E36-deeeeps.
Sveiki! Pirms sāku stāstīt par savu ''žurku'', gribu pateikt, ka esmu jauns lietotājs, un ja kaut kas šajā topkā nav īsti tā, lūgums saprast
Tātad, manā īpašumā jau nedaudz vairāk kā pusgadu ir 93. gada gājuma 318i ar visiem zināmo un mazjaudīgo m40b18. Tiku pie viņa diezgan interesantā veidā. Sākumā pirmais auto bija domāts vecmātes ''atdāvinātais'' vw polo, bet nedaudz pabraukājot sapratu, ka tas īsti nederēs. Tā viņš kādu laiku nostāvēja sētmalē, līdz uzradās viens interesents. Pie tā nabaga apskates, ar pircēju runājoties uzzināju, ka viņam stāvot nevienam īsti nevajadzīgs e36. Samainījušies kontaktiem, pēc dažām dienām devos viņu apskatīt. 2 gadi nostāvējis pagalmā, izbalējis viņš tur stāvēja. Apskatīju, izbraucu un iepatikās. Nolēmu ņemt ciet.
Tāds man viņš izskatījās, kad tikko nopirku.(Atvainojos par bilžu kvalitāti, kas bija, ar to bildēju ) No komplektācijas - priekšējie el. logi, el. spoguļi, lūka, 7 pogu OBC, parastais auduma salons, liekas, ka nekā vairāk viņam nav.
Tad jau sāku pamazām kaut ko darīt. Tehniski nekādu lielo defektu nebija, tāpēc ķēros pie virsbūves. Vispirms likos klāt pie rūsas burbulīšiem, paldies Dievam caurumu nekur nebija. Vienīgi iepriekšējais saimnieks bija nomainījis abus priekšējos spārnus. Fleksis, špaktelis, smilšpapīri, slīppapīri, un viss brīvais laiks tika pavadīts garāžā. Īsti līdz galam neizdomājis, kā nokrāsošu, domāju, ko darīt. Pa ausu galam biju padzirdējis, ka vienā servisā krāsu pēc koda pilda baloniņos, domāju, ka derēs tāds variants, bet pēctam sapratu, ka īsti labi nav.
Te tāda ''home made'' krāsotava Beigās jau sanāca krāsot stipri daudz, ar iznākumu sākumā priecīgs nebiju, bet tā kā esmu students un pastāvīgu ienākumu nav, mēģināšu šo defektu novērst vasarā. Lūk gala iznākums. Tālāk lielos vilcienos - uzliku līdzi dotās sēdinātās atsperes, nezinu, kāds sēdinājums, tik zinu, ka uz riņķi zemākas par oriģinālajām. Tālāk viss tika sakrāsots, nopulēts un ievaskots un tad jau nāca laiks skatei. Uz to bija jāsametina sliekšņi un jānomaina aizmugurējie bremžu kluči ar cilindrīšiem. Tad jau laika gaitā tiku pie elkoņbalsta un trešā golfa lūpas, ko uz ziemu nolēmu noņemt. Pa lielam tas tā kā būtu viss, vairāk bilžu un kā izskatās tagad ielikšu vēlāk.
Uz priekšu - idejas kā mājas, bet, kā jau iepriekš rakstīju, esmu students un ar stipendiju pietiek tik daudz kā ieliet bākā, tāpēc nekādus lielos sapņus pagaidām nekaļu. Cerams, ka uz priekšu kaut kas notiksies!
Tātad, manā īpašumā jau nedaudz vairāk kā pusgadu ir 93. gada gājuma 318i ar visiem zināmo un mazjaudīgo m40b18. Tiku pie viņa diezgan interesantā veidā. Sākumā pirmais auto bija domāts vecmātes ''atdāvinātais'' vw polo, bet nedaudz pabraukājot sapratu, ka tas īsti nederēs. Tā viņš kādu laiku nostāvēja sētmalē, līdz uzradās viens interesents. Pie tā nabaga apskates, ar pircēju runājoties uzzināju, ka viņam stāvot nevienam īsti nevajadzīgs e36. Samainījušies kontaktiem, pēc dažām dienām devos viņu apskatīt. 2 gadi nostāvējis pagalmā, izbalējis viņš tur stāvēja. Apskatīju, izbraucu un iepatikās. Nolēmu ņemt ciet.
Tāds man viņš izskatījās, kad tikko nopirku.(Atvainojos par bilžu kvalitāti, kas bija, ar to bildēju ) No komplektācijas - priekšējie el. logi, el. spoguļi, lūka, 7 pogu OBC, parastais auduma salons, liekas, ka nekā vairāk viņam nav.
Tad jau sāku pamazām kaut ko darīt. Tehniski nekādu lielo defektu nebija, tāpēc ķēros pie virsbūves. Vispirms likos klāt pie rūsas burbulīšiem, paldies Dievam caurumu nekur nebija. Vienīgi iepriekšējais saimnieks bija nomainījis abus priekšējos spārnus. Fleksis, špaktelis, smilšpapīri, slīppapīri, un viss brīvais laiks tika pavadīts garāžā. Īsti līdz galam neizdomājis, kā nokrāsošu, domāju, ko darīt. Pa ausu galam biju padzirdējis, ka vienā servisā krāsu pēc koda pilda baloniņos, domāju, ka derēs tāds variants, bet pēctam sapratu, ka īsti labi nav.
Te tāda ''home made'' krāsotava Beigās jau sanāca krāsot stipri daudz, ar iznākumu sākumā priecīgs nebiju, bet tā kā esmu students un pastāvīgu ienākumu nav, mēģināšu šo defektu novērst vasarā. Lūk gala iznākums. Tālāk lielos vilcienos - uzliku līdzi dotās sēdinātās atsperes, nezinu, kāds sēdinājums, tik zinu, ka uz riņķi zemākas par oriģinālajām. Tālāk viss tika sakrāsots, nopulēts un ievaskots un tad jau nāca laiks skatei. Uz to bija jāsametina sliekšņi un jānomaina aizmugurējie bremžu kluči ar cilindrīšiem. Tad jau laika gaitā tiku pie elkoņbalsta un trešā golfa lūpas, ko uz ziemu nolēmu noņemt. Pa lielam tas tā kā būtu viss, vairāk bilžu un kā izskatās tagad ielikšu vēlāk.
Uz priekšu - idejas kā mājas, bet, kā jau iepriekš rakstīju, esmu students un ar stipendiju pietiek tik daudz kā ieliet bākā, tāpēc nekādus lielos sapņus pagaidām nekaļu. Cerams, ka uz priekšu kaut kas notiksies!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
labāk tāds, nekā nekāds.
Šeit vēl dažas bildes.
Pabijām arī lidlaukā, pēc kura apmeklēšanas meklēju labākas riepas priekšā
labāk tāds, nekā nekāds.
ar baloniņiemcipruss18 rakstīja:ar baloninjiem puti vai pistoli?
labāk tāds, nekā nekāds.
Malacis ka ar baloniņiem, man uz pusi tik labi nesanāktu cik tev sanācis
Vismaz mēģini un centies paša spēkiem cik vari. Nevis ielaiz fleksi atsperēs, un sapņo ko liksi 2.5i, pirksi bloķi un brauksi PRO klasē
Vismaz mēģini un centies paša spēkiem cik vari. Nevis ielaiz fleksi atsperēs, un sapņo ko liksi 2.5i, pirksi bloķi un brauksi PRO klasē
Pēdējais labojis Pjērs - 15 Jan 2015, 21:30, kopā labots 1 reizi.
kāda sūda pēc numurs jāliek sānā un pakaļējie lukturi arī anāli izskatās
Nr ir sānā, bet vismaz ir dabūts deleted number plate moldings priekšā, kopskats ir okey, esi arī pulējis?
- ikey07
numurs man ar pēc kāda laika sāka nepatikt, tāpēc uzliku atpakaļ, bet par lampām gan man labāk šādi, nekā tie rižie pagriezieni.Rubiins rakstīja:kāda sūda pēc numurs jāliek sānā un pakaļējie lukturi arī anāli izskatās
labāk tāds, nekā nekāds.
pulēju visu, jo bija izbalējusi, krāsoto arī, neko labāku par šo nesanāk dabūt, sāk raut cauri krāsai, pagaidām jāsamierinās, kā ir..ikey07 rakstīja:Nr ir sānā, bet vismaz ir dabūts deleted number plate moldings priekšā, kopskats ir okey, esi arī pulējis?
labāk tāds, nekā nekāds.
paldies!
ieraugot Tavu bildi, uz sekundi bija tāds wtf moments bet ir labi
labāk tāds, nekā nekāds.
kad nopulēsi savējo un uzliksi mk3 lūpu, būs gandrīz identiski
Patīk sarkani bembīši! :) Kā kāds gudrs vīrs ir teicis: Mašīnai ir jābūt sarkanai. Prieks, ka atjauno nevis norūsini!
Nezinu vēl tagad,vai man tās lampas patīk pašam,jā un nē,uz brokatrota bija labāk ,nekā ar balto augšu,jo nav oemSusurs rakstīja:kad nopulēsi savējo un uzliksi mk3 lūpu, būs gandrīz identiski
Nez vai manam būs mk3 lūpa,bet būs rieger milzīgais antispārns aizmugurē,lai želeja atpūstos ar savām žiletēm!
Es vienmēr esmu teicis,ka sakranā krāsa ir pati labākā,spilgti sarkanā,kā ferrari!
izskataas kad ar baloninnucipruss18 rakstīja:ar baloninjiem puti vai pistoli?
Loud N' Proud
Kad gribeesi normaali paarkraasot, gatavojies jau, ka kraasotaajs tevi nosauks pa idiotu. Tavaa vietaa teiktu, ka neko nezini ar ko kraasots.
cipruss18 rakstīja:Nodarbošanās:visa veida celtniecibas darbi
Hobiji:amatieru driftingo,protaiins,aktivitaates un bikinii
šodien uzmeistaroju gabarītus pagriezienos. man patīk
labāk tāds, nekā nekāds.
Kaut kā man labāk patīk,ka numurs vietā atgriezies.