izpuvusi aizmugurējā amartizatora glāze
Sveiki, radusies problēma- izpuva amartizatora glāze aizmugurē, kā labāk novērst šo problēmu , izgriezt glāzi no šrota un iemetināt vai kautkā savādāk? un cik tas varētu maksāt?
~35euro bija jauna.
Sameklē donoru un griez no viņa ārā.cepums rakstīja:Sveiki, radusies problēma- izpuva amartizatora glāze aizmugurē, kā labāk novērst šo problēmu , izgriezt glāzi no šrota un iemetināt vai kautkā savādāk? un cik tas varētu maksāt?
aizved to puvekli uz tolmetu
Tas ir kkāds pizģets ar šitiem ākstiem kkāds mr's perfecto, ar ko tad tu pats brauc?? Ar F10?Eglitis rakstīja:aizved to puvekli uz tolmetu
lai arī kādi mani auto būtu, amīši bagāžniekā/ motortelpā/ salonā nenāk skatīties kas notiek
Tu vari iedomaties kadam jabut tam šrotam un puveklim, ka tam IZPUVA AIZMGUURE amartizatora glāze? WTF.ElvijsR rakstīja:Tas ir kkāds pizģets ar šitiem ākstiem kkāds mr's perfecto, ar ko tad tu pats brauc?? Ar F10?Eglitis rakstīja:aizved to puvekli uz tolmetu
Ja tu uzskati ka ar tadu auto ir turpmak normali braukt, atvaino, kāp atpaļ sabiedriskaja transportā una r parejiem heiteriem diries un gudribas raksti.
Kurš te diršās? Vienkārši cilvēks uzprasa padomu, bet te uzreiz lērums VIŅU nodiršHazard rakstīja:Tu vari iedomaties kadam jabut tam šrotam un puveklim, ka tam IZPUVA AIZMGUURE amartizatora glāze? WTF.ElvijsR rakstīja:Tas ir kkāds pizģets ar šitiem ākstiem kkāds mr's perfecto, ar ko tad tu pats brauc?? Ar F10?Eglitis rakstīja:aizved to puvekli uz tolmetu
Ja tu uzskati ka ar tadu auto ir turpmak normali braukt, atvaino, kāp atpaļ sabiedriskaja transportā una r parejiem heiteriem diries un gudribas raksti.
Kur prikols, ganaju pats sapratīs ,ka nav jēga neko glabt
Bet ar sabiedrisko tgd braukt var atļauties tikkai biezie, tāpēc es palikšu savā , NESAPUVUŠAJĀ Žurkā
kur un kā es UZDIRSU ? es devu padomu būs 40e, nevis glāze + metināšana+ apstrādāšana + atsitējs + amis + putekļsargs, jo tas viss gan jau arī raud pēc maiņas
Nu es miljonars braukaju ar tiem sabiedriskiem meršiem
Okey bet nu reāli ,ja viņam nav citas iespējas... Ir taču jārisina problēmaEglitis rakstīja:kur un kā es UZDIRSU ? es devu padomu būs 40e, nevis glāze + metināšana+ apstrādāšana + atsitējs + amis + putekļsargs, jo tas viss gan jau arī raud pēc maiņas
vecīt, izlasi vēlreiz to jautājumu, ko uzdeva autors.. cik stulbs jautājums, tik stulba atbilde
Es māku cauri izčurināt BMW izputējus. Tā kā bīsites. Izēst var arī visu kuzavu..!skrv rakstīja:Man vispar pofig