E36-Mare.
Sveiki!
Ilgi domāju par to vai atrādīt savu e36 vai nē,bet beigu beigās šodien nolēmu to izdarīt..
Kāpēc ilgi? Noteikti paši sapratīsiet.
Par auto: e36 1.8i (sedans),1995. gads.
Iegādāts: 30.09.2014.
Automašīnas komplektācija: Nekā īpaša nav - Pusādas Recaro salons,elektriski regulējamie spoguļi,priekšējie elektriskie logi.
Principā toreiz auto iegādājos dēļ izskata,par cik vēl esmu jauns gurķis. Iespējams,ja būtu piereģistrējies šeit pirms auto pirkšanas,tad domāju,ka būtu rīkojies savādāk. Tā visā visumā esmu apmierināts ar auto,vienīgi motors varēja būt lielāks. Grīda laba,caurumu nav un sliekšņi arī veseli. Toreiz mazliet riskējām,jo nezinājām,kas notiek apakšā,bet par laimi tur viss ir labi.
Plānotās auto izmaiņas:
1.) Nomainīt pakaļējo gultni
2.) Vēlos melnus griestus,nepatīk tie gaišie
3.) Pēc ziemas ielikt citu motoru,noteikti 2.5.
4.) Ielikt citas lampas
5.) Ielikt pilno OBC
Jau padarītie darbi kopš auto iegādes:
1.) Nomainīta motoram eļļa.
2.) Noņemts āķis,kurš mani ļoti tracināja.
3.) Sanāca šmuce ar priekšējo buferu. Tā vietā ir uzlikts M pakas un aizmugurē arī ar difuzoru.
4.) Jauns bundulis.
Pagaidām man ir tikai bildes,kā auto izskatījās,kad viņu nopirku.
Labprāt safočētu rīt,bet pagaidām auto ir servisā un dabūšu viņu tik piektdien,tad arī būs bildes,kā izskatās tagad.
P.S. Esmu gatavs komentiem par "gateri","lauku šķūningu",utt..,bet nekā nevaru izdarīt,man patīk un laikam neesmu vēl no tā vecuma izaudzis,tāpēc esiet saprotoši.
Tad nu,lai runā tālāk bildes..
Ilgi domāju par to vai atrādīt savu e36 vai nē,bet beigu beigās šodien nolēmu to izdarīt..
Kāpēc ilgi? Noteikti paši sapratīsiet.
Par auto: e36 1.8i (sedans),1995. gads.
Iegādāts: 30.09.2014.
Automašīnas komplektācija: Nekā īpaša nav - Pusādas Recaro salons,elektriski regulējamie spoguļi,priekšējie elektriskie logi.
Principā toreiz auto iegādājos dēļ izskata,par cik vēl esmu jauns gurķis. Iespējams,ja būtu piereģistrējies šeit pirms auto pirkšanas,tad domāju,ka būtu rīkojies savādāk. Tā visā visumā esmu apmierināts ar auto,vienīgi motors varēja būt lielāks. Grīda laba,caurumu nav un sliekšņi arī veseli. Toreiz mazliet riskējām,jo nezinājām,kas notiek apakšā,bet par laimi tur viss ir labi.
Plānotās auto izmaiņas:
1.) Nomainīt pakaļējo gultni
2.) Vēlos melnus griestus,nepatīk tie gaišie
3.) Pēc ziemas ielikt citu motoru,noteikti 2.5.
4.) Ielikt citas lampas
5.) Ielikt pilno OBC
Jau padarītie darbi kopš auto iegādes:
1.) Nomainīta motoram eļļa.
2.) Noņemts āķis,kurš mani ļoti tracināja.
3.) Sanāca šmuce ar priekšējo buferu. Tā vietā ir uzlikts M pakas un aizmugurē arī ar difuzoru.
4.) Jauns bundulis.
Pagaidām man ir tikai bildes,kā auto izskatījās,kad viņu nopirku.
Labprāt safočētu rīt,bet pagaidām auto ir servisā un dabūšu viņu tik piektdien,tad arī būs bildes,kā izskatās tagad.
P.S. Esmu gatavs komentiem par "gateri","lauku šķūningu",utt..,bet nekā nevaru izdarīt,man patīk un laikam neesmu vēl no tā vecuma izaudzis,tāpēc esiet saprotoši.
Tad nu,lai runā tālāk bildes..
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Izskatās taisns un tīrs.
Par cik ir smuki diski, neizskatas tik šķūnīgi, bet spoilerim vajag iet.
- ikey07
Ārprāts
bet nu lai labi ripo
bet nu lai labi ripo
tā ir tā GT paka ko Alpina ražo priekš e36, ķipa dārgāka par M paku ?
Labi,ņemšu vērā Jūsu priekšlikumus par spioleri.ikey07 rakstīja:Izskatās taisns un tīrs.
Rīdlih: Es nezinu,tiešām.
tās pokemonu lampas un spoileris - nevaidzēja pirms miega skatīties ,tgd laikam murgi rādīsies tā ka fiksi ravē nost
bet tā jā, piekritīšu diezgan sterils pa lielam iskatas , bet gribētos redzēt kādas svaigākas bildes kā iskatas tagad
bet tā jā, piekritīšu diezgan sterils pa lielam iskatas , bet gribētos redzēt kādas svaigākas bildes kā iskatas tagad
Ieliec normalas lampas gan prieksha, gan aizmugure, spoileri noliec kaut kur, lai zvirbuliem ir kur atpusties pec lidojuma uuuun sveicu ar pirkumu!
Labi.
Būs,blondaaa,bildes kaut kad šonedēļ,apsolu.
Būs,blondaaa,bildes kaut kad šonedēļ,apsolu.
Labi,paldies!Veilers rakstīja:Ieliec normalas lampas gan prieksha, gan aizmugure, spoileri noliec kaut kur, lai zvirbuliem ir kur atpusties pec lidojuma uuuun sveicu ar pirkumu!
Šim auto ir potensiāls. Labs gads, izskatās taisns, smuks salons.
Kā jau iepriekš minēja, samaini lampas, spoileri misenē un autiņš būs solīds.
Lai veicas.
Kā jau iepriekš minēja, samaini lampas, spoileri misenē un autiņš būs solīds.
Lai veicas.
Centīšos,ko varēšu un ņemšu padomus noteikti vērā.
Paldies par labajiem vārdiem.
Paldies par labajiem vārdiem.
Baigi līdzīgi no priekšas alpina gt, bet šaubos
+318 par lampām un spoileri, pieļauju ka lielākā daļa to teiks or visi!
Bet bet smuks smuks bez visa iepriekš minētā!
Sveicu, un lai ripo!
P.S. Lūdzu izaudz ātri!
Sveicu, un lai ripo!
P.S. Lūdzu izaudz ātri!
Paldies.kreativs rakstīja:Baigi līdzīgi no priekšas alpina gt, bet šaubos
Sveicu, un lai ripo!
P.S. Lūdzu izaudz ātri!
Sāku jau izaugt.
laikam man nevajadzēja jokotkreativs rakstīja:Baigi līdzīgi no priekšas alpina gt, bet šaubos
spoileris ar ļoti līdzīgs m3gtRidlihs rakstīja:laikam man nevajadzēja jokotkreativs rakstīja:Baigi līdzīgi no priekšas alpina gt, bet šaubos
Skaists auto-spoileri nost,faaras uz oem atpakalj un tieshaam ljoti labs buus
BMW_The Ultimate Repair Bill
tas ir e36?