melnais bedu bralis.
Galīgi pašvaks, gandrīz kā manèjais kad iegādàjos cik nolociji par šo?:D
Smuks! Uzliec smukus diskus un būs koņča!
Ss.lv arī nesen manīts tākā topiks noteikti tiks regulāri updeitots
Ss.lv arī nesen manīts tākā topiks noteikti tiks regulāri updeitots
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... bhell.html
ss.lv droši ka ielikts tikai prikola pēc pa kosmosu, ja nu kāds nopērk!
ss.lv droši ka ielikts tikai prikola pēc pa kosmosu, ja nu kāds nopērk!
400 euro adevu par so. Ss.lv ieliku jo nervi neiztureja del taa sukna. Bet apdomajos un sapratu ka tomer gribas sito pasu taisit. Bija doma nemt citu ari tadu pasu bedu brali:D. Netieku ar to sukna problemu gala. Vaijg kada palidzibu
Nu man jau liekas ka labāk šo pārdot ja vēl kāds pa €300 ņem un piemet vismaz €400 tā lai ir kā min. €700 priekš cita e36 iegādes un ja pameklēsi tad atradīsi labāku(par perfektu tāpat vari necerēt, bet labāku gan par šo atradīsi)
Ar to meklesanu ir ta ka ir:D un ar to krasanu ari. Vaijg atri un uzreiz. nau jau pirmais auto man. Bet kautkaa baigi iepaticies. Vaijg donoru velvienu dabut lai var sakt kautko jedzigu darit. Un jaizdoma pie kaa versties lai atrisina to vadu problemu jo no vadiem neko nejedzu.
Piekraj kadas 10 stukas pie savas sakuma summas un varesi tikt pie mana auto. Nebus tev ne vadu problemas ne suknja problemas
...
Es vispār bēdu nezinādams braucu - savējo nokaulēju no 600eiro līdz 300
esmu nomainījis tikai kalotkas un bremžu trubiņas
pat salons nav sadriskāts un ir labā stāvoklī, var manu topiku apskatīties
tā, ka ja grib, var arī normālu vāģi dabūt par adekvātu cenu studentam
esmu nomainījis tikai kalotkas un bremžu trubiņas
pat salons nav sadriskāts un ir labā stāvoklī, var manu topiku apskatīties
tā, ka ja grib, var arī normālu vāģi dabūt par adekvātu cenu studentam
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Varbut kads forumiets pec svetkiem varetu palidzet tikt gala ar vadu problemu?
psss es apmiizos
šito es ar biju skatīties,cena bija neatbilstoša stāvoklim,vienīgais kas bija labs no tā salikteņa bija stūrewoldens rakstīja:miskaste.... THE END
Nu man tavas domas isti neitrese:D kadam miskaste citam auto. Ar ko finases atlauj ar to ari braucu. No katras miskastes var uzcelt skaistu auto.woldens rakstīja:miskaste.... THE END
a tu pasaki jēga baigi grūst šitādā naudu iekšā?? šitādi exemplāri jānojāj līdz galam un karotēs
labākais interneta warriors
Nu isteniba nekas tur tik dragisks nau bundža tiri ok. Pec svetkiem rauju ara motoru un visu salonu. Tiks sakopta visa motor Telpa un motoru sapucesu. Salonu liksu pagaidam kadu parasto auduma. Pie reizes savienosu atpakal visus tos vadus kas pie sukna releja parkniebti. Un ir aizdoma par kadu sikretku jo salona ir divi sledzisi bet nezinu kam vini domati. Un vienam ir notrucis vads. Isteniba es uskatu ka naudu var guldit jebkura miskaste. Jo velos masinu kas taisita pasa rokam. Un cik skatoa seit foruma kaut vai noperc sakuma projektu pa 1500 euro tapat saguldisi to pasu ko es kaut kada miskaste.
bet tik viena problema nav zinams pec cik gadiem bus gatavsArmando rakstīja:Piekraj kadas 10 stukas pie savas sakuma summas un varesi tikt pie mana auto. Nebus tev ne vadu problemas ne suknja problemas
Instagram INDIGAIS
Ir viens jau gatavsaivis328 rakstīja:bet tik viena problema nav zinams pec cik gadiem bus gatavsArmando rakstīja:Piekraj kadas 10 stukas pie savas sakuma summas un varesi tikt pie mana auto. Nebus tev ne vadu problemas ne suknja problemas
Glanz / disku pulēšana / wheel polishing / aluminija pulēšana.
https://www.facebook.com/Glanzlv.disku.pulesana
Rīgas raj. Līči
tal.26665227
https://www.facebook.com/Glanzlv.disku.pulesana
Rīgas raj. Līči
tal.26665227
Ienāku forumā un konstatēju to ka laikam vēl štīmī esmu