Alutiņa E36
Kas tad man īsti ir pa zvēru.
BMW E36 sedans 1996. gada.
Ieguvu maiņas ceļā samainot neveiksmīgo Audi pret BMW
Komplektācija salīdzinoši plāna: Pr. elektriskie logi, elektriskā lūka. Parastais auduma salons, šur tur ieplēsts šofera beņķis. Diski laikam sanāk Style 30
Motors: M43b18 - salīdzinot ar dažu labu līdzīgu motoru skrien labi.
Krāsa: BMW-bostongrun-mettalic diezgan interesanta.
Auto izmaiņas, nekas pašlaik nav plānos tikai jābrauc Varbūt mazu rūsiņu likvidēt, bet kopumā uz oem donkratu pacelt var
Izdarītas dažas lietas gan ir, uzliktas jaunas ziemas riepas un nomainīts termostats.
Ieplūdes gofras tuning`s
BMW E36 sedans 1996. gada.
Ieguvu maiņas ceļā samainot neveiksmīgo Audi pret BMW
Komplektācija salīdzinoši plāna: Pr. elektriskie logi, elektriskā lūka. Parastais auduma salons, šur tur ieplēsts šofera beņķis. Diski laikam sanāk Style 30
Motors: M43b18 - salīdzinot ar dažu labu līdzīgu motoru skrien labi.
Krāsa: BMW-bostongrun-mettalic diezgan interesanta.
Auto izmaiņas, nekas pašlaik nav plānos tikai jābrauc Varbūt mazu rūsiņu likvidēt, bet kopumā uz oem donkratu pacelt var
Izdarītas dažas lietas gan ir, uzliktas jaunas ziemas riepas un nomainīts termostats.
Ieplūdes gofras tuning`s
Izskatās tīri labi saglabājies!
Veiksmi darbos! Atstāsi tādu stock?
Veiksmi darbos! Atstāsi tādu stock?
SULAS PAKU PAVELNIEKS
Labs stock eksemplārs
tuvāk zemei un būs pa prīmo
veiksmi darbos.
tuvāk zemei un būs pa prīmo
veiksmi darbos.
Labais) iebaz 1.8is ieliec miglas un engeljus man patik taa sterils e36
Sveiks baraa
Sveiks baraa
Atklāsi lūdzu, kā pēc tādām bildēm vari noteikt, ka auto ir "sterils"?Laurikbmw rakstīja:Labais) iebaz 1.8is ieliec miglas un engeljus man patik taa sterils e36
Sveiks baraa
sterils nekas nav. Kopumā ņemot varēja būt labāk priekš 96. gada. Bet zinot cik labi šiem patīk rūsēt, ir labā stāvoklī, apakšā viss kārtībā, baiseins nav
Rūsa nav problēma ja draudzējies ar Sašu.Alutinsh rakstīja:sterils nekas nav. Kopumā ņemot varēja būt labāk priekš 96. gada. Bet zinot cik labi šiem patīk rūsēt, ir labā stāvoklī, apakšā viss kārtībā, baiseins nav
Nav problēma te pat arī, ja vien nav jāmetina. Būtu pašam pusautomāts, būtu es baigais karalis
Atklāšu noslēpumu par boston green krāsu: mašīnai visu laiku ir jābūt tīrai, jo, kaut vasaras putekļi, tā pēc kakas tik izskatās.
Tas nav nekas jauns šijā laikā tīru auto visu laiku uzturēt neiespējami
Zināms bmw #priedaine
Neesmu pat tuvu Kuldīgai kur nu vēl Priedainei dzīvojoš. Tev kādam paziņam ( no Priedaines ) šis auto bija? Tā teikt ieguvu īpašumā no Rīgas.
Kuldigas raj. jau dzivo kaut kur?
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... eeofi.html
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... eeofi.html
Pēdējā bilde arī ir kur Kuldīgas statoil un Domo fonā!
Tas šīs nav tevis bildētas bildes ?
ā, jā + sludinājumā teikts ka Kuldīga vai raj.
No tā nav jākaunās ka dzīvo ārpus Rīgas
Tas šīs nav tevis bildētas bildes ?
ā, jā + sludinājumā teikts ka Kuldīga vai raj.
No tā nav jākaunās ka dzīvo ārpus Rīgas
Bilde mana, fočēju es 3dien
Dzīvoju netālu no Skrundas un jā tirgoju vispār.
P.s. Nekautrējos it ne maz, par to ka nedzīvoju Rīgā. Esmu diezgan lepns, ka dzīvoju Kurzemē
Dzīvoju netālu no Skrundas un jā tirgoju vispār.
P.s. Nekautrējos it ne maz, par to ka nedzīvoju Rīgā. Esmu diezgan lepns, ka dzīvoju Kurzemē
ā, pārpratu iepriekš Tevis rakstīto
Ieliec pirkt/pārdod sadaļāAlutinsh rakstīja:un jā tirgoju vispār