HD
Šogad iegādāts gada sākumā, otrajā nedēļā jau mani diskvalificēja uz 3 mēnešiem draugi no CP. Tad nu jau kādu laiku atpakaļ uz ielām... Auto ir biš zaudējis ģeometriju purna apvidū, jāmaina šis tas visur kur un vajag pilno krāsošanu.
Ir klimats, tumšie griesti, ksenons tuvajos, ieliku eņģeļacis (reflektoru pusē), mpaka ir (nav spoguļi), el. logi, centrālā un signalizācija, ādas salons, el. lūka, un SPOILERIS (noravēšu, kad krāsošu, tagad negribas atstāt pēdas), ABS (neņemu nost, lai nepazaudētu ASC, kas ziemā noderēs), nez ko vel uzskaitīt.
Normāls eksemplārs tikai žēl, ka iepriekšējais owners nav spējis uzvaktēt dažādus sīkumus oriģinālajā kartībā, nāksies šo to pārlasīt...
1997.g. M52B28 (made in Germany )
Ir klimats, tumšie griesti, ksenons tuvajos, ieliku eņģeļacis (reflektoru pusē), mpaka ir (nav spoguļi), el. logi, centrālā un signalizācija, ādas salons, el. lūka, un SPOILERIS (noravēšu, kad krāsošu, tagad negribas atstāt pēdas), ABS (neņemu nost, lai nepazaudētu ASC, kas ziemā noderēs), nez ko vel uzskaitīt.
Normāls eksemplārs tikai žēl, ka iepriekšējais owners nav spējis uzvaktēt dažādus sīkumus oriģinālajā kartībā, nāksies šo to pārlasīt...
1997.g. M52B28 (made in Germany )
Zolīds, prasās tik piesēdināt un būs uz aidāa!
Mašīnas gads un motors vienkārši
a, ko vecais panelis?ta jau smuks
Skaists trešais!
Man, piem., vecie paneļi labāk patīk, bet kāpēc 97. gada auto ir tāds, hz
Man, piem., vecie paneļi labāk patīk, bet kāpēc 97. gada auto ir tāds, hz
Mož anglis?
Tiešām smuks auto!!
Ja nav noslēpums pa cik paņēmi?
Ja nav noslēpums pa cik paņēmi?
izskatās,ka viss panelis ir vecais vai man tikais liekas?
pfff to jau kāds bija jautājis
Smuks auto tik pat kā jauns cik noskrejis?
pfff to jau kāds bija jautājis
Smuks auto tik pat kā jauns cik noskrejis?
Kobreti, TEV neliekas tiešām tur stāv vecais panelis...
Acīm tīkams aparāts
klau - a mainiit paneli tas nozime tikai dabut jauno paneli un samainit, jeb ir vel saraksts ar lietam, kas nesader un arii jamaina?
Skatoties, vai vēlies likt arī iekš airbagu (pašu moduli ar visiem vadiem).
Ja bez airbaga tad reāli vajag pašu paneli un vidus konsoli, jo tai nedaudz atšķiras savienojuma vietas (labajā augšējā sturī, bet nedaudz nogriēžot pāris lietas - der).
Esmu savējam mainījis - reāli aizņema laika ziņā kādas 2 stundas, lai visu akurāti noņemtu un saliktu.
Ja bez airbaga tad reāli vajag pašu paneli un vidus konsoli, jo tai nedaudz atšķiras savienojuma vietas (labajā augšējā sturī, bet nedaudz nogriēžot pāris lietas - der).
Esmu savējam mainījis - reāli aizņema laika ziņā kādas 2 stundas, lai visu akurāti noņemtu un saliktu.
Kā ir ar bardačoku?
Vēl tikai atšķiras bardačoks mazliet, t.i., atvēršanas poga.
Nu to var mainīt, var nemainīt
Skaists eksemplārs ko vel piebilst :)