Viss par sēdinājumu un atsperēm
Kāds nevar iemest kādu bildi, kur kupejai aizmugure nosēdināta par 20mm? Gribas redzēt cik traki/vai tieši otrādi tas izskatās. Citādi tagad liekas, ka tagad jau pakaļa ir gaisā, kad uzlikšu priekšā sēdinātās, būs vispār riktīgs lauku žiguļ 90to gadu stail..
Es zinu ka vienā bildē Tev ir ellīgi zema aizmugure, tik traku man negribās. Bet te citās jau izskatās tīri ok. Laikam būs jāpiemeklē kādas lētā gala arī aizmugurējās, lai nav 10 reizes jāskrūvē riteņi nost un virsū.
Aizmugurējās atsperes nomainīt vispār 20min darbs
Tajā bildē traki zems tikai tāpēc, ka uz vaļņa uzbraucu :)
Tajā bildē traki zems tikai tāpēc, ka uz vaļņa uzbraucu :)
Kad tā papēta, tad tā arī izskatās. Nu laikam jau būs jāmeklē 20mm. Tev nav?
Nav, nav, diemžēl.
ja kautkur vari atrast manas bildes,tad pashlaik man peec oficiaaliem datiem ir liidz 25 mm jauns uzliktas. ganjau zinaasi kur samekleet, protams bildees vinjas veel nav nedaudz pieseedushaas,
vari pameklet bildes ar manu autinu! man ir 30mm sedinajums gan prieksa gan aizmuguree
...
skatos te citiem labi tadi sedinajumi,laikam sagribejas man ari nosedinat savu,bet kada atsperes labak,un kadu sedinajumu
tas tev jaskatas pa kadiem celiem tev parsvara jabrauc! ja vislaik brauc pa kaukadiem gulosajiem miliciem vai vel visadiem struntiem pari, taka es tad neko vairak pa 30,vai 40mm nevaresi atlauties, bet ja nee tad jau lai iet kaut visi60 vai velvairak
ps izskata pec jau es ari gribetu vairak,bet pec lupas uzliksanas, jau ta bus ka bus lai iebrauktu darbaa
ps izskata pec jau es ari gribetu vairak,bet pec lupas uzliksanas, jau ta bus ka bus lai iebrauktu darbaa
...
gludekli man nevajag,jo sad un tad sanak ko smagaku vest,un lai nav problemu par gulosajiem parbraukt.bet no sakuma laikam janoskaidro kadas tagad atsperes stav virsu.
Sveicinaati dargie kolegji, e36 cienitaaji :) gribu nosedinaat savu ikdienas dibenparvietotaju
Nevaru izlemt, ko darit, njemt 30/30 vai 45/30 kitu
Varbuut varat ielikt ludzu bildes ar shiem sedinajumiem, i-netaa ir daudz bildes ar sedinatiem e36, bet sarakstits kas kuram kaa sasedinaats nav, vai nemaku atrast
Ar nepacietibu gaidu atbildes
Nevaru izlemt, ko darit, njemt 30/30 vai 45/30 kitu
Varbuut varat ielikt ludzu bildes ar shiem sedinajumiem, i-netaa ir daudz bildes ar sedinatiem e36, bet sarakstits kas kuram kaa sasedinaats nav, vai nemaku atrast
Ar nepacietibu gaidu atbildes