igim-e36 KUTINA
Sveiki visiem.
Gribeju atradit savu e36.
318i m43b18
Benzins/gaze
1997gads
Ir visādi defekti, kā ,piemēram, rūsa un buktītes. Bet tos pēc ziemas izlabosim uz labo pusi!
Ekstru ,var teikt, ka nav tikai elektriskie logi ,jumta relini un aķis doma ielikt Rekaro krēslus un pa ziemas laiku sadabūšu M-paku, Lai uz vasaru var likt virsu.! Vēl es sakrāsošu remotec diskus ( R16 8j) + sapulēšu plauktus.
Gribeju atradit savu e36.
318i m43b18
Benzins/gaze
1997gads
Ir visādi defekti, kā ,piemēram, rūsa un buktītes. Bet tos pēc ziemas izlabosim uz labo pusi!
Ekstru ,var teikt, ka nav tikai elektriskie logi ,jumta relini un aķis doma ielikt Rekaro krēslus un pa ziemas laiku sadabūšu M-paku, Lai uz vasaru var likt virsu.! Vēl es sakrāsošu remotec diskus ( R16 8j) + sapulēšu plauktus.
Pēdējais labojis FlAnDeRs - 02 Dec 2014, 12:33, kopā labots 2 reizes.
Normāla kūts
a kur snieg? :aiwa:
Vajag video, kāda ar to brīnumu ir skaņa
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Jap no e34, un katalizatori ir izgriesti!cipruss18 rakstīja:Tie ir katalizatora apvalki?
Nu nez, cik tur buss laba skana. Jo apaksa ir m43b18rvars rakstīja:Vajag video, kāda ar to brīnumu ir skaņa
Biju uztaisijis vienam ari kaut ko lidzigu uz m50 bija dieviga skana
Bet pec skates,uzliksu un nofilmesu
Vel vajag uzpulet nerusejoso teraudu . Un janokraso bunduli ar karstumu izturigu krasucipruss18 rakstīja:Isteniba man patiik
Izskatās ļoti super
Sodien iemainiju, sos e46 orginalos diskus, kas bija briesmiga stavokli
Pret siem Rondell r16 7,5j Labs darijums
Pret siem Rondell r16 7,5j Labs darijums
Tad jau kādreiz Tu man ar' izplūdi saremontēsi? Kad dabūšu bunduli 'n shits.
Par diskiem, ir labs. Tik tiešām veiksmīgs darījums.
Par diskiem, ir labs. Tik tiešām veiksmīgs darījums.
Cau visiem
Nu ta, piesledzos kutinai, nostrukloju slieksnus un apaksu kur prasijas, sametinaju, apstradaju ar skabam grunti, grunti un suju mastiku nosmereju metinatas vietas!!
Apasu noputu ar bitumu un slieksnus ar grubuli!
Butu vairak bildes bet telefons nospraga un tikai iesakumu nobildeju, bet man patika ka vis labi sanaca
+ nomainiju dazas motoram blives, ellas, un atifrizu.
Dazas bildes Iesaku Gaatavi slieksni... BRACKAS V12 6.0 twin turbo
Nu ta, piesledzos kutinai, nostrukloju slieksnus un apaksu kur prasijas, sametinaju, apstradaju ar skabam grunti, grunti un suju mastiku nosmereju metinatas vietas!!
Apasu noputu ar bitumu un slieksnus ar grubuli!
Butu vairak bildes bet telefons nospraga un tikai iesakumu nobildeju, bet man patika ka vis labi sanaca
+ nomainiju dazas motoram blives, ellas, un atifrizu.
Dazas bildes Iesaku Gaatavi slieksni... BRACKAS V12 6.0 twin turbo