vajag elektriķi
ir kāds, kurš var piebraukt dabūt kapli pie dzīvības? kkas uz īso sagājis.. pagriežot aizdedzi sūkni nevar dzirdēt, starteris griež.. atrodos purvciemā.
sūkņa drošinātājs, relejs, pats sūknis tīrs? izņem sūkni un izgriez uz otru pusi, moš pilns ar sūdiem
tada kibele man iznacano rita iedarbinaju mashinu izgaju pakuriit un bl*ts visas durvis ar bagazhnieku aizveras.un mawinu nevareju noglushiit kamer neizsitu mazo aizmugurejo stiklu. tagad kad aizver bagazhnieku visas durvis aizveras uzreiz.kas par nax*ju? tagad atslegu nesaju lidzi logu atveru pirms atvert bagazhnieku. otra atslegas nav((
malacis, kadel jasit ara mazais stiklins ? sac jau meklet citas durvis, nav tik viegli samainit to stiklu,
Nav ari tik gruti...
skaties bagāžnieka atvēršanas pogas mehānisms neķīlē, man bija līdzīgi, taisot vaļā bagāžnieku aizslēdzās visa mašīna
Vajag elektriķi!
Vai kāds var e36 compactam uzinstalēt kondišku. Vajag dabūt vajadzīgos vadus un visu savienot. Pārējais viss ir jau sadabūts. Es pieļauju, ka šis nav baigi sarežģīti.
Vai kāds var e36 compactam uzinstalēt kondišku. Vajag dabūt vajadzīgos vadus un visu savienot. Pārējais viss ir jau sadabūts. Es pieļauju, ka šis nav baigi sarežģīti.
UPArmii rakstīja:Vajag elektriķi!
Tas ir ļoti darbietilpīgi un dārgi.Armii rakstīja:UPArmii rakstīja:Vajag elektriķi!
Ja jau tas nav sarežģīti tad kapēc pats neizdari
+1 Yanks.
Ar šādām lietām ir jāburās vai nu pašam cauri, vai arī jābūt gumijas makam un nerviem + bonusā nereti iegūstam gateri vadu kūļos. visi autoelektriķi parasti pas, vai kosmossssss. (kā jau jebkuru nestandartu)
Ar šādām lietām ir jāburās vai nu pašam cauri, vai arī jābūt gumijas makam un nerviem + bonusā nereti iegūstam gateri vadu kūļos. visi autoelektriķi parasti pas, vai kosmossssss. (kā jau jebkuru nestandartu)
Man reāli šķita, ka tas ir vienkārši. Arī compactam ir kondicioniera sistēma, tāpēc tas nav nestandarta risinājums, un ja es pareizi sapratu (viena tante teica), tad principā tie vadi der no jebkura e36, tāpēc arī tā nav baigā problēma.Rons rakstīja:+1 Yanks.
Lielākais čakars varētu būt ar tikšanu klāt tiem vadiem, bet man salons ir izjaukts - tā ka tas arī atkrīt.
Pats to nedaru, jo ar elektrību nesaprotos, tāpēc arī negribu kaut ko sačakarēt.