E36-Wulfija
Nu tad sveiki atkal!
Kāds laiciņš ir pagājis kopš esmu kaut ko rakstījis, tad nu izdomāju, ka jāatrāda savs jaunais ziemas aparāts!
Labu laiciņu meklēju braucamo ar ko ziemā driftingot, tad nu beigās uzgāju ss`ā šo te braucamo. Sazvanīju, visu sarunāju un braucu skatīt. Aizbraucis appētīju mašīnu un sapratu, ka ir jāņem, jo neko labāku neatradīšu, lai cena atbilstu kvalitātei. Tā arī uz vietas par visu vienojāmies un priecīgs laidu mājās ar jauno autiņu.
Īss info par jauno aparātu:
97.gada 320 (M52B20)
Komplektācija:
Visi četri elektro logi
Digitālā klima
7 pogu OBC
Stūres lifts, M-tech 3 stūre un kaut kāds M`kas kloķis
Parastais tumšais salons
Ir mazi kasjaki uz virsbūves, bet nu tas mani nesatrauc, šur tur būs jāpieliek roka vasarā!
Plānots:
Nopirkt visas 4x ziemas riepas (done)
Kameras (done)
Metālniekus (done)
Otru reduktoru ko sametināt (done)
Šaibas lielākam stūres leņķim (done)
Lielo aizsargu motoram (done)
Ar laiku varbūt sadabūt niknāku izplūdi (done)
Kādu sporta baranku ar pāreju (meklējumos)
Lai runā bildes! Laika gaitā darbojoties topiks tiks papildināts ar padarīto.
Pagaidām chrees!
Kāds laiciņš ir pagājis kopš esmu kaut ko rakstījis, tad nu izdomāju, ka jāatrāda savs jaunais ziemas aparāts!
Labu laiciņu meklēju braucamo ar ko ziemā driftingot, tad nu beigās uzgāju ss`ā šo te braucamo. Sazvanīju, visu sarunāju un braucu skatīt. Aizbraucis appētīju mašīnu un sapratu, ka ir jāņem, jo neko labāku neatradīšu, lai cena atbilstu kvalitātei. Tā arī uz vietas par visu vienojāmies un priecīgs laidu mājās ar jauno autiņu.
Īss info par jauno aparātu:
97.gada 320 (M52B20)
Komplektācija:
Visi četri elektro logi
Digitālā klima
7 pogu OBC
Stūres lifts, M-tech 3 stūre un kaut kāds M`kas kloķis
Parastais tumšais salons
Ir mazi kasjaki uz virsbūves, bet nu tas mani nesatrauc, šur tur būs jāpieliek roka vasarā!
Plānots:
Nopirkt visas 4x ziemas riepas (done)
Kameras (done)
Metālniekus (done)
Otru reduktoru ko sametināt (done)
Šaibas lielākam stūres leņķim (done)
Lielo aizsargu motoram (done)
Ar laiku varbūt sadabūt niknāku izplūdi (done)
Kādu sporta baranku ar pāreju (meklējumos)
Lai runā bildes! Laika gaitā darbojoties topiks tiks papildināts ar padarīto.
Pagaidām chrees!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis Wulfijs - 08 Feb 2015, 22:46, kopā labots 2 reizes.
šito vasarā gribēju ņemt, rūsa bij vietām tad vairākas reizes uzpeldēja ss bij pat pa 1900e, tad cena lēnām kritās galvenais nenolaid un netaisi lauku šķūningu
Tev ziemas braucamais labāks, kā dažam labam mīlēts un taupīts e36.
Aiz tā vieglāk no kupenas izvilkt.Edzy rakstīja:To piekabes āķi gan vajag atinstlēt.
apskatits un iztestets dzive , labi ripo , un izcila lapsta. Balvu ielu slipetajs
brum brum ...... FOTHERMUCKERS
Tas gan tiesa, bet vizuāli kupeja ar āķi kopā neiet.Wulfijs rakstīja:Aiz tā vieglāk no kupenas izvilkt.Edzy rakstīja:To piekabes āķi gan vajag atinstlēt.
Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Šo arī kad pirms gada laikam gribēju pirkt, bet tākā saimnieks neatbildēja tad paņēmu citu, šo tirgoja pa €1000 rīgā ar redzamiem vizuālajiem kasjakiem(neteikšu ka tagad ir labāk jo ir tikai piekrāsots nevis nokrāsotas tās detaļas) un tad nebija tā spoilera virsū un bija oem r16 diski.kasiks rakstīja:šito vasarā gribēju ņemt, rūsa bij vietām tad vairākas reizes uzpeldēja ss bij pat pa 1900e, tad cena lēnām kritās galvenais nenolaid un netaisi lauku šķūningu
Tad man viņš piesaistīja, bet kad redzēju šo auto jau šādu tad nezinu kapēc kaut kā vairs nepiesaistīja.
Bet visā visumā tīri ok auto ar jēdzīgo komplektāciju.
Nu tad sveikts atpakaļ
Man tādas aizdomas, ka šis nebūs tikai ziemas kaplis - ir potenciāls
Man tādas aizdomas, ka šis nebūs tikai ziemas kaplis - ir potenciāls
Šito vasarā arī lkm.biju skatīt, labi kopts un uzturēts likās, bet sedans
Veiksmi turpmākajos darbos
Veiksmi turpmākajos darbos
ahhha, izkatās, ka visi bija skatīties.
izskatās jau labi, gads arī patīkams.
izskatās jau labi, gads arī patīkams.
Tāa. Nekas īsti nestāv uz vietas. Uz wīkendu ir doma pašeptēt un uzinstalēt uz mašīnas - reduktoru (100%), pannu, leņķi stūrei sašaibot, sabortēt riepas ar kamerām un uzlikt rori močnāku no ņerživeikas.
Priekškam kameras?
Ziemā ir gadījies, ka pie lielāka mīnusa uzsitot pret valni trasē ir čušsh riepai.naljanke rakstīja:Priekškam kameras?
Sen nekas nav te rakstīts, tad nu saņēmos un īsumā izklāstīšu, kas ir noticies pa 3 nedēļām, reāli no mašīnas iegādes brīža Cik nu daudz tika pagāzēt, bet vienā jaukā vakarā, kas nemaz neliecināja par to, ka tas varētu tā gadīties un ar mani, bet braucot iemetās "dzenis". Daudz neko nedomādams autiņu nakti aizvilkām uz servisu.
No rīta atčāpoju un notīrīju autiņu. Tad nu vēsu garu sākām skrūvēt "lamatu" Nepagāja ne diez ko ilgs laiks un jau gatavojamies raut ārā. Ražīgi bija pastrādāts un varēja doties mājās, bet sirdsmiera nebija, jo vislaik funktierējām, kas tad nu šamējam vareja notikties. Bet nu rīts gudraks par vakaru un paskrūvejot dzelzi nācām pie secinājuma. Bet izrādās, ka arī līdz manīm ir bijis kas līdzīgs! P.S. - turpinājums tūlīt sekos!
No rīta atčāpoju un notīrīju autiņu. Tad nu vēsu garu sākām skrūvēt "lamatu" Nepagāja ne diez ko ilgs laiks un jau gatavojamies raut ārā. Ražīgi bija pastrādāts un varēja doties mājās, bet sirdsmiera nebija, jo vislaik funktierējām, kas tad nu šamējam vareja notikties. Bet nu rīts gudraks par vakaru un paskrūvejot dzelzi nācām pie secinājuma. Bet izrādās, ka arī līdz manīm ir bijis kas līdzīgs! P.S. - turpinājums tūlīt sekos!
Tika saprasts, ka veco motoru taisīts nav jēga. Un noskatījām vienu motorīti no e39 523 (99.gada), automāts. Vācu autiņš pēc avārijas un mazliet bij aizsvilis, bet tā viss pa lielam gimmer zo! Sazvanījām un braucām pakaļ.
Tika uzpucēta apakša pie reizes - noberzta, sapūsta ar Zn šmadiņu un pa virsu visam kaučuka grubulis. Sašaibots lenķis Un pielikta stiklasķiedras panna. Vēl ir palikuši šādi tādi sīkumiņi rītdienai, bet tā pa lielam jau būšu atpakaļ uz trases.
Protams, ka tika jaunais endžins arī pārlasīts mazliet.
Nu jau salasīts un gaida, kad tiks ieštellēts kur nu viņam jābūt!
Nu jau procesā!
Un kur nu bez first start video! Tika uzpucēta apakša pie reizes - noberzta, sapūsta ar Zn šmadiņu un pa virsu visam kaučuka grubulis. Sašaibots lenķis Un pielikta stiklasķiedras panna. Vēl ir palikuši šādi tādi sīkumiņi rītdienai, bet tā pa lielam jau būšu atpakaļ uz trases.
Cik tad tā sķiedras panna ilgi izvilks?
Apakša smuki nostrādāta!
Apakša smuki nostrādāta!
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!