skrv 318tds
Nu sveiki! Takā sagribējās ziemas auto,tad tika meklēts un slkatīts kamēŗ atradu e36unversāli! 1996 gada. Iegādājos kā skolnieks tieši pirmajā septembrī. Pagaidām motors 1.8tds uz kuru pagaidām neiespringstu,kamēr griežās!
No ekstrām,rekaro salons,aptumšojošais atpakaļskata spogulis,el,spoguļi,visi el. logi,pilnais obc!
No padarītā-samainītas eļas,filtri, uzliktas 933motorsport glāžu savilcēji,subis,enģeļi,nolīmētas atkal miglas,xenons tuvajos,nomainītas aizmugurējās lampas,mazliet piesēdināts,citi r15 diski (mazliet jāsakrāso),ielikts maģis kas strādā,norūsināts bagāžnieka vāks,ielikta normāla bmw zīmīte priekšā,nomainīta stūre!
Plans-savest tehnisko kārtībā,novērst vizuālos defektus,uzlabot vizuālo stāvokli,nosēdināt vēl,nomainīt turbīnu un atvērt mazliet lielāku spiedienu,notonēt logus!
Tā pagaidām izskatās ziemā!
No ekstrām,rekaro salons,aptumšojošais atpakaļskata spogulis,el,spoguļi,visi el. logi,pilnais obc!
No padarītā-samainītas eļas,filtri, uzliktas 933motorsport glāžu savilcēji,subis,enģeļi,nolīmētas atkal miglas,xenons tuvajos,nomainītas aizmugurējās lampas,mazliet piesēdināts,citi r15 diski (mazliet jāsakrāso),ielikts maģis kas strādā,norūsināts bagāžnieka vāks,ielikta normāla bmw zīmīte priekšā,nomainīta stūre!
Plans-savest tehnisko kārtībā,novērst vizuālos defektus,uzlabot vizuālo stāvokli,nosēdināt vēl,nomainīt turbīnu un atvērt mazliet lielāku spiedienu,notonēt logus!
Tā pagaidām izskatās ziemā!
Pēdējais labojis skrv - 10 Jūn 2015, 00:23, kopā labots 4 reizes.
Loud N' Proud
Rodž, labs
Nieri paardeva
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Ja vēlies vari ievest pie manis. Ar nākošo partiju varu tev pārkrāsot atsaites un uzlikt jaunas uzlīmes!
http://www.933motorsport.lv/ PM
http://www.933motorsport.lv/ PM
Pēdējais labojis sirmais - 08 Apr 2015, 23:21, kopā labots 1 reizi.
Kā jav daļa zin ka gājis ir visādi ar auto! Tika novērsts maģiskais brīnūms ar degvielu ka nevarēja būt mazāk par 30L bākā un beidzot ar purna paburzīšanu
ar traktora palidzību tikām ārā tikai (abas lampas,haube,tv,bampers,kūlers nolauzts no stiprinājumiem)
protams haubi atvērt nebija iespējams
tika sameklētas visas nepieciešamās lietas lai saliktu atpakall purnu un paldies siikajam par atvēlētajām telpām kur to izdarīt
tad kādu laiku tika pabraukāts apkārt šādā paskatā un sadabūti rāmīšī miglām un reste bamperam
un tad tagad kautkā tā (ir salikti jav bampera moldini un v/n stāv īstajā vietā)
pāris bildes no azbesta puses sezonas atklāšanā
Tagad jāmaina turbīna jo noklemēja rotors
koilas
japārmetina arkas aizmugurē
un nakam sezon laikam jav motors jamaina
Paldies par uzmanību!
ar traktora palidzību tikām ārā tikai (abas lampas,haube,tv,bampers,kūlers nolauzts no stiprinājumiem)
protams haubi atvērt nebija iespējams
tika sameklētas visas nepieciešamās lietas lai saliktu atpakall purnu un paldies siikajam par atvēlētajām telpām kur to izdarīt
tad kādu laiku tika pabraukāts apkārt šādā paskatā un sadabūti rāmīšī miglām un reste bamperam
un tad tagad kautkā tā (ir salikti jav bampera moldini un v/n stāv īstajā vietā)
pāris bildes no azbesta puses sezonas atklāšanā
Tagad jāmaina turbīna jo noklemēja rotors
koilas
japārmetina arkas aizmugurē
un nakam sezon laikam jav motors jamaina
Paldies par uzmanību!
Loud N' Proud
kādu brīdi stāvēju blakus atklāšanā, kā arī šķiet , kādu laiku atpakaļ uzmāji man pie teikas statoil'a
sorry, bet nu izskatās nedaudz gateriski
Sāku skatīties bildes no topika apakšas ejot uz augšu, bet pēc redzētā likās, ka gāju no augšas uz leju.
Vizuāli pilnīgs regress.
Vizuāli pilnīgs regress.
Žēl noskatīties, ka viss paliek tikai sliktāk un sliktāk.
paga paga
Kur palika lielie brēcēji, ka žurka ir priekš gāšanas un pišanas un poh ka nolocis - paņems nākošo ?
Kur palika lielie brēcēji, ka žurka ir priekš gāšanas un pišanas un poh ka nolocis - paņems nākošo ?
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Gāzt un sipt var neceļamas čipsu pakas, bet šis auto sākumā tāds neizskatījās, vismaz bildēs...
Katra paša personīga izvēle atbilstoši gaumei un 4-ciparu skaitlim, kas ierakstīts personas koda sākumā...
Katra paša personīga izvēle atbilstoši gaumei un 4-ciparu skaitlim, kas ierakstīts personas koda sākumā...
Nu tad nopērc lamatu un jāj viņu.. jēga ņemt lamatu un kko darit ar viņu ja vari nejauši nokrist uz asfalta, izlaust glāzes utt?!Red rakstīja:Gāzt un sipt var neceļamas čipsu pakas, bet šis auto sākumā tāds neizskatījās, vismaz bildēs...
man arī ir salīdzinoši labā stāvoklī auto bet man pilnīgi vienalga kas no viņa pēc neveksmīga iemetiena, katrs izmlem ko darīs ar savu auto.
Šļūks pa zemi, brauks sprintu vai krāmēs pa trasi!
Bez kvēpa nav spēka....
Diskumeistars.com
Plauktu pulēšana, disku krāsošana.
Metināšana un valcēšana.
<26145354>
Diskumeistars.com
Plauktu pulēšana, disku krāsošana.
Metināšana un valcēšana.
<26145354>
Slikti lasi.
Es jau teicu ka tā ir paša katra personīga izvēle, un ka vismaz man būtu žēl šādu auto likt testā.
Es jau teicu ka tā ir paša katra personīga izvēle, un ka vismaz man būtu žēl šādu auto likt testā.
E36 pats par sevi apriori ir lamata kura domāta jāšanai...Laxay rakstīja:Nu tad nopērc lamatu un jāj viņu.. jēga ņemt lamatu un kko darit ar viņu ja vari nejauši nokrist uz asfalta, izlaust glāzes utt?!Red rakstīja:Gāzt un sipt var neceļamas čipsu pakas, bet šis auto sākumā tāds neizskatījās, vismaz bildēs...
man arī ir salīdzinoši labā stāvoklī auto bet man pilnīgi vienalga kas no viņa pēc neveksmīga iemetiena, katrs izmlem ko darīs ar savu auto.
Šļūks pa zemi, brauks sprintu vai krāmēs pa trasi!
mans zaļais drakons ir atpakaļ!
aizšāvām pie kaimiņiem uz driftu!
dabuuju afigennos diskus veel 10j un 11j
takaa man teica ka tdsam nevar buut emmas bufers,drakons tika apmainnas variantaa pie cita bampera!
tika uzlikta 2.5tds turbiina,nu tagad liekas ka mans drakons lido
aizšāvām pie kaimiņiem uz driftu!
dabuuju afigennos diskus veel 10j un 11j
takaa man teica ka tdsam nevar buut emmas bufers,drakons tika apmainnas variantaa pie cita bampera!
tika uzlikta 2.5tds turbiina,nu tagad liekas ka mans drakons lido
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis skrv - 06 Okt 2017, 14:33, kopā labots 1 reizi.
Loud N' Proud