320 Touring [MajesticIvo]
Kas par auto: BMW 320 no konveijera noripojis 1998.gada 13. maijā
Kad tika iegādāts: 2014.gada jūlijs
Automašīnas komplektācija: ASC, Priekšējie Airbagi, visi četri elektriskie logu pacēlāji, atpakaļskata spogulis ar automātiku, salona kustības sensori, priekšējo benķu apsilde, baltais ādas salons, gaisa kondicionieris, Exclusive Edition. Tas laikam arī īsumā viss
Papildus apraksts: Teikšu tā, autiņi priekš manis ir kā gaiss.. Kopš bērnudārza vecuma nevarēju ātrāk sagaidīt to brīdi, kad es iesēdīšos savā pirmajā karietē, protams jau tad es zināju, ka tas būs tieši . Teikšu atklāti, nebiju plānojis auto iegādi, bet tā bija mīlestība no pirmā acu skatiena... Nevarēju sev atteikt Viens nu ir skaidrs, BMW forumos cieņa vienam pret otru tomēr ir augstā līmenī, tieši tapēc gribu pievienoties klubiņā
Plānotās auto izmaiņas: Stiklu tonēšana, bremžu disku maiņa, sēdināšana. Vajadzētu arī uzkarināt uz pavasari jaunas kurpītes (domāju par R17 ļitakiem vairāk ) un protams vizuāli vēl šur tur roka jāpieliek
Jau padarītie darbi kopš auto iegādes: Eļļas, filtru maiņa, stūres un roku balsta pāršūšana, ielikts subwoofer, enģeļacis, uzacis, ///M3 pakaļējais difuzors, xenons, nomainīts radiators, ielikts maģītis ar USB.. Tas laikam arī pagaidām viss.
Kad tika iegādāts: 2014.gada jūlijs
Automašīnas komplektācija: ASC, Priekšējie Airbagi, visi četri elektriskie logu pacēlāji, atpakaļskata spogulis ar automātiku, salona kustības sensori, priekšējo benķu apsilde, baltais ādas salons, gaisa kondicionieris, Exclusive Edition. Tas laikam arī īsumā viss
Papildus apraksts: Teikšu tā, autiņi priekš manis ir kā gaiss.. Kopš bērnudārza vecuma nevarēju ātrāk sagaidīt to brīdi, kad es iesēdīšos savā pirmajā karietē, protams jau tad es zināju, ka tas būs tieši . Teikšu atklāti, nebiju plānojis auto iegādi, bet tā bija mīlestība no pirmā acu skatiena... Nevarēju sev atteikt Viens nu ir skaidrs, BMW forumos cieņa vienam pret otru tomēr ir augstā līmenī, tieši tapēc gribu pievienoties klubiņā
Plānotās auto izmaiņas: Stiklu tonēšana, bremžu disku maiņa, sēdināšana. Vajadzētu arī uzkarināt uz pavasari jaunas kurpītes (domāju par R17 ļitakiem vairāk ) un protams vizuāli vēl šur tur roka jāpieliek
Jau padarītie darbi kopš auto iegādes: Eļļas, filtru maiņa, stūres un roku balsta pāršūšana, ielikts subwoofer, enģeļacis, uzacis, ///M3 pakaļējais difuzors, xenons, nomainīts radiators, ielikts maģītis ar USB.. Tas laikam arī pagaidām viss.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
First car: BMW 320 Touring
BMW — они как девушки. Их много, все они разные, все они красивые, но твоя- она такая одна.
BMW — они как девушки. Их много, все они разные, все они красивые, но твоя- она такая одна.
pagaidām viss te ir labi veiksmi darbos, bet manuprāt bez uzacīm ir labāk
Liels paldies! :) Manuprāt tā ir "ilūzija" dēļ baltajiem pavarotņikiem.. Moš ar tonētiem uzacis izskatītos labāk?Susurs rakstīja:pagaidām viss te ir labi veiksmi darbos, bet manuprāt bez uzacīm ir labāk
ikey07 rakstīja:Tīri ok, gads un komplektācija
uzacis nost, un nelauzī galvu, būs daudz labākMajesticIvo rakstīja:Liels paldies! :) Manuprāt tā ir "ilūzija" dēļ baltajiem pavarotņikiem.. Moš ar tonētiem uzacis izskatītos labāk?Susurs rakstīja:pagaidām viss te ir labi veiksmi darbos, bet manuprāt bez uzacīm ir labāk
Susurs rakstīja:uzacis nost, un nelauzī galvu, būs daudz labākMajesticIvo rakstīja:Liels paldies! :) Manuprāt tā ir "ilūzija" dēļ baltajiem pavarotņikiem.. Moš ar tonētiem uzacis izskatītos labāk?Susurs rakstīja:pagaidām viss te ir labi veiksmi darbos, bet manuprāt bez uzacīm ir labāk
Laikam tomēr tā ir gaumes lieta
Patīk salons
Jā, tas bija pirmais, kas mani mudināja pirkt šito autiņuRENIO rakstīja:Patīk salons
Jāpiekrīt RENIO!
Auto,un salons super! Veiksmi darbos...
SULAS PAKU PAVELNIEKS
Paldies :)laicaans rakstīja:Jāpiekrīt RENIO!
Pāršūtā stūre.. Takšto salons tagad ir perfektā stāvoklī
salons super , ka ari mašina kopuma
par uzacim un pavarotniku tonešanu , bija man tonetai pavarotniki un aizmugurejas lampas + uzacis staveja , beigas uz skati majniju lukturus un noplesu , tagad braukaju bez , kad notone - sakuma bajgi patik , bet pec tam kka ta patikšana pazud
labak priekša rižikus un aizmugure ar balto augšu un uzacis nafig - mans viedoklis
par sturi , labak butu kadu mtech3 nopircis pa leto un paršuvis bet nu ta ir gaumes lieta
par uzacim un pavarotniku tonešanu , bija man tonetai pavarotniki un aizmugurejas lampas + uzacis staveja , beigas uz skati majniju lukturus un noplesu , tagad braukaju bez , kad notone - sakuma bajgi patik , bet pec tam kka ta patikšana pazud
labak priekša rižikus un aizmugure ar balto augšu un uzacis nafig - mans viedoklis
par sturi , labak butu kadu mtech3 nopircis pa leto un paršuvis bet nu ta ir gaumes lieta
man arii ir shitaa tizlaa facelift stuure, nevaru sagaidiit ka vareeshu nomainiit, kaut vai uz stringu stuuriMajesticIvo rakstīja:Pāršūtā stūre.. Takšto salons tagad ir perfektā stāvoklī
Varu samainīt pret apbružātu 3staru stūri!mrkashell rakstīja:man arii ir shitaa tizlaa facelift stuure, nevaru sagaidiit ka vareeshu nomainiit, kaut vai uz stringu stuuriMajesticIvo rakstīja:Pāršūtā stūre.. Takšto salons tagad ir perfektā stāvoklī
Manuprāt nav tik traki un man personīgi labāk patīk ja stūrei ir 4stari. Žēl tikai ka bmw nemāk tādu normālu izdomāt.
Paldies :) Un jā, pakaļējos lukturus domāju arī mainīt, redzēju ķip ir kaut kādi dzidrinātie or smthng like that...andrjuha37 rakstīja:salons super , ka ari mašina kopuma
Es nezinu, man gan cepīmrkashell rakstīja:man arii ir shitaa tizlaa facelift stuure, nevaru sagaidiit ka vareeshu nomainiit, kaut vai uz stringu stuuriMajesticIvo rakstīja:Pāršūtā stūre.. Takšto salons tagad ir perfektā stāvoklī
Jo vairāk es uz viņu skatos, jo vairāk man patīk!MajesticIvo rakstīja:Es nezinu, man gan cepīmrkashell rakstīja:man arii ir shitaa tizlaa facelift stuure, nevaru sagaidiit ka vareeshu nomainiit, kaut vai uz stringu stuuriMajesticIvo rakstīja:Pāršūtā stūre.. Takšto salons tagad ir perfektā stāvoklī
ZzevsS rakstīja:Varu samainīt pret apbružātu 3staru stūri!mrkashell rakstīja:man arii ir shitaa tizlaa facelift stuure, nevaru sagaidiit ka vareeshu nomainiit, kaut vai uz stringu stuuriMajesticIvo rakstīja:Pāršūtā stūre.. Takšto salons tagad ir perfektā stāvoklī
Manuprāt nav tik traki un man personīgi labāk patīk ja stūrei ir 4stari. Žēl tikai ka bmw nemāk tādu normālu izdomāt.