"niknais" e36- raitisp
izskatas ta neko , bet apraksta pa maz , un prasas vairak biudites
izskatās jau neko .. mans ar bij saimnieka izcakarets ka brīnums pat vacietis sadarija ar viņu paris nedarbus ... bet sen velejos dzelteno kupeju ... velos visu originalu un lai līdz nakosai vasarai sapost lai , varu uz kadu salidojumu smuki aizbraukt ... veiksmi darba ar savu bmw lai izdodās plani ....
kuraa vietaa Irijaa dzivojies ????
e36 ieceeli ne vairaak ka 300 eiro man liekas ,galiigi pliks
e36 ieceeli ne vairaak ka 300 eiro man liekas ,galiigi pliks
Visu saja sala var dabut tik jazin kur mekleet
Ja kas vajadzigs tad dod zinju.
Esmu Dublinas rajona :)
Izskatas krasa tada interesanta
Ja kas vajadzigs tad dod zinju.
Esmu Dublinas rajona :)
Izskatas krasa tada interesanta
Instagram INDIGAIS
Peec skata taa tiiri neko, bet tomaats un vel nemotors
Par to kaaarbu man taa bij pasaatam 2l doch. Taa arii nesapratu ,kas tur ir un paardevu taadu kaads ir
Par to kaaarbu man taa bij pasaatam 2l doch. Taa arii nesapratu ,kas tur ir un paardevu taadu kaads ir
sorry vecit bet izsktas ka tev tiesam nav ko darit ka grust naudu nemasina
es tev pa taadu naudu vareju dabut konkretu konfekti idela stavokli
es tev pa taadu naudu vareju dabut konkretu konfekti idela stavokli
Instagram INDIGAIS
kādās mērvienībās kompresija - 10 skaitās nenopists motors ?
Cik zinu normāla kompresija skaitās 13 - 14. Palabojiet ja kļūdos!
Tā arī bija domāts! Priekš manis normāls = labs!LASTKING rakstīja:13,-14 ir laba kompresija
Nekas nav jālabo, pāries pēc laika. Pabraukā bez vāciņa, lai mitrums var tikt ārā, kad spuldze uzsildīs lukturi. Man arī tā bija, pēc nedēļas pārgāja.
Aitas pulcējas baros, ērgļi lido pa vienam...
ai, sorry, es pat nepaskatījos kas Tev pa dzinēju, jo standartā galvā stāv tikai 6cilindrnieki, šajiem motoriem kompresija iznākot no konveijera 10 - 11 bar, tā kā viss okē
Es jau neko nesaku,bet uk servisaa stradaa daunju bari cik esmu saticis un ir bijusi darishana
ar kompatu pa brugji
tas ir slimi, tadu naudu m43 iegrust
bet nu ko lai saka bagats dara ka grib,
bet vismaz nepadodies un saglab lamatu ka var
bet nu ko lai saka bagats dara ka grib,
bet vismaz nepadodies un saglab lamatu ka var
Par motora kapitālo samaksāji uz pusi vairāk, nekā es par visu savu e36.
Spriežot pēc stūres un tā ka nav feislifta, mašīna diezgan veca. 92-93gads?
Spriežot pēc stūres un tā ka nav feislifta, mašīna diezgan veca. 92-93gads?
Ja man tādas problēmas būtu ar motoru, tad es drīzāk pārdotu to e36 vai labāk ieliktu citu dzinēju.
Un vēl liekas naudas izšķiešana pērkot oem detaļas priekš tā m43, jo varēja nopirkt labas kvalitātes aftermarket pa normālu cenu.
Un vēl liekas naudas izšķiešana pērkot oem detaļas priekš tā m43, jo varēja nopirkt labas kvalitātes aftermarket pa normālu cenu.
Smuks! Ilgstosi sezhot e36.lv sak riebties m-pakotie un sedinatie! Un sak piedurt tiesam sterilie stock, style 13 e36
P.S. izbeidzam skaitiit citu naudu. Ar to ka ladam lamata maksa uz pusi letaak neka sheit maksa apkope, principaa, nav jalielas.
P.S. izbeidzam skaitiit citu naudu. Ar to ka ladam lamata maksa uz pusi letaak neka sheit maksa apkope, principaa, nav jalielas.
Labas firmas detaļas ļoti bieži ir tās pašas OEM detaļas. BMW paši neražo visas detaļas.raitisp rakstīja:kadas firmas pakaldarinajumi ir kvalitate 1:1 ar oem ?aarchijs rakstīja:Ja man tādas problēmas būtu ar motoru, tad es drīzāk pārdotu to e36 vai labāk ieliktu citu dzinēju.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
par 1k jau 2.8i varētu ielikt.
smuka pēdējā bilde