Limuzīns Jāņu zāles krāsā
AUTO:
BMW e36/318 is/coupe/19.03.1992
IEGĀDĀTS:
21.06.2015
AUTOMAŠĪNAS KOMPLEKTĀCIJA:
-Krāsa: LAGUNA GREEN
-Motors 1.8 is (M42, 140zs)
-Elektriskie logi
-Elektriskā lūka
-Ādas salons (kā par brīnumu labā stāvoklī)
-RED/WHITE lukturi aizmugurē
-M pakas stūre
-Ievilkti vadi labai akustikas sistēmai (SUBWOOFER)
S210A
Dynamic stability control
S320A
Deleted, model lettering
S401A
Lift-up-and-slide-back sunroof, electric
S428A
Warning triangle and first aid kit
S510A
Headlight aim control
S520A
Fog lights
S660*
BMW Bavaria Reverse RDS
S704A
M Sports suspension
L801A
National Version Germany
S848A
Extended wiring harness
PAPILDUS APRAKSTS:
Šis ir mans pirmais auto un šajā forumā es esmu jauniņais, tā kā lūdzu saudzīgi. Ilgi domāju kādu pirkt. Bet jau no sākuma domas bija starp BMW un AUDI. Piesēžoties pie drauga BMW viss kļuva skaidrs, kādu auto iegādāties. Tad nu sāku meklēt. Atrodot šo auto pagāja kādas nedēļās 3. Nopirku no cilvēka, kurš dzīvo Imantā. Ar auto tiek braukāts ikdienā. Kad uzlīst lietus tiek arī smukāk izņemts kāds līkums. Paziņas ar BMW teica, ka šis motors man būšu par mazu, ka nav jēgas tādu pirkt. Teikšu godīgi mani apmierina un autiņš ir žiperīgs. Protams, gribēju jau kādu 2.5 motoru, bet tā kā esmu students jādomā arī par budžetu. Skatījos, lai būtu arī kaut cik ekonomisks. Bembis pagaidām iet godam, vienīgi jānomaina gaisa mērītājs, jo, kad mašīna auksts grib slāpt nost. Pie vainas varētu būt gaisa mērītājs? Nevaru sūdzēties. Protams, kā jau 92. gada mašīnai ir šur tur rūsa, bet vairums cilvēku ir teikuši, ka man priekš 92. gada arkas ir ideālas salīdzinājumā ar daža 94. gada auto. Roku ir kur pielikt un tas arī tiks darīts. Centīšos šo auto palēnām, bet uzcelt acīm tīri patīkamu.
PLĀNOTĀS IZMAIŅAS:
-M paka
-Apstrādāt rūsu
-Pirms ziemas sametināt apakšā vienu caurumu un novicot apakšu
-Classic BMW e36 rims R15 vai R16 size
-Nomainīt sveces
-Nomainīt gaisa mērītāju
-Jaunas tumbiņas
-Ar laiku jaunu izplūdi
-Nedaudz nosēdināt
-Un, ja auto būs tik ilgi pie manis, tad noteikti tiks čipots motorīts.
-Un centīšos vienkārši novērst visus sīkos sīkos, bet tajā pašā laikā nepatīkamos defektus.
PADARĪTIE DARBI:
-Nomainīta eļļa no 15w40 uz 5w40
-Nomainīti priekšējie pagriezieni
Tas pagaidām viss. Darbi ies uz priekšu lēnām, bet pats galvenais, ka ies. Autiņu nedomāju pārdot, bet uzpucēt. Neesmu speciālists tehnikās tākā noteikti kādreiz būs vajadzīgas Jūsu zināšanas un viedoklis.
P.S. paldies par uzmanību. Izsakiet savu viedokli.
BMW e36/318 is/coupe/19.03.1992
IEGĀDĀTS:
21.06.2015
AUTOMAŠĪNAS KOMPLEKTĀCIJA:
-Krāsa: LAGUNA GREEN
-Motors 1.8 is (M42, 140zs)
-Elektriskie logi
-Elektriskā lūka
-Ādas salons (kā par brīnumu labā stāvoklī)
-RED/WHITE lukturi aizmugurē
-M pakas stūre
-Ievilkti vadi labai akustikas sistēmai (SUBWOOFER)
S210A
Dynamic stability control
S320A
Deleted, model lettering
S401A
Lift-up-and-slide-back sunroof, electric
S428A
Warning triangle and first aid kit
S510A
Headlight aim control
S520A
Fog lights
S660*
BMW Bavaria Reverse RDS
S704A
M Sports suspension
L801A
National Version Germany
S848A
Extended wiring harness
PAPILDUS APRAKSTS:
Šis ir mans pirmais auto un šajā forumā es esmu jauniņais, tā kā lūdzu saudzīgi. Ilgi domāju kādu pirkt. Bet jau no sākuma domas bija starp BMW un AUDI. Piesēžoties pie drauga BMW viss kļuva skaidrs, kādu auto iegādāties. Tad nu sāku meklēt. Atrodot šo auto pagāja kādas nedēļās 3. Nopirku no cilvēka, kurš dzīvo Imantā. Ar auto tiek braukāts ikdienā. Kad uzlīst lietus tiek arī smukāk izņemts kāds līkums. Paziņas ar BMW teica, ka šis motors man būšu par mazu, ka nav jēgas tādu pirkt. Teikšu godīgi mani apmierina un autiņš ir žiperīgs. Protams, gribēju jau kādu 2.5 motoru, bet tā kā esmu students jādomā arī par budžetu. Skatījos, lai būtu arī kaut cik ekonomisks. Bembis pagaidām iet godam, vienīgi jānomaina gaisa mērītājs, jo, kad mašīna auksts grib slāpt nost. Pie vainas varētu būt gaisa mērītājs? Nevaru sūdzēties. Protams, kā jau 92. gada mašīnai ir šur tur rūsa, bet vairums cilvēku ir teikuši, ka man priekš 92. gada arkas ir ideālas salīdzinājumā ar daža 94. gada auto. Roku ir kur pielikt un tas arī tiks darīts. Centīšos šo auto palēnām, bet uzcelt acīm tīri patīkamu.
PLĀNOTĀS IZMAIŅAS:
-M paka
-Apstrādāt rūsu
-Pirms ziemas sametināt apakšā vienu caurumu un novicot apakšu
-Classic BMW e36 rims R15 vai R16 size
-Nomainīt sveces
-Nomainīt gaisa mērītāju
-Jaunas tumbiņas
-Ar laiku jaunu izplūdi
-Nedaudz nosēdināt
-Un, ja auto būs tik ilgi pie manis, tad noteikti tiks čipots motorīts.
-Un centīšos vienkārši novērst visus sīkos sīkos, bet tajā pašā laikā nepatīkamos defektus.
PADARĪTIE DARBI:
-Nomainīta eļļa no 15w40 uz 5w40
-Nomainīti priekšējie pagriezieni
Tas pagaidām viss. Darbi ies uz priekšu lēnām, bet pats galvenais, ka ies. Autiņu nedomāju pārdot, bet uzpucēt. Neesmu speciālists tehnikās tākā noteikti kādreiz būs vajadzīgas Jūsu zināšanas un viedoklis.
P.S. paldies par uzmanību. Izsakiet savu viedokli.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis ResnaisLV - 17 Aug 2015, 15:36, kopā labots 1 reizi.
Drīzāk limuzīns Jāņu zāles krāsa.
Lai labi ripo!
Noravē nost to spoileri uz stikla, galīgi garām!
Paldies. Centīšos uztaisīt vēl taisnāku un tīrāku!ikey07 rakstīja:Apsveicu, izskatās tīrs un taisns
Jā, par to spoileri nevaru izdomāt. Visu laiku dilēma atstāt vai noravēt!zzhurka rakstīja:Lai labi ripo!
Jā pēc foto ir redzams ka tu mīli savu auto Pēc nedēļas jau būs redzams SS.LV
domā, ka pēc nedēļas jau uzbuktēs? (kā es)
P.S.
atmosfēriskos čipot ir diezgan bezjēdzīgs pasākums
par gaisa mērītāju - dzen vispirms uz diagnostiku. uz dullo nav jēga mainīt.
P.S.
Nebūs, nebūs. Bet nu cik cilvēku, tik viedokļu!Grunte rakstīja:Jā pēc foto ir redzams ka tu mīli savu auto Pēc nedēļas jau būs redzams SS.LV
Nu čipošana pagaidām tikai uzrakstīšanas līmenī. Nu sākumā jau bija tāda doma, bet draugs izteica, ka šis pie vainas varētu būt.australia rakstīja:domā, ka pēc nedēļas jau uzbuktēs? (kā es)
P.S.
Tas teksts, par to ka gribēji ekonomiskāku, tāpēc 1,8is, nevis 2.5. Nez kad beigsies tā sapņošana.
Tā pirmā bilde, izpūtējs ir zemāk , ja kas
Negribu būt skeptisks, tāpēc lai jau veicas darbos.
Tā pirmā bilde, izpūtējs ir zemāk , ja kas
Negribu būt skeptisks, tāpēc lai jau veicas darbos.
Rob rakstīja:Tā pirmā bilde, izpūtējs ir zemāk , ja kas
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
ieliec parasto pulksteņu vietā kaut vai 7 pogu OBC shēma google please man arī bija pulkstenis tas jau sen miskastē rādīs pašu nepieciešamāko kā man laiks,datums,āras temperatūra ( parējo nevajag)
Sveikts e36 barina, lai labi ripo.
Tiešām baigi vajag? OBC nu jau kā obligāta prasība, kā M paka ..Laurikbmw rakstīja:ieliec parasto pulksteņu vietā kaut vai 7 pogu OBC shēma google please man arī bija pulkstenis tas jau sen miskastē rādīs pašu nepieciešamāko kā man laiks,datums,āras temperatūra ( parējo nevajag)
Man šķiet, tam plauktiņam blakus pulkstenim ir lielāka jēga, kā plastmasas klucim, kas rādīs to ko telefonā varu apskatīties. Bet katram savs.
Autiņš tīri labs izskatās.Nu 7pogu obc labāk tajā salonā vnk iederas nekā pulkstenis tas,ka is ekonomiskāks par diu piec...nu neticu,kamēr tas is need 5eur uz soķi
Tu zini kādā krāsā bija "limuzins Jāņu nakts krāsā"?
PS. Atvēru topicu un aplauzos!
Paldies!DN-848 rakstīja:Sveikts e36 barina, lai labi ripo.
Paldies. Nu, protams, šis 1.8 is nav baigi ekonomiskais , bet, manuprāt, par 2.5 ekonomiskāks ir!Ģirts rakstīja:Autiņš tīri labs izskatās.Nu 7pogu obc labāk tajā salonā vnk iederas nekā pulkstenis tas,ka is ekonomiskāks par diu piec...nu neticu,kamēr tas is need 5eur uz soķi
Kā jau viens forumietis teica vajadzēja likt nosaukumu ,,Limuzīns Jāņu zāles krāsā"erda rakstīja:Tu zini kādā krāsā bija "limuzins Jāņu nakts krāsā"?