E36-chepis
Kas par auto: BMW, 318 tds. kūtiņa. 1995
Kad tika iegādāts: Auto iegādājos 24.07.2015 ar TA līdz 22 janvarim 2016.
Komplektācija jāatzīst nav no pilnākajām, nav pat elektriskie logi, bet mani tas nesatrauc iespējams ar laiku un lēnu gāzīti viss tiks iekārtots tā kā man tīk. Ir elektriskie spoguļi no kuriem viens (kreisais) īsti nestrādā. Lūka.
Auto tika iegādāts jo iepriekšējais ar ko es braucu bija VW passat b2 1985 gada 1.8 benzīns. Sanāca tā ka drusku pa sālītu viņš to degvielu ēda un nolēmu nopirkt kautko savu, jo passātiņš nebija mans, bet gan tēta dāvināts uz 18to dzimšanas dienu. Biju iekrājis nedaudz naudas lai sanāktu nopirkt šo BMW. Pats īsti nekad nebiju domājis ka ,kā pirmo mašīnu nopirkšu sev BMW. biju patīkami pārsteigts sēžot pie SAVA BMW stūres un dzenot savu kūtiņu mājās.
Tuvākajā nākotnē plānoju nopirkt vai kautkur sadabūt kādus lielākus diskus,nomainīt stūri un tad jau redzēs..
Patreiz esmu savilcis un pievienojis subi un notonējis logus.
Te es iemetīšu pāris bildes lai redzat kāda tad mana kūts izskatās :)
ps. bildēs redzemie diski jau bija virsū
Kad tika iegādāts: Auto iegādājos 24.07.2015 ar TA līdz 22 janvarim 2016.
Komplektācija jāatzīst nav no pilnākajām, nav pat elektriskie logi, bet mani tas nesatrauc iespējams ar laiku un lēnu gāzīti viss tiks iekārtots tā kā man tīk. Ir elektriskie spoguļi no kuriem viens (kreisais) īsti nestrādā. Lūka.
Auto tika iegādāts jo iepriekšējais ar ko es braucu bija VW passat b2 1985 gada 1.8 benzīns. Sanāca tā ka drusku pa sālītu viņš to degvielu ēda un nolēmu nopirkt kautko savu, jo passātiņš nebija mans, bet gan tēta dāvināts uz 18to dzimšanas dienu. Biju iekrājis nedaudz naudas lai sanāktu nopirkt šo BMW. Pats īsti nekad nebiju domājis ka ,kā pirmo mašīnu nopirkšu sev BMW. biju patīkami pārsteigts sēžot pie SAVA BMW stūres un dzenot savu kūtiņu mājās.
Tuvākajā nākotnē plānoju nopirkt vai kautkur sadabūt kādus lielākus diskus,nomainīt stūri un tad jau redzēs..
Patreiz esmu savilcis un pievienojis subi un notonējis logus.
Te es iemetīšu pāris bildes lai redzat kāda tad mana kūts izskatās :)
ps. bildēs redzemie diski jau bija virsū
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Sveikts kūtiņu barā!
Izskatās, ka šis eksemplārs ir svaigs un tvirts!
Veiksmi tālākajos darbos!
Izskatās, ka šis eksemplārs ir svaigs un tvirts!
Veiksmi tālākajos darbos!
Lai labi ripo! neliekas jau pa švaku tas 1.8tds?
Neesmu veco zēn no tiem trakajiem braucējiem, kādu laiku pabraukšu ar šito un ja gribēsies tad jau kko lielāku jāliekzzhurka rakstīja:Lai labi ripo! neliekas jau pa švaku tas 1.8tds?
2.5tds+ chip?chepis rakstīja:Neesmu veco zēn no tiem trakajiem braucējiem, kādu laiku pabraukšu ar šito un ja gribēsies tad jau kko lielāku jāliekzzhurka rakstīja:Lai labi ripo! neliekas jau pa švaku tas 1.8tds?
un kas vainas 2.5tds?zzhurka rakstīja:2.5tds+ chip?chepis rakstīja:Neesmu veco zēn no tiem trakajiem braucējiem, kādu laiku pabraukšu ar šito un ja gribēsies tad jau kko lielāku jāliekzzhurka rakstīja:Lai labi ripo! neliekas jau pa švaku tas 1.8tds?
Sūdīgi tad lasīji pirmā mašīna viņam bija benzīna motoru, kutina ir dīzelis ;-)whitej rakstīja:TDS? aprakstā bija minēts benzīna dzinejs
Sent from my ME173X using Tapatalk
My bad :-DGaraisss rakstīja:Sūdīgi tad lasīji pirmā mašīna viņam bija benzīna motoru, kutina ir dīzelis ;-)whitej rakstīja:TDS? aprakstā bija minēts benzīna dzinejs
Oo, čau čepi, beidzot arī tevi var redzēt pie 36 stūres
autiņš jau izskatās tīri sterils
autiņš jau izskatās tīri sterils
Auto labi izskatās bet nu nāsis gan prasās nokrāsot/citas uzlikt
tās būs citas :)Ģirts rakstīja:Auto labi izskatās bet nu nāsis gan prasās nokrāsot/citas uzlikt
Par nāsīm piekrītu, redeles vajag melnas. Un šofera spārnu arī jāpieskrūvē lai nav šķirba. Tà jau labi izskatās, bet pliks kā baznīcas žurka.