318i Touring RBG
Izskatās diezgan sterils tourings!
Un izskatās, ka krāsa tāda pati kā manam sedanam
Un izskatās, ka krāsa tāda pati kā manam sedanam
Instagram - Sandis_e36
Pahgaidām pliks un parasts tourings, bet nu viss nāk ar laiku. Lai veicas!
Sveiks touring pulkā
Kā izskatās slēpju caurums?
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Nolaižams roku balsts nenolaižot aizm.benķus.rvars rakstīja:Kā izskatās slēpju caurums?
- ikey07
Esi sveicinats ogres barinja
savam aizmuguri salasiji?
To es saprotu, visiem touringiem tāds ir, bet caurumu tur nekad neesmu redzējisikey07 rakstīja:Nolaižams roku balsts nenolaižot aizm.benķus.rvars rakstīja:Kā izskatās slēpju caurums?
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
rvars rakstīja:To es saprotu, visiem touringiem tāds ir, bet caurumu tur nekad neesmu redzējisikey07 rakstīja:Nolaižams roku balsts nenolaižot aizm.benķus.rvars rakstīja:Kā izskatās slēpju caurums?
šitāds maiss, domāts lai var braukt 4 cilvēki un iebāzt vel slēpes.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Tourings izskatās tiešām labi. Nedaudz pielikt roku un būs skaists eksemplārs.
Ja kādu ieinteresēja slēpju maiss varu kādam pa simbolisko cenu piedāvāt. PM.
Ja kādu ieinteresēja slēpju maiss varu kādam pa simbolisko cenu piedāvāt. PM.
Vai slēpju vietā iebāzt piektoRBG rakstīja:rvars rakstīja:Kā izskatās slēpju caurums?
Ideja labaGF. rakstīja:Vai slēpju vietā iebāzt piektoRBG rakstīja:rvars rakstīja:Kā izskatās slēpju caurums?
3.4 bilde atskiras durvju krasa no sparnu krasas.
tas viss ir zināms, pēc ziemas caru ka būs vienā krāsā un bez caurumiem.IKKI rakstīja:3.4 bilde atskiras durvju krasa no sparnu krasas.
Visamz bildes izskatas tiri labs materials kam interesantam. Galvenais lai nav parsteigumu ar puvekli. Vienigais krasa nu gan tada, nu man neparak
Tas tikai tā izskatās vai labajā pusē durvīm krasas tonis nedaudz atšķiras
Castroll rakstīja:nerauj stresu rauj dūrē
Atšķiras, atšķiras. tikai nevar īsti saprast kas atšķirās bildē izskatās ka durvīm abām cits tonis, dzīvē izskatās ka tikai spārnam priekšējam, un durvīm ar aizmugurējo spārnu sapas. bet nu tas pagaidām nav degošākais.raudzha rakstīja:Tas tikai tā izskatās vai labajā pusē durvīm krasas tonis nedaudz atšķiras
Satiasīs šofera logs kurš nevērās (visas durvis esot bijušas piebāztas ar kartoniem).
Nomainīts termostats, tagad kājas siltas.
Nomainīta aizdedzes slēdzene ar visu atslēgu, savādāk stūre sāka bloķēties tā ka atslēgu nevar pagriezt.
Atkal paldies Apelsīnam.
Nomainīts termostats, tagad kājas siltas.
Nomainīta aizdedzes slēdzene ar visu atslēgu, savādāk stūre sāka bloķēties tā ka atslēgu nevar pagriezt.
Atkal paldies Apelsīnam.
es īsti nevaru saprast, bet man liekas ka 3. un 4. tajā bildē durvju tonis biš atšķiras no spārna toņa
normāls dirsas/ziemas pārveidotājs, sagāzē un brauc bēdu nezinādams
normāls dirsas/ziemas pārveidotājs, sagāzē un brauc bēdu nezinādams