Otrais melnais E36 (Nizars)
Tātad, nolēmu atrādīt savu otro melno e36. Modelis BMW E36 320i vanoss,94 gada.
Iegādāts tika apmēram pirms 4 ned.
No extrām ir pagaidām tikai el.regulējami spoguļi angel ayes (kārtīgi nedeg) un klima Ir uzlikti r15 lietie diski ar diezgan lielu gumijas augstumu
Aizmugure ir nosēdusies un tas man ļoti nepatīk, tas nozīmē ka tiks sēdināta priekša lai izskats būtu plus mīnus labāks
Auto dabūju no sava brāļa, kamdēļ viņš man viņu atdeva par kapeikām, to labāk nestāstīšu
Tika salabots slieksnis, ar saviem spēkiem, kā vien varēju, jo bija ieskrāpēts līdz metālam un mazliet ielocīts. To varēs redzēt bildēs.
Iecerētie darbi nākotnei:
:Protams Koilas
:izravēt enģeļus (jo viņi kārtīgi nedeg)
:Enģeļu vietā uzstādīt usa style
:uzstādīt18 pogu obc kā arī Digitālo klimu
:Iegādāties skaistus diskus :)
:Iegādāties un uzstādī hod bra
:Tā kā visiem ir m paka, vēlos uzstādīt pilno rieger paku izņemot aizmugurējo bamperi (tas izskatās pēc šķūņa)
tas pagaidām viss kas ir manos pagaidu plānos :)
Šeit viņš bez uzacīm. Motoriņš Nedegošie enģeļi :( Un puslīdz salabotais slieksnis... Tas pagaidām viss.
No extrām ir pagaidām tikai el.regulējami spoguļi angel ayes (kārtīgi nedeg) un klima Ir uzlikti r15 lietie diski ar diezgan lielu gumijas augstumu
Aizmugure ir nosēdusies un tas man ļoti nepatīk, tas nozīmē ka tiks sēdināta priekša lai izskats būtu plus mīnus labāks
Auto dabūju no sava brāļa, kamdēļ viņš man viņu atdeva par kapeikām, to labāk nestāstīšu
Tika salabots slieksnis, ar saviem spēkiem, kā vien varēju, jo bija ieskrāpēts līdz metālam un mazliet ielocīts. To varēs redzēt bildēs.
Iecerētie darbi nākotnei:
:Tā kā visiem ir m paka, vēlos uzstādīt pilno rieger paku izņemot aizmugurējo bamperi (tas izskatās pēc šķūņa)
Šeit viņš bez uzacīm. Motoriņš Nedegošie enģeļi :( Un puslīdz salabotais slieksnis... Tas pagaidām viss.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
skatoties bildes radas jautajums kas tas par uzacim? labi kad nonemi!
elgelus tadu var likt ziemassvetku eglite ka rotajumu
un kas tev ar tiem izputejiem?
veiksmi darbos!
miglas gan prasas
elgelus tadu var likt ziemassvetku eglite ka rotajumu
un kas tev ar tiem izputejiem?
veiksmi darbos!
miglas gan prasas
Uzacis tik tiešām nav tas labākais variants.
Lampas bez enģeļiem ir iegādātas un gaida kad viņus kāds uzstādīs uz auto kā arī miglas lukturi ir tikai nav miglas rāmīši
Servisā diemžēl nevarēja to izpūtēju dziļāk ielikt. :(
Paldies
Lampas bez enģeļiem ir iegādātas un gaida kad viņus kāds uzstādīs uz auto kā arī miglas lukturi ir tikai nav miglas rāmīši
Servisā diemžēl nevarēja to izpūtēju dziļāk ielikt. :(
Paldies
nosedinat, izputeju citu , un bus tada pati želeja ka visiem citiem
Kur iepriekšējais e36 nozuda?
mošk pārkrāsojam arī šito tā kā to pēdējo ?
Tika pārdots un pie jaunā īpašnieka beidzās kaut kā tā. Šis otrs, gan laikam neies to ceļuelbartolv rakstīja:Kur iepriekšējais e36 nozuda?
Pēdējais labojis Linda - 10 Nov 2014, 19:20, kopā labots 1 reizi.
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Nizars rakstīja:Tātad, nolēmu atrādīt savu otro melno e36. Modelis BMW E36 320i vanoss,94 gada.
Iecerētie darbi nākotnei: Veiksmi un apņemību darbos,pats esmu izgājis un uz vecumu palicis slinks
Iegūldīt līdzekļus un darbu, tad jav būs okey, kā jav visām žurkām
Lai veicas !!!!
Lai veicas !!!!
es psss, es savu viedokli te neizteikšu
Vieglāk nopirkt citu sterilu
+ ja nauda atlauj tad ir vieglak nopirkt jau zolidu e36, bet citiem varbut patik pasiem ko uztaisit lai butu gandarijums ka pats ir ko izdarijis nevis jau nopircisGrunte rakstīja:Vieglāk nopirkt citu sterilu
Es itkā nopirku sterilu ,bet pēc 3gadiem tāpat bij jāmetina,jākrāso un visskautkas. Bez abidas
labak nopirkt celamu un zinat, ka ir garantija par to ko esi taisijis, nevis nopirkt un iekrist. ka diezgan biezi gadas.
nav ne vainas . tik sapucet vajag
nav ne vainas . tik sapucet vajag
Pilnībā piekrītu:yes:
Ps. Autiņam nav ne vainas. Smukus diskus,sedināt,nomazgāt un cits skats uz dzīvi
Ps. Autiņam nav ne vainas. Smukus diskus,sedināt,nomazgāt un cits skats uz dzīvi
Ja reiz es varēju iepriekšējo e36 kaut cik vērst uz labo pusi tad es domāju, ka ar šo nevajadzētu būt problēmas
Par sēdinājumu piekrītu pašam traktors ne īpaši
Izpūtējs tiks nopārdots, domāju ka remus būs labi bet re kāds iznākums
Diski jau meklējas
Par sēdinājumu piekrītu pašam traktors ne īpaši
Izpūtējs tiks nopārdots, domāju ka remus būs labi bet re kāds iznākums
Diski jau meklējas
Pēc bildēm auto tāds pusdzīvs izskatās, ja pieliks roku, tad jau būs viss kārtībā
Lai veicas darbos
Lai veicas darbos
Paldies
Darīs ko varēs
Darīs ko varēs
Labāk nevajag :D:D:DRidlihs rakstīja:mošk pārkrāsojam arī šito tā kā to pēdējo ?