e36!
Tātad:
21.05.2014 tika iegādāts e36 318 pēc papīriem bet iekšā jau ieswapots m50b25.
Nevarētu teikt, ka labākais izpildījums,betuz priekšu brauc,tomēr daudz kur roka jāpieliek! Tātad,pāris bildes ieskatam: Par komplektāciju neko daudz nevaru pastāstīt, jo nekā daudz arī nav!
Pirmais, kas tika izdarīts: Un bija baigais traktors,to arī novērsu: Kā arī atradu garažā filtru un uztaisīju aizmugurējo glāžu atsaiti: Un brīvdienās nebija ko īsti darīt,izdomāju, ka varētu nokrāsot 15niekus,izskatās interesanti un kopumā izskatās tā: Un protams, ka daudz, kas vēl ir jāizdara:
Vajag nopietnāku reduktoru,kuru tagad meklēju,vismaz virs 4.
Hidraulisko roceni
Glāžu savilcēju priekšā un apakšā
Jāsaliek poli bukses
un gribētos kaut ko pasākt ar plauktiem,lai stūre griežas labāk!
Tā kā ceru, ka visu esmu vairāk vai mazāk sarakstījis un ūdeņus norāvis nekur neesmu!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Smuka kupeja, motors arī pareizais
Tikai beņķus prasītos uz ķīmisko, un to filtru es ravētu ārā Bet tas tikai tā, mans viedoklis.
Tikai beņķus prasītos uz ķīmisko, un to filtru es ravētu ārā Bet tas tikai tā, mans viedoklis.
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
smuks bembitis , normali uztajsiji glazu atsaiti aizmugure , funkciju pilda , un vietu neaiznem
atsaite tiesam atjautigi izdomata nebiju manis kadam butu tada
Paldies!
Runājot par atsaiti, tāda doma arī bija, lai tiešām ir no tā caurules gabala kaut kāda jēga un vietu neaizņem!
Tagad jaizdomā kā labāk priekšā uztaisīt,domāju, ka noteikti būs savelkama! Jo pamazām jau glāze vienā pusē sāk plīst un lanžerons nedaudz ieplīsis,tas ir nākamais, kas jāuztaisa!
Kā arī vēl aizmirsu pierakstīt, ka jānomaina kārba uz ZF,šī ilgi vairs neturēs, spararats - par to vēl domāju, vai maz ir jēga no tā m20. Kādi ieteikumi?
Runājot par atsaiti, tāda doma arī bija, lai tiešām ir no tā caurules gabala kaut kāda jēga un vietu neaizņem!
Tagad jaizdomā kā labāk priekšā uztaisīt,domāju, ka noteikti būs savelkama! Jo pamazām jau glāze vienā pusē sāk plīst un lanžerons nedaudz ieplīsis,tas ir nākamais, kas jāuztaisa!
Kā arī vēl aizmirsu pierakstīt, ka jānomaina kārba uz ZF,šī ilgi vairs neturēs, spararats - par to vēl domāju, vai maz ir jēga no tā m20. Kādi ieteikumi?
manuprat m20 ir vis labakais variants nedaudz vel apvirpot un ideali
Man pat liekas, ka vai tik ne šajā forumā redzēju, ka pārdod pa normālām naudām m20 jau savirpotus un kas der uzreiz virsū neko nemainot!?! Liekas ka org bija jāmaina arī starteris,bet varbūt arī maldos!
Katrā ziņā, ļoti vajag reduktoru,brīvdienās sanāca pabraukt ar 4.44,ļoti iepatikās, tas, kas vajadzīgs, bet roceni tāpat prasās!
Katrā ziņā, ļoti vajag reduktoru,brīvdienās sanāca pabraukt ar 4.44,ļoti iepatikās, tas, kas vajadzīgs, bet roceni tāpat prasās!
m20 tas gan starteris jamaina gan.
4.44 nav pa isu ? ikdiena nesanak zaget baigi? man bija 4.1 un 100km/h bija par pa 4rm.
4.44 nav pa isu ? ikdiena nesanak zaget baigi? man bija 4.1 un 100km/h bija par pa 4rm.
Domāju, ka pa īsu noteikti nav... Un pa šoseju arī nekur parasti nesteidzos, kruīzoju,bet pilsētai vajadzētu būt ok!!!
Baigais Fu....k up sanāca... Kruīzoju pa pilsētu, noslāpēju un vairs nelec...
Pirms tam bija tāda lieta, ka uzsilst un noslāpējot uzreiz lec, bet pēc minūtēm 10 ar otro reizi vai trešo... tās bija aizdomas par kloķenes devēju... bet tagad tāda sajūta ka degvielu nepadod,nemaz sūkni nevar dzirdēt! Kādi ieteikumi, kam ķerties pirmajam klāt???
Pirms tam bija tāda lieta, ka uzsilst un noslāpējot uzreiz lec, bet pēc minūtēm 10 ar otro reizi vai trešo... tās bija aizdomas par kloķenes devēju... bet tagad tāda sajūta ka degvielu nepadod,nemaz sūkni nevar dzirdēt! Kādi ieteikumi, kam ķerties pirmajam klāt???
moshka suuknis noklaajies.
p.s. smuks kaa traks bembiits :)
p.s. smuks kaa traks bembiits :)
Kuri aizdevumi ir tiešām ātri kredīti? To var uzzināt kādā no kredītu salīdzināšanas portāliem.
Šodien tika atrasta problēma saistībā ar sūkni - nekontakts kontaktgrupas savienojumā starp drošinātājiem un vadības bloku!
malacis, ka koniskajam uztaisīji to sienu apkārt. R17 arī vieni no smukākajiem. Salons, krāsa, plāni uz auto, motors
Vēl domāju, taisīt vaļā šito topiku vai nē, labi, ka atvēru, vēl viens interesants lasāms topiks būs man
Kas tur ir pa kasjakiem ar to 2.5 ieswapošanu tieši? bez vanosa? tad jau
Vēl domāju, taisīt vaļā šito topiku vai nē, labi, ka atvēru, vēl viens interesants lasāms topiks būs man
Kas tur ir pa kasjakiem ar to 2.5 ieswapošanu tieši? bez vanosa? tad jau
Ja runā par swapa kvalitāti kā tādu, tad nekas spīdošs tur nav,pēc vakardienas nekontakta meklējumiem sapratu to, ka ne tikai visa priekša,lukturi,pagriezieni utt., viss turās uz puņķiem un savilcējiem, bet arī zem drošinātājiem paspēju ieraudzīt vienkārši satītus vadus,kas knapi kopā turējās un daudz parastā caurspīdīgā skoča! Čalis tiešām bija pacenties! motora paduška pat nebija pieskrūvēta,stāv izpūtējs no 1.8,vienvārd sakot roka ir vēl jāpieliek!
Un pēc vakardienas nekontakta atrašanas sapratu to, ka visi devēji strādā, jo tagad lec visādos veidos ar pirmo - tā kā jābūt, vaina bija degvielas padevē...
Un pēc vakardienas nekontakta atrašanas sapratu to, ka visi devēji strādā, jo tagad lec visādos veidos ar pirmo - tā kā jābūt, vaina bija degvielas padevē...
protams nav redzets dzīvē, izbraukts ne tik, bet nu izskatās noteikti tāds, kuru vērts savest kārtībā, ja pats motors nav nokauts un bundža nav izrūsējusi, jo viss pārējais ok.
Gan jau vēl redzēsi! Kā nekā laikam kolēģi joprojām!
Par motoru, ceru, ka izdosies izvilkt līdz ziemai,ļoti ceru, jo nu jau galvā kaut kādas interesantās skaņas sāk parādīties!
Ziemā motoru ārā un mazākais būs labs kapremonts ar virzuļiem utt... Ja budžets atļaus varbūt ko nopietnāku sabūvēs!
Bundža ir ļoti laba,rūsa ir tikai aizmugurē starp lukturiem un uz abiem aizmugurējiem spārniem nedaudz! Grīda un viss pārējais pat ļoti ok!
Pagaidām nolīmēs ar uzlīmēm un būs riktīgs slīpējamais!
Jāatrod kur tik foršās uzlīmes var sagādāt!
Par motoru, ceru, ka izdosies izvilkt līdz ziemai,ļoti ceru, jo nu jau galvā kaut kādas interesantās skaņas sāk parādīties!
Ziemā motoru ārā un mazākais būs labs kapremonts ar virzuļiem utt... Ja budžets atļaus varbūt ko nopietnāku sabūvēs!
Bundža ir ļoti laba,rūsa ir tikai aizmugurē starp lukturiem un uz abiem aizmugurējiem spārniem nedaudz! Grīda un viss pārējais pat ļoti ok!
Pagaidām nolīmēs ar uzlīmēm un būs riktīgs slīpējamais!
Jāatrod kur tik foršās uzlīmes var sagādāt!
Savējo esmu nomocījis uz pacēlāja nu jau 3 mēnesi, laikam būs jāņem piemērs no biedriem, nav ko lipināties ar sīkumiem, ātrāk jālaiž uz ielas, lai visi siekalojas. :)
Kad BMW E36 prasa papildus naudiņas, var aizņemties pret auto ķīlu, ko es arī izdarīju ieķīlājot to un turpinot ķīlēt pie sevis garažā.
No ta filtra jeega pilniigi nekaada ! Ja doma ka jauda palielinas pilniigas mulkiibas !
.......74
man bija K&N koniskais, jēga tāda, ka motors vieglāk tā kā elpo, protams tonītis foršāks, un drusku labāk vērās. Noņēmu, jo slinkums pirms vasaras bija taisīt visu pareizi, pa ziemu vel po, bet pa vasaru karstumaizsturošā siena un labāka aukstā gaisa pievade ir obligāta. Noteikti likšu atpakaļ kaut kad, bija labāk 100%.
Runājot par gaisa filtru, saprotu to, ka ar konisko tik vairāk mēslus var saraut dzinējā!
Bet uzliku, jo filtra kaste bija salūzusi jau iepriekš un kā reizi atradu garažā pilnīgi jaunu konisko...
Un tomēr tas tonītis ir ok, pašam patīk!
Tagad vēl ienāca prātā doma par nopietnāku degvielas sūkni, bet man kaut kā liekas, ka bes sprauslām un nopietnākas vadības no viņa jēgas nekādas! Jāparokas vēl netā par šo tēmu!
Bet uzliku, jo filtra kaste bija salūzusi jau iepriekš un kā reizi atradu garažā pilnīgi jaunu konisko...
Un tomēr tas tonītis ir ok, pašam patīk!
Tagad vēl ienāca prātā doma par nopietnāku degvielas sūkni, bet man kaut kā liekas, ka bes sprauslām un nopietnākas vadības no viņa jēgas nekādas! Jāparokas vēl netā par šo tēmu!