dedli coupe

Sveiki!
Beidzot man arī ir ko jums parādīt. BMW 316 94g nonāca manā īpašumā 2011 gada 29 Jūlijā. Bembis ir +/- labā stāvoklī protams ir arī roka jāpieliek, jo nelaimīgais ruslans ir apciemojis ari šo bembi. Plānotie uzlabojumi ir apjomīgi, bet viena no galvenajām lietam pagaidam ir atrast labu nenojātu dvēseli.
Šāds auto bija iegādes brīdī. =]
Beidzot man arī ir ko jums parādīt. BMW 316 94g nonāca manā īpašumā 2011 gada 29 Jūlijā. Bembis ir +/- labā stāvoklī protams ir arī roka jāpieliek, jo nelaimīgais ruslans ir apciemojis ari šo bembi. Plānotie uzlabojumi ir apjomīgi, bet viena no galvenajām lietam pagaidam ir atrast labu nenojātu dvēseli.
Šāds auto bija iegādes brīdī. =]
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

ir ok stock
veiksmi darbos

varu tev piedavat labu dzineju.bet 1.8

Veiksmi darbos!!!

Nesparotu, kāpēc bija jāpērk 1.6 ja uzreiz jau grasies likt ko citu iekšā? 

Vuiņš liks nenojātu 1,6!

Labi, es tpt nesaprotu, kādēļ tā vajadzēja, it sevišķi 1.6 

katram savi plāni un izvēle!
lai veicas darbos!
lai veicas darbos!

Tāpec ka hadene bija labā stāvoklī un es pirkuma brīdī jau biju gatavs tam ka būs javeic operācija! Man patīk krāmēties, taisīt autiņus. Sākumā bija doma vispār ņemt sistu nojātu un celt augšā.uteo rakstīja:Nesparotu, kāpēc bija jāpērk 1.6 ja uzreiz jau grasies likt ko citu iekšā?
vilks25 - pagaidām nav vajadzības, jo ziemā tiks dzīts uz angāru un likts iegšā sakot no 2.0L un uz augšu.

Lai veicas ar darbiem

Opaaa :) Beidzot redzu arī tavu bumeriiti. Izstās jau labs. Kādreiz pa ciemu japavizinās ne? 

durvis krāsotas!
+ tam ka maini dvēseli, liec 2.8 un miers!
Tam kas tur teica ka nahui perc ja zini ka mainīsi, normals auto, iespējams labs ciprs, atklājās ka vēl patīk krāmēties, lai jau rīkojās, ne tev mainīt, ne tev spriest!!!
Tam kas tur teica ka nahui perc ja zini ka mainīsi, normals auto, iespējams labs ciprs, atklājās ka vēl patīk krāmēties, lai jau rīkojās, ne tev mainīt, ne tev spriest!!!

Man ar garāžā stāv labs 1,8 , no donora kam alnis uz jumta iegāzās
kopā ar visu kārbu un vadiem un kompi ar , ja ir interesa PM 

Nu nezinu gan, tad lai sauc summu, jo kuzavs arī izskatās parūsējisklikics rakstīja:durvis krāsotas!

nu ka es tev saku nav tik traki tas ir mans hobijs =] takā viss ir bumbās

Oki doki 

Bet protams kā tad savādākOzijs rakstīja:Opaaa :) Beidzot redzu arī tavu bumeriiti. Izstās jau labs. Kādreiz pa ciemu japavizinās ne?

Tad nu beidzot tiku planotajā angārā un lenā garā sākas garie ziemas darbi =] Pāris bildes no procesa kas pagaidam ir jau izdarīts. Sākuma bildes nav, jo atminas karte pievīla :/
P.s. fočēts ar zapasku
P.s. fočēts ar zapasku
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

kādi darbi ir ieplānoti?