E36-Ralfs

Profila bilde
Ralfs
Ziņojumi: 6
Pievienojies: 11 Sep 2013, 00:40
Braucu ar: e36 325

21 Jūn 2015, 20:57

BMW e36 1992 nopirku 2013 gada septembrī ar 14 divniekiem pa 650Ls ieliku apmēram 250Ls un izgāju skati ar 3 vieniniekiem. komplektācija ir, manuprāt, knapākā, kas iespējams: auduma salons, priekšējie elektriskie logi, apsildāmie spoguļi un pārlikts motors no 2.0 uz 2.5
Tieši pēc pusotras nedēļas, kopš nopirku mašīnu, braucot uz darbu (naktsmaiņa), spaidiju rādžiņu... un tieši tajā brīdī, kad būtu noregulējis perfektos bassus, kuilis izdomāja uzsprintot, līdz ceļa otrai pusei... tālāk par manu mašīnu viņš netika, un ā viņš iznīcināja man kreiso lampu, kreiso spārnu, kreisās durvis un kapotu! :clap: nepagāja ne pus gads, kad braucot no darba mājās (nakts maiņas), šķērsot ceļu izdomāja aļņa mamma un viņas dēls vai meita, īsti nezinu, nepaspēju aplūkot, man kāreiz bija paveicies, jo riepas uz beigām bija aizgājušas un lietutiņš uzlijis. Māte parlaimi :supeer: paspēja pārskriet, bet teļš gan nē un samīcija man kapotu un izspieda vējstiklu kuru biju nomainijis 3 mēnešus atpakaļ. Pēc šiem atgadījumiem, šķita, ka mašīna ir nolādēta...bet tad es patinu filmu atpakaļ un sapratu, ka tā ir karma par dzivnieciņiem ko ar moci pašķidrināju, jo kuilis un teļš aizgāja svilpodami
Uzlabojumi ko esmu veicis: ksenons, ,,M' ' bampers ar lūpu un sietu, mazā uzlika uz bagažnieka, uz aizmugurējā stikla uzlika, nolakotas lampas aizmugurē, ,,M' ' difuzors, klusāks izpūtējs, koilouveri-aptuveni 7cm klirence, borbeti 16", nomatēju ar baloniņiem uz ielas...
Plānoju nākam mēnes uzlikt 17" diskus ar ET 13 un J9 aizmugurē un J8.5 priekšā
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Profila bilde
poweredbygirts
Ziņojumi: 1140
Pievienojies: 01 Jūl 2012, 21:31
Braucu ar: GE950

21 Jūn 2015, 22:18

karo4 sapisi kaut cik normalu 36to... :hahaha: