brille
viiri ieliekat luudzu bildes ar ko atshkiras facelift brille no parastaas!
paldies!!
No sāna arī mazliet atšķiras, bet tas tā :)
facelift brille ir vairāk izbīdīta uz priekšu, apaļāka
sorry par oftopicu,bet kapoti pirms vai pēc facelifta ir ar tām gaisa atverēm pie priekšējā stikla vai arī es tgd kko esmu sajaucis?
coupe 2.8
Sedanam nāk motora pārsegs BEZ gaisa caurumiem pie loga.
Kupejai nāk motora pārsegs AR gaisa caurumiem pie loga.
Kupejai nāk motora pārsegs AR gaisa caurumiem pie loga.
pienemsim,ka man ir 93. gada e36..tatad pirms facelifta,ja es uzlieku facelifta brilli tad viss ir ok.? viss tur der u.t.t. jeb facelifta modelim vel kkas atskiras?? vnk. aprusejusi brille un domaju jaunu iepirkt..
var, tik laikam tur caurumi kaadi lielakai busu jaapaviilee skruveem, bet cik zinu tad der. un no aaras neko nereedz nevar.
pasai brillei japavilee tie caurumi? ir kads mosk mainiijis jau? cik saprotu tie ir tie caurumi pie sparniem pasai brillei ja?
nee pa vidu kur televizoram stiprinās klāt.
pats savam mainiju, viss dereja viens uz vienu, iznemot to plastmasu kura nak aiz naasim, preks radiatora gaisa plusmas, tur kaukadu vienu skruvi nevareja iedabut ieksa, bet savadak viss bija ka vajag!
...
varbut varat iemest kadu bilti pirms un pec brilles nomainjas? gribu redzet cik daudz kas mainas..
ja tu nebutu tik slinks un paripinatu pelitei rulliti uz augsu tad sij pasa lapa ari redzetu!!! no sana skatoties ari feislifta brille izskatas bik garaka
...
es neesmu slinks.. un redzu ka augsaa arii ir.. bet vnk. kads personigi kurs to izdarijis varetu ielikt bildes..tas tak nav tik gruuti.. :P
partaiga manu auto topiku tur ir bildes kads bija pirms un kads peec mainjas, skaties toipika pirmaja pusee, laikam
...
ok. tnx. apskatiisu..
paskatiijos..tgd. aptuveni redzu kaa ir..tnx. lixu sev arii facelifta brilli..
Kāds izstāsta cik skruves un kuras vietas ir, lai noņemtu brilli, vnk negribas pa liekam kko noskrūvēt