Izpūtējs
izputeja galaa aiz pedejaa bundula vienaa no trubam ir vakuma varsts,kursha aizver vienu trubu kad piedarbini mashinu?kam un kapec vinsh tur ir?
Vairāk vai mazāk domāts klusumam. Tad, kad tiek sasniegti attiecīgi apgriezieni/spiediens, vārsts atveras un izveido taisno izplūdi bundulī :) Kaut kā tā..
kad pabrauc pa grants celiem var redzet ka varsts ciet bijis visu laiku.kaa var zinat vai tas vispar darbojas?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
norauj vakuuma trubiņu (pārbaudi vai nav saplaisājusi/caura) un pasūc, ja vārsts virinās, tad vai nu elektroinstalācijas vaina vai pats pumpīts
virs 3k vajadzētu viņam būt jau vaļā.
virs 3k vajadzētu viņam būt jau vaļā.
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
varbut kadam ir precizaka informacija kam tas varsts domats un kad vinam jabut ciet kad valaa?
Tev tikko visu izklāstīja :)
tas varsts taisas valaa stavoshaj mashinaj?kad gazee virs 3 tukstoshiem,vaj tikaj kad brauc?jo novienoju trubinju kas pienak pie varsta,un tagad vinsh visu laiku valaa,skana dobjaka palika.man nepatik,pa traku.
Braucot, stāvot, pie noteiktiem apgriezieniem, pie tiem pašiem 3k rpm. Ja neveras, tas skaties šļauciņas un visu pārējo, ko aprakstīja he9600
Nesen saklausīju savā izpūtēja bunduli jocīgas skaņas. Kas tur varētu būt?
Katalizators sabiris, vai kas cits?
Katalizators sabiris, vai kas cits?
palien apaksaa un pratigi pasit ar kauko pa tiem bunduljiem, zinasi kurs grab. tik pa katalizatoru ar amuru gan nesit
sitads izstas aizmugurejais bundulis labaa stavoklii, tatad lai izjauktu taa funkcinalitati, atliek kadai no ieksejam trubinjam saput.
bet pati skanja vispar kkada divaina, tev ar dzineju tur viss normali?
sitads izstas aizmugurejais bundulis labaa stavoklii, tatad lai izjauktu taa funkcinalitati, atliek kadai no ieksejam trubinjam saput.
bet pati skanja vispar kkada divaina, tev ar dzineju tur viss normali?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
...
kā mega skaļu bunduli dabūt klusāku, lai nepārsniegtu 90db skatē ? man šobrīd ir 93db
Švames
Sporta bunduļiem skruuvējās klusinātājs
Sporta bunduļiem skruuvējās klusinātājs
kādi tie skrūvējamie ir ? tas, ka man ir sporta bundulis vairāk kā skaidrs