E36-Norels
Sveiki. Beidzot ari es esmu ticis pie e36
BMW 320 1995 gads. Iegādājos 5 augusta diezgan interesantā veidā. Situācija bija tāda ka mashīnu loti vajadzēja bet gribējas tieshi e36 kupeju ar 2.5. Tā kā nevienu kupeju nevarēju atrast par savām finansēm atbilstoshu summu tad skatījos citus e36. Noskatīts bija arī 2.0 braucu uz Rīgu no Kuldīgas skatīties kas un kā. Tur mani sagaidīja pilnīgs pretstats sludinājumā redzētajam. Sajūgs uz beigām motors burbuļoja, bet saimnieks teica ka tikai sveces janomaina arī vizuālais tāds nekāds ar flakonu pāri rūsai pārpūsts. Tad iestājās panika. Iebraucām staķikā un pasēdējam ss.lv līdz atradām Siguldā sakarīgu piedāvājumu. Aizbraucām, ieraudzīju, nopirku! Noslēgumā 6 no rīta biju mājās ar nu jau savu jauno BMW.
Cik saprotu ir M-paka vīri stāsta ka priekšējais ir OM par aizmugurējo nezinu, 18 pogu OBC, pusādas rekaro, elektriskie logi priekshā, tumšie griesti. Krāsu kods Cosmosswartz metalic 303/9
Tagad ir noripināti 3000km un pagaidam izņemot vizuālos trūkumus varu teikt ka man ir paveicies
Pa sho laiku esmu paspējis saplēst un sataisīt roceni
Plānotās auto izmaiņas-
Pirmā sāpe jau ir kapots un lukturi
Jānomaina priekšā šarnīrs, bet tas jau sīkums
Jādabū ruslans laukā no aizmugurējām arkām un bagāžnieka
Priekšējais spārns...
Un tad varētu sākt domāt par izskata uzlabošanu..
Jebkurš padoms tiks uzklausīts un ņemts vērā. Varbūt kāds var izpalīdzēt ar detaļu iegādi...
Cerams ka izdosies uzcelt so BMW.
BMW 320 1995 gads. Iegādājos 5 augusta diezgan interesantā veidā. Situācija bija tāda ka mashīnu loti vajadzēja bet gribējas tieshi e36 kupeju ar 2.5. Tā kā nevienu kupeju nevarēju atrast par savām finansēm atbilstoshu summu tad skatījos citus e36. Noskatīts bija arī 2.0 braucu uz Rīgu no Kuldīgas skatīties kas un kā. Tur mani sagaidīja pilnīgs pretstats sludinājumā redzētajam. Sajūgs uz beigām motors burbuļoja, bet saimnieks teica ka tikai sveces janomaina arī vizuālais tāds nekāds ar flakonu pāri rūsai pārpūsts. Tad iestājās panika. Iebraucām staķikā un pasēdējam ss.lv līdz atradām Siguldā sakarīgu piedāvājumu. Aizbraucām, ieraudzīju, nopirku! Noslēgumā 6 no rīta biju mājās ar nu jau savu jauno BMW.
Cik saprotu ir M-paka vīri stāsta ka priekšējais ir OM par aizmugurējo nezinu, 18 pogu OBC, pusādas rekaro, elektriskie logi priekshā, tumšie griesti. Krāsu kods Cosmosswartz metalic 303/9
Tagad ir noripināti 3000km un pagaidam izņemot vizuālos trūkumus varu teikt ka man ir paveicies
Pa sho laiku esmu paspējis saplēst un sataisīt roceni
Plānotās auto izmaiņas-
Pirmā sāpe jau ir kapots un lukturi
Jānomaina priekšā šarnīrs, bet tas jau sīkums
Jādabū ruslans laukā no aizmugurējām arkām un bagāžnieka
Priekšējais spārns...
Un tad varētu sākt domāt par izskata uzlabošanu..
Jebkurš padoms tiks uzklausīts un ņemts vērā. Varbūt kāds var izpalīdzēt ar detaļu iegādi...
Cerams ka izdosies uzcelt so BMW.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Skaists aparāts. Sveikts bariņā!
Sveikts ar jauno auto Ir labs, dzīvajā ar redzēts
Par cik tad paņēmi? Nu tā teikšu tāds so so aparāts piestrādāsi pie vizuālā būs ideāls
Paņēmu pa 1450 + ceļa izdevumi beigās sanāca vairāk kā varēju atļauties
Lēnām savedīsim viņu kārtībā un domāju ka būs ok...
Lēnām savedīsim viņu kārtībā un domāju ka būs ok...
ir labi
labākam skatam derētu kādi r17 un normāli aizmugures lukturi
labākam skatam derētu kādi r17 un normāli aizmugures lukturi
Tīri pieklājīgs par tādu cenu, galvenais ka tehniski ir ok, pārējo vizuālo nav problēmas sataisīt Veiksmi uzlabojumos Un labāk demontē to aizmugurējo antispārnu
Haube un lukturis kā arī brille salocījās kad sieviete ar a6 izdomaja ka ir janoliek pa nažiem tur kur tas nu nekad nav jādara.
Runājot par to antispārnu doma atstāt vispār bez vai likt savādāku?
Ļoti gribas smukus diskus, bet tos visticamak snaks tikai pec ziemas.
Lielākā sāpe ir haube nekur nevaru atrast tieshi tādā krāsā visticamak naksies ņemt kādu citu un pārkrāsot.
Runājot par to antispārnu doma atstāt vispār bez vai likt savādāku?
Ļoti gribas smukus diskus, bet tos visticamak snaks tikai pec ziemas.
Lielākā sāpe ir haube nekur nevaru atrast tieshi tādā krāsā visticamak naksies ņemt kādu citu un pārkrāsot.
Mans personīgais viedoklis, ka e36 sedanas vislabāk izskatās bez kaut kāda antispārna, jo tas pataisa nesmuku aizmuguri skatoties no sāniem, bet nu gaumes lieta
apsveicu ar auto pirkumu
tiri neko tads , ja neatmetisi , tad jau bus čikinieka , veiksmi talakajos darbos
Skaists auto.
Normāls e36, bet man kkā tas spoilerīts ne visai. Bet nu tā jav gaume
Loti labs pamats kaut kam skaistam!Reali vajg - smukus diskus,aizmuguree ar balto pavarotu lampas,sedinajumu un pa lielam jau butu Ok!
Instagram - Sandis_e36
Vizuāli diezgan labs aparāts, tik haubi, priekšā lampas abas vienādas, aizmugurē spoleri nost un diski + gravitācija... un Būs GERAI! :)
Kad pacēlu uz pacēlāja- labā pusē mazs caurumiņš kreisā metināts slieksnis apmēram 30x10cm ielāps uzpunktēts. Izskatās ka taisīts uz apskati, bet tā kā ar metināšanu esmu uz tu tad tā nebūs problēma.
Patīk priekšējās lampas kā šim https://www.youtube.com/watch?v=Pro8YIxkwGQ kādas jūsu domas?
Patīk priekšējās lampas kā šim https://www.youtube.com/watch?v=Pro8YIxkwGQ kādas jūsu domas?
aizmugures bampers toč nav M pakas! redzēts siguldā tad kad bij ar saburzītu kapotu un izsistu lampu! godigi teikšu neizskatijas pec ta ka a6 varetu sita saburzīt , jo pasam ir a6 un noliekot blakus zurku nekadigi nesanak ka sadauza lukturi un kapotu tev tur butu nolocīts gan sparns gan brille, bet tas viss ko rakstu ir po****, galvenais ka taisams un ir ok!
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
Lietotāja -HAPO- autiņš, parastas lampas ar līmplēvi, enģeļiem un strobuNorels rakstīja: Patīk priekšējās lampas kā šim https://www.youtube.com/watch?v=Pro8YIxkwGQ kādas jūsu domas?
Nepatīk kā es braucu?
Vācies nost no trotuāra!
Vācies nost no trotuāra!
Kas tad tas ir par bamperu? pakas tas ir, jautājums oem vai nē!
tik neizdomā uzlikt dzeltenes durvis un žileti uz bagāžnieka!https://www.youtube.com/watch?v=Pro8YIxkwGQ kādas jūsu domas?