E36 Compact - Baumanis
yo visiem
Pastastisu jums par savu kartejo e36 , tikai seit jau nedaudz viss nopietnak un ta . Pardodot touringu biju loti nobriedis nemt e39 ka ikdienas auto un viss vairs nekadas zelejas , menesi skatijos ss.lv un nevienu nevareju atrast sev isto , mekleju , mekleju , beigas coms zvana , un piedava vai tomer negribu e36, es prasu kadu utt, sis atbild ka 98 gada compacts pa 300 eur , , es protams uzreiz ne , nafig tadu luzni utt, tomer pierunaja mani aizbraukt paskatities , varbut ziemas priekiem deres , okey aizbraucu , iebraucu teritorija un ko es ieraudziju ? tur stav avus blau compacts ar pilno m paku , utt , uzreiz saku ka nemu , un pat negaju skatities kas un ka , vakara savacu un dzenu majas , protams auto bez TA, bet vismaz nodoklis bija nomaksats par 2014 gadu . Nakamaja diena protams dzenu uz TA , dabuju 6 divniekus, vasaras riepas, ieplisis stikls , stures pirksts un kaut kadi sikumi , Plans bija iziet TA lidz jaunajam gadam un protams notirgot un meklet sev talak e39 . BET protams nekas nesanaca un viss sakas no jauna, nedelu pec TA izradas ka motoram beigta galvas blive un saka nezeligi varities utt ,un tad ari paveras ka vajag kaut ko uzbuvet utt
Tad nu ta par masinu
Compact
98gada
m43b16
avus blau krasa
pilna m paka
mtech 3 sture,oem melnie griesti , roku balsts, aizmugureja loga aizskars , recaro salons , el,logi, el. luka , ASC, obc , stock magis , pilnigi viss strada pa cik motors neiztureja, uzreiz tika izlemts mainit vinu nevis taisit, un vieta nak 2.5 1,5 menesu auto metajas un kraja puteklus ,tikai pirms nedelas beidzot iecelu dzineju un saku kaut ko darit ,
sobrid ir iecelts dzinejs, uzlikt karba , savienots pa lielam viss , palika vienu stures pastiprinataja trubu pielikt, relejus sasprausts ,un saliet ellas , un veres meginat laist klat
vel kas planos
apstradat slieksnus un gridu , nonemu uzlikas tur viss gandriz ideali
[imghttp://content31-foto.inbox.lv/albums/b/baumanis93/06-02-2015/IMG-20150203-141710.sized.jpg][/img] gridu sodien visu noputa ar melno grubuli , izskatas super, velak bus bildes , ir tikai dazas kur ar kaut kadu peleko biju pieputis paris vietas vel prieksa jauzliek ventelejamas bremzes, jau ir nopirktas
jauzliek sedinatas atsperes , paldies OSX jauzbuve izputejs no nulles
janokraso sparns un brille , jau viss iegadats
janomaina vejstikls
bet pats svarigakais jadabu motors vel dziesma
pa cik sodien telefons nosedas nesanaca safocet ka tagad viss izskatas, bet rit noteikt to izdarisu
Pastastisu jums par savu kartejo e36 , tikai seit jau nedaudz viss nopietnak un ta . Pardodot touringu biju loti nobriedis nemt e39 ka ikdienas auto un viss vairs nekadas zelejas , menesi skatijos ss.lv un nevienu nevareju atrast sev isto , mekleju , mekleju , beigas coms zvana , un piedava vai tomer negribu e36, es prasu kadu utt, sis atbild ka 98 gada compacts pa 300 eur , , es protams uzreiz ne , nafig tadu luzni utt, tomer pierunaja mani aizbraukt paskatities , varbut ziemas priekiem deres , okey aizbraucu , iebraucu teritorija un ko es ieraudziju ? tur stav avus blau compacts ar pilno m paku , utt , uzreiz saku ka nemu , un pat negaju skatities kas un ka , vakara savacu un dzenu majas , protams auto bez TA, bet vismaz nodoklis bija nomaksats par 2014 gadu . Nakamaja diena protams dzenu uz TA , dabuju 6 divniekus, vasaras riepas, ieplisis stikls , stures pirksts un kaut kadi sikumi , Plans bija iziet TA lidz jaunajam gadam un protams notirgot un meklet sev talak e39 . BET protams nekas nesanaca un viss sakas no jauna, nedelu pec TA izradas ka motoram beigta galvas blive un saka nezeligi varities utt ,un tad ari paveras ka vajag kaut ko uzbuvet utt
Tad nu ta par masinu
Compact
98gada
m43b16
avus blau krasa
pilna m paka
mtech 3 sture,oem melnie griesti , roku balsts, aizmugureja loga aizskars , recaro salons , el,logi, el. luka , ASC, obc , stock magis , pilnigi viss strada pa cik motors neiztureja, uzreiz tika izlemts mainit vinu nevis taisit, un vieta nak 2.5 1,5 menesu auto metajas un kraja puteklus ,tikai pirms nedelas beidzot iecelu dzineju un saku kaut ko darit ,
sobrid ir iecelts dzinejs, uzlikt karba , savienots pa lielam viss , palika vienu stures pastiprinataja trubu pielikt, relejus sasprausts ,un saliet ellas , un veres meginat laist klat
vel kas planos
apstradat slieksnus un gridu , nonemu uzlikas tur viss gandriz ideali
[imghttp://content31-foto.inbox.lv/albums/b/baumanis93/06-02-2015/IMG-20150203-141710.sized.jpg][/img] gridu sodien visu noputa ar melno grubuli , izskatas super, velak bus bildes , ir tikai dazas kur ar kaut kadu peleko biju pieputis paris vietas vel prieksa jauzliek ventelejamas bremzes, jau ir nopirktas
jauzliek sedinatas atsperes , paldies OSX jauzbuve izputejs no nulles
janokraso sparns un brille , jau viss iegadats
janomaina vejstikls
bet pats svarigakais jadabu motors vel dziesma
pa cik sodien telefons nosedas nesanaca safocet ka tagad viss izskatas, bet rit noteikt to izdarisu
Pēdējais labojis baumanis - 12 Mar 2015, 02:14, kopā labots 1 reizi.
par ar nokautu motoru pa 300 europakots kompakts ir zaadziba
man patiik
man patiik
ar kompatu pa brugji
shito kaut vai vareeja panjemt, lai tik detaljaas palaistu :)cipruss18 rakstīja:par ar nokautu motoru pa 300 europakots kompakts ir zaadziba
man patiik
Pusmashiina!
300 euro par M paku, sweet, uz daļām perfekts auto
Izskatās jau ok, tikai gribētos kādu foto ar M paku :)
Nebūs problēmu noparkoties kabatās
Laiks tev neklanās, tev jāklanās laikam.
Tur jau ir foto, M moldingi,M sliekšņu uzlikas, M buferi, prikšejais tikai maksimāli pliks un izskatās pēc kakas un kompaktam arī aizmugurējais bufers ir neglīts, parastais daudz, daudz skaistāks nekā MMatīss rakstīja:Izskatās jau ok, tikai gribētos kādu foto ar M paku :)
prieksejam reste trukst un lupa , ka ari miglas bus jaieliek velak , galvenais ka bundza ir super laba, ir protams visadas sikas rusas kaut kur un taa
grida pec vakarnakts izdaribam - sorry , focets ar cauru 1.6 gofru
vakar vel pa nakti uzmests televizors , un lielais radiators , un sporta stabilizatora stienis :+10hpreisingtiim:
sodien nomainiju atsperes , tuvak nedaudz zemei ir, bus vel zemaks, jo auto vel ir uzkaries un pacelaja kaajam
vakara dosos salikt pedejos sikums motoram, un pirmdien vajadzetu laist klat
O, vēl kāds liek kompaktā 2,5
Reduktoru liksi garāku vai atstāsi 3.45?
pagaidam paliks tas pats 3.45chappy rakstīja:O, vēl kāds liek kompaktā 2,5
skaisti
sonakt beidzot dabuju motoru normala dziesma, dabuju pie dzivibas jau piekdien, bet nestradaja ka vajag , apgriezieni peldeja un visadas huinas, sodien beidzot viss sakartots un dzinejs strada ka vajag, izbraukti paris test draivi un secinats, ka :
jamaina amisi , jo sitie ar sedinatajam atsperem nekam neder, galerts riktigs
karba jamekle cita, pagazejot un pakupinot ratus, sita saka grabet un divaini skanet:D, ar visu to ka jaunu ellu ieleju
un izputejs jadoma, pagaidam kaut kadu murgu salasiju , ar laiku vajag kaut ko nopietnaku sameklet
un motoram jamaina ellas filtra korpusa blive, maita laiz garam ellu
motoram tagad, vel uzliku jaunu varstu vaka blivi un klokenes gala blivslegu , jaunus motora spilvenus, svecas un vel so to
cerams lidz menesa beigam sanaks sakrasot vajadzigas detalas, nomainit vejstiklu un vel paris sikumus un iziet TA
jamaina amisi , jo sitie ar sedinatajam atsperem nekam neder, galerts riktigs
karba jamekle cita, pagazejot un pakupinot ratus, sita saka grabet un divaini skanet:D, ar visu to ka jaunu ellu ieleju
un izputejs jadoma, pagaidam kaut kadu murgu salasiju , ar laiku vajag kaut ko nopietnaku sameklet
un motoram jamaina ellas filtra korpusa blive, maita laiz garam ellu
motoram tagad, vel uzliku jaunu varstu vaka blivi un klokenes gala blivslegu , jaunus motora spilvenus, svecas un vel so to
cerams lidz menesa beigam sanaks sakrasot vajadzigas detalas, nomainit vejstiklu un vel paris sikumus un iziet TA
sodien sabortetas riepas uz vasaras diskiem , ja vinus nenopirks , tad paliks sitie, nomainits vejstikls , palika nokrasot brilli un sparnu , jasaliek un jamauc uz TA
pec TA ,bus jaizdara sekojosas lietas uzreiz,
svarka reduktora
jasakrasos parejas vietas kur rusas burbuli
jasasuj sofera kresls
prieksa zemakas atsperes, jau dabutas °
buferim reste un lupa jadabon
viena slieksnu uzlika jasamekle vel
janopule viss masina
miglas prieksa jaieliek
dod rucka gar mazo kojam lai slapjas paliek
svarka reduktora
jasakrasos parejas vietas kur rusas burbuli
jasasuj sofera kresls
prieksa zemakas atsperes, jau dabutas °
buferim reste un lupa jadabon
viena slieksnu uzlika jasamekle vel
janopule viss masina
miglas prieksa jaieliek
dod rucka gar mazo kojam lai slapjas paliek
Pokuj, brauc tagad un dari tikai pēdējo, jo koju mazās atšķirību nemanīs!
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Super
Bija patīkami lasīt un skatīties bildes
Bija patīkami lasīt un skatīties bildes
nu ja galvenais , lai skali ruuc un subis bombiiJohnny rakstīja:Pokuj, brauc tagad un dari tikai pēdējo, jo koju mazās atšķirību nemanīs!
diski gan neder
Nekada vaina diskiem, izskatas diezgan labi
pasam arii so so ,tpc ,ieliku vinus uz tirgosanuboris737 rakstīja:diski gan neder
vispar gribu r16 , vai pat butu ar mieru r15 mim diskus uzlikt, lai riktigi pa zemi sluuc
bet nu ja neviens nenopirks vai nesamainis, tad bus vien sitie