Džonsona sievas remontgrāmata.
Veiksmigi darbi :)
Diski neko ipasi, bet man pasam loti patik!
Diski neko ipasi, bet man pasam loti patik!
Nu par cenām pilnīgi piekritu!°
Paskatoties ss.lv ko želejas grib par e36, reizēm tā var izrēkties.
Pieliec apm 200 Eru un sanāk e46!
markskise rakstīja:Nu par cenām pilnīgi piekritu!°
Jā , pieliec 200 eur un nopērc nopistu,sajātu un izjātu e46.. vai nopērc normālu e36..e46 patreiz kas ir tajā cenu kategorijā kas ir tuvu e36 vidējai cenai ir lūžņi..
Cienot citus Tu cieni sevi.
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
Kad tauta sapratis, ka e46 nav e36 pirmkart..jo pat tie kas brauc ar savu plus minus ok. 46to..atkskatas un siekalojas uz e36..
plus,pa 2000-3000 eur 46.. ludzu,ja gribat problemas uz ritenjiem tad tikai uz prieksu.. normals 36tais ok. stavokli,saglabajies, maksa sakot no 2000 eur.. uzskatu,ka parejie ir pa lielam miskates un tolmeti,ja nu vienigi reta veiksmes gadijuma..
plus,pa 2000-3000 eur 46.. ludzu,ja gribat problemas uz ritenjiem tad tikai uz prieksu.. normals 36tais ok. stavokli,saglabajies, maksa sakot no 2000 eur.. uzskatu,ka parejie ir pa lielam miskates un tolmeti,ja nu vienigi reta veiksmes gadijuma..
Piekritu. Man bija e36,izdomaju,ka vajag e46. Pameģinaju visus e46 kuzavus pec kartas un atgriezos pie e36.poweredbygirts rakstīja:Kad tauta sapratis, ka e46 nav e36 pirmkart..jo pat tie kas brauc ar savu plus minus ok. 46to..atkskatas un siekalojas uz e36..
P.s. sorry par offtopicu. Veiksmi darbos auto uzlabošanā