stures paztuzis
pazuda stures pastiprinatajs ? briwm paradas bet ne uz ilgu ?kas varetu but?skidrums ir reikaa sausa siksna vesala .
eļļa tur vispār ir? kādā krāsā?
ja viss ir un tā pat neiet, tad sūknim hana
ja viss ir un tā pat neiet, tad sūknim hana
fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
paztūzis aaaaa
sūknim žopa, man ar tā bija, raustijās sistemātiski kamēr
ja ta ari sapratu laiks likt jaunu bus iemesls
A kāpēc tev ir sūknis un mašinas nav?everts rakstīja:sūknim žopa, man ar tā bija, raustijās sistemātiski kamēr
Auto pārvadājumi pa Eiropas valtstīm pa patīkamām cenām. Sīkāka infromācija-PM vai 20010711
Jā.everts rakstīja:Uģi, tu domā ka esi pats gudrākais???
Auto pārvadājumi pa Eiropas valtstīm pa patīkamām cenām. Sīkāka infromācija-PM vai 20010711
Ta izskatās
Nomainiju sūkni un var rullet tālāk.uareindanger rakstīja:A kāpēc tev ir sūknis un mašinas nav?everts rakstīja:sūknim žopa, man ar tā bija, raustijās sistemātiski kamēr
PS kas teica ka nav! Neredzu napieciešmību kādam kaut ko rādīt vai pierādīt.
braucu ar e46, bet tur patreiz foruma gudrie neko neraksta, tadel rakstu sheit. esu sanemies samainit visu stures pastiprinataja sistemu, suknis, filtrs, trubas, reika, salasijos ka jauna tipa suknis esot dikti labaks, tadu ari pasutiju, shodien atklajas, ka vinam vajag savus kronshteinus, un augstspiediena truba ari ir savadaka, vai kads var man pateikt, vai ir iespeja pasutit jaunus tos kronshteinus un kads ir jaunajai trubai kods, jo es nevaru vairs neko saprast. esu DK, tamdel atbilde-aizbrauc un uztaisi pie hidrolikas dzekiem to trubu- neder, vini te tadus brinumus nedara
Pie kàdiem nosacíjumiem ir jàsàk domàt ka vajag likt strùres pastiprinàjam eļļas cooleru/radiàtoru?
Rally, bet tur vnk taisa garako magistrali, e36 ir ar dzesanu un bez starpcituRENIO rakstīja:Pie kàdiem nosacíjumiem ir jàsàk domàt ka vajag likt strùres pastiprinàjam eļļas cooleru/radiàtoru?
sākumā var uzlikt kompakta 318ti šļaukas, tam ir kaut kas līdzīgs (saliekta truba aiz nāsīm) dzesei.
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Idejiski labàk ir uzlikt kàdu eļļas radiàtoru?
Kàdu iesakàt?
Kàdu iesakàt?
Ir kāds, kurš varētu nomainīt stūres pastiprinataja sūkni E36 328i?
PM
PM
man ir uzlikts no e39 lielais stūres pastiprinātāja radiators...
NEdaudz izdomas un var viņu tur ielikt, lai nav "gateris"... un funkciju pilda labi...
NEdaudz izdomas un var viņu tur ielikt, lai nav "gateris"... un funkciju pilda labi...
Varbūt kāds zin un ir saskāries ar stures pastiprinātājiem.
No kuriem modeļiem der stūres pastūzis priekš m52 ar eļļas korpusu kuram ir metala filtra vaks kuri nāk līdz 95 gada beigam.
No 96 gada nāk elļļas korpus ar plastmasas vaku eļļas filtram un tiem sūkņi ir savādāki.
No kuriem modeļiem der stūres pastūzis priekš m52 ar eļļas korpusu kuram ir metala filtra vaks kuri nāk līdz 95 gada beigam.
No 96 gada nāk elļļas korpus ar plastmasas vaku eļļas filtram un tiem sūkņi ir savādāki.