E36-klifiks
Pēc 3.bildes izskatās tīrs stock. Tādam liktu stok diskus (piem., style 17) un viss.
Bet katram savs
Bet katram savs
Pirms gadiem 8 nopirku pēc skata tādu pašu ōpīšmašīnu (Cosmoschwartz ar pelēkajiem sliekšņiem), tik ar m43. Salons tīrs, oriģinālais radio, iekšpusē bleķi tīri, 101 000 uz odo. Neviens neko nebija čakarējis.
Šeit tas pats, bija orģinālais maģis, viss perfekti, nekas nosačakrēts, viss smuki un skaisti. Vairākos servisos, teikts, ka perfekts stāvoklis.aatrie rakstīja:Pirms gadiem 8 nopirku pēc skata tādu pašu ōpīšmašīnu (Cosmoschwartz ar pelēkajiem sliekšņiem), tik ar m43. Salons tīrs, oriģinālais radio, iekšpusē bleķi tīri, 101 000 uz odo. Neviens neko nebija čakarējis.
Ķekavā 36to kļūst ar vien vairāk
Bet tavējais gan kaut kā nav manīts
Vajadzētu ķekavniekiem uztaisīt salidojumu. :) Es nevienu nepazīstu ar e36.
Ķekavā tagad ir kādi miljons trīssestie Reāli visur kur skaties, vieni e36
Viņa e36 stāv ķīniešos.dzhonsons rakstīja:Ķekavā 36to kļūst ar vien vairāk
Ja Klifiks ir "tas pats" Klifiks, tad laikam mani atmiņa liek domāt, ka jams kādā brīdī ir mainījis dzīvesvietu
Bet nu, satiekot dažus eksemplārus, sāk palikt kauns ar savu atrasties uz ielas
Bet nu, satiekot dažus eksemplārus, sāk palikt kauns ar savu atrasties uz ielas
Jansoni neskaitas?CaK rakstīja:Vajadzētu ķekavniekiem uztaisīt salidojumu. :) Es nevienu nepazīstu ar e36.
ir ir tas pats klifiks
CaK uztaisi pasākumu un uzaicini jansonu ar e36 ari!
CaK uztaisi pasākumu un uzaicini jansonu ar e36 ari!
Pēdējo reizi Jansonus redzēju pirms pāris nedēļām policijas busiņā. Nezinu vai viņi tiktu :)))
Mani neredzat Ķekavā tapēc, ka strādāju Somijā un mana žurka stāv Ķīniešos, kad esmu Latvijā.
Par salidojumu, esmu par. Varētu būt interesanti
Par dzhonsons īsti nezinu, kas tu esi. Bet pieļauju, ka Ģirts?
Par salidojumu, esmu par. Varētu būt interesanti
Par dzhonsons īsti nezinu, kas tu esi. Bet pieļauju, ka Ģirts?
Ir, ir tas pats
Prieks vecītdzhonsons rakstīja:Ir, ir tas pats
Kur vislabāk ir pirkt, pasūtīt sliekšņus, bamberus un visu pārējo? :)
No aftermarket laikam jau Bimmershop būtu labākais variants.
Tur viss ir labā kvalitātē un tie ir kādi pakaļdarinājumi, vai orģinālie?dzhonsons rakstīja:No aftermarket laikam jau Bimmershop būtu labākais variants.
ABS plastmasa. Nav oriģinālie. Es ieteiktu meklēt oriģinālo.klifiks rakstīja:Tur viss ir labā kvalitātē un tie ir kādi pakaļdarinājumi, vai orģinālie?dzhonsons rakstīja:No aftermarket laikam jau Bimmershop būtu labākais variants.
Un kur Tu ieteiktu?GatisB. rakstīja:ABS plastmasa. Nav oriģinālie. Es ieteiktu meklēt oriģinālo.klifiks rakstīja:Tur viss ir labā kvalitātē un tie ir kādi pakaļdarinājumi, vai orģinālie?dzhonsons rakstīja:No aftermarket laikam jau Bimmershop būtu labākais variants.
Jo man visu gribas savai žurka orģinālu un kvalitatīvu?
Un varbūt kāds var pastāstīt, par to čipošanu?