bemwee e36
Sveiki visi!
Tātad ,esmu jauniņais jūsu pulkā. Ceru ,ka pieņemsiet mani.
Par e36 īpašnieku kļuvu mēnesi atpakaļ
Bmw pēc papīriem 316 95 gada, bet iepriekšējais īpašnieks teica, ka esot iecelts motors no 1.8.
No salona bilžu pagaidām nav bet salons ir necils un komplektācijaa arī ir parasta Virsbūve arī nav spīdošā stāvoklī ir rūsa uz arkām un uz bagāžnieka, vienā slieksnī caurums bet grīda visa vesela un otrs slieksnis.
Kopš bmw iegādes ir nedaudz pārlasīta piekare.
Plānos: Uz vasaru pārkrāsot, nomainīt priekšējo buferi un ielikt eņğeļus, nomainīt salonā beņķus un tad jau laiks rādīs
Tātad ,esmu jauniņais jūsu pulkā. Ceru ,ka pieņemsiet mani.
Par e36 īpašnieku kļuvu mēnesi atpakaļ
Bmw pēc papīriem 316 95 gada, bet iepriekšējais īpašnieks teica, ka esot iecelts motors no 1.8.
No salona bilžu pagaidām nav bet salons ir necils un komplektācijaa arī ir parasta Virsbūve arī nav spīdošā stāvoklī ir rūsa uz arkām un uz bagāžnieka, vienā slieksnī caurums bet grīda visa vesela un otrs slieksnis.
Kopš bmw iegādes ir nedaudz pārlasīta piekare.
Plānos: Uz vasaru pārkrāsot, nomainīt priekšējo buferi un ielikt eņğeļus, nomainīt salonā beņķus un tad jau laiks rādīs
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
par brinumu, daudz maz taisnas linijas!
lai veicas ar so auto
cerams ka nakamais jau bus kas nopietnaks
lai veicas ar so auto
cerams ka nakamais jau bus kas nopietnaks
...
Paldies! Ko tu ar to domāji taisnas līnijas?
kapots, brill, pagriezieni, lampas, izstas daudzmaz taisni un ar vienadam skirbam, nau vismaz skibs skats uz auto
...
ja nenolaidīsi jābūt labi
krāsa cordobarot?
krāsa cordobarot?
Par krāsu pat nezinu
Izskatās ka jā.kasiks rakstīja:ja nenolaidīsi jābūt labi
krāsa cordobarot?
Kā lai zinu vai man ir 1.6 vai 1.8 jo jaunais 1.6 izskatās tā pat kā 1.8 tāpēc nezinu bet vairāk liekas ka 1.6