E36-Lapsene
Nu tad mazliet par Lapseni...
Lapsene ir dzimusi Vāczemē, tai brīnišķīgajā tāltālajā 95 gadā, dzimšanas brīdī viņa bija varen populārs autiņš, esmu pat uzgājusi video materiālu, kur Džeremijs Klārksons ar lielu prieku stāsta par šo vāģi un tā priekšrocībām
Pie manis viņa nonāca tīši netīši pirms 3 gadiem un lai arī ir ar lielu gadu stāžu, bija un ir kopts autiņš ar salīdzinoši mazu nobraukumu.
Lai arī ripoja godam, rūsa tomēr lika par sevi zināt un lai arī visi teica, lai tieku no viņas vaļā...
Es, protams, visu izdarīju tieši pretēji :)
Tiekot vaļā no bezjēdzīga vīrieša, pēkšņi uzradās arī līdzekļi un radās doma, ka viņa uz saviem 20 ir pelnījusi jaunu izskatu.
Sen jau bija plāns, ko es gribu, atlika to visu tikai realizēt!
Nācās nomainīt bagāžnieku un kreiso spārnu, stiprās rūsas dēļ, vizuālajam izvēlējos M paketes bamperus un sliekšņus, lampas- tās atņēma kapitālu, bet iemīlējos un pakaļas lukturi, miglinieki, kā arī numura apgaismojums.
Krāsu man radīja 10 min, skatoties manā izmisušajā sejā, kad vairs nesapratu, ko gribu! sameta zaļos, zilos un sudrapa putekļus melnajā un dzima mana perlamutra. Saulē tā sevi godam attaisno!
Paldies Tukuma čaļiem par darbu, lai arī pēc viņu darba- puse mašīnas nefunkcionēja.
Diskus gribēju melnus, bet priecājos, ka paliku pie šī varianta, jo viņi izceļ kopainu.
Nesen savedu kārtībā ritošo un nākotnes plānā ir ķerties klāt salonam! Notonēt aizmugures logus un pagrieziena lampu uz durvīm, viņa pašlaik mani kaitina visvairāk.
Un tad jau sekos dzinējs...
Tas sāk kļūt par mazu apsēstību! :)
Lapsene ir dzimusi Vāczemē, tai brīnišķīgajā tāltālajā 95 gadā, dzimšanas brīdī viņa bija varen populārs autiņš, esmu pat uzgājusi video materiālu, kur Džeremijs Klārksons ar lielu prieku stāsta par šo vāģi un tā priekšrocībām
Pie manis viņa nonāca tīši netīši pirms 3 gadiem un lai arī ir ar lielu gadu stāžu, bija un ir kopts autiņš ar salīdzinoši mazu nobraukumu.
Lai arī ripoja godam, rūsa tomēr lika par sevi zināt un lai arī visi teica, lai tieku no viņas vaļā...
Es, protams, visu izdarīju tieši pretēji :)
Tiekot vaļā no bezjēdzīga vīrieša, pēkšņi uzradās arī līdzekļi un radās doma, ka viņa uz saviem 20 ir pelnījusi jaunu izskatu.
Sen jau bija plāns, ko es gribu, atlika to visu tikai realizēt!
Nācās nomainīt bagāžnieku un kreiso spārnu, stiprās rūsas dēļ, vizuālajam izvēlējos M paketes bamperus un sliekšņus, lampas- tās atņēma kapitālu, bet iemīlējos un pakaļas lukturi, miglinieki, kā arī numura apgaismojums.
Krāsu man radīja 10 min, skatoties manā izmisušajā sejā, kad vairs nesapratu, ko gribu! sameta zaļos, zilos un sudrapa putekļus melnajā un dzima mana perlamutra. Saulē tā sevi godam attaisno!
Paldies Tukuma čaļiem par darbu, lai arī pēc viņu darba- puse mašīnas nefunkcionēja.
Diskus gribēju melnus, bet priecājos, ka paliku pie šī varianta, jo viņi izceļ kopainu.
Nesen savedu kārtībā ritošo un nākotnes plānā ir ķerties klāt salonam! Notonēt aizmugures logus un pagrieziena lampu uz durvīm, viņa pašlaik mani kaitina visvairāk.
Un tad jau sekos dzinējs...
Tas sāk kļūt par mazu apsēstību! :)
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Aa kas būtu, ja saliktu stock lampas, ar balto pagriez aizm un rižikiem priekša, sasēdinātu un uzliktu oem diskus apmēram uz 16/17...? manā skatijumā tās 'dārgās' lampas visu skatu padara diezgan lētu..
Agnim taisnība
ja aizmugurē grib melnas un oem skatu, vajag in pro
ja aizmugurē grib melnas un oem skatu, vajag in pro
Tā visa jau ir gaumes lieta!CCVL rakstīja:Aa kas būtu, ja saliktu stock lampas, ar balto pagriez aizm un rižikiem priekša, sasēdinātu un uzliktu oem diskus apmēram uz 16/17...? manā skatijumā tās 'dārgās' lampas visu skatu padara diezgan lētu..
Par sēdināšanu esmu domājusi, bet...man rodas jautājums.. Kā Jūs pārvietojaties pa Latvijas ceļiem? Es parasti ar sāpīgu skatu skatos, kad Spicē kāds uzsēžas uz guļošajiem un nostrīķē visu apakšu.
Auto smuks, labs, kopts. bet jā , taas "dārgās" lampas...
Diski arī sakarīgi.
Par sēdinājumu? Nemet uzreiz līdz zemei. Palaid, pierodi. Ja ok un prasaas zemāk nomet pa visam nuum tas runaajot par coiliem.
Diski arī sakarīgi.
Par sēdinājumu? Nemet uzreiz līdz zemei. Palaid, pierodi. Ja ok un prasaas zemāk nomet pa visam nuum tas runaajot par coiliem.
Viss skaisti, tik lampas pretīgas un diski man ar nepatīk, ja jau ieliktu oriģinālās lampas un normālus diskus, būtu super!
Par lampām es nestrīdēšos...vismaz es būšu viena no retajām ar izcili pretīgām lampām :) un man prieks par to!edzis rakstīja:Viss skaisti, tik lampas pretīgas un diski man ar nepatīk, ja jau ieliktu oriģinālās lampas un normālus diskus, būtu super!
Kas Tavuprāt ir normāli diski?
Diski ir ok, gribētos tad redzēt kuri tad tie "normālie" būti, un it īpaši "baigi labie"?! :) Ar stok lampām protams gan būtu labāk, bet gan jau pagaidām mainīt negribēsies, ja jau uzliktas jaunas (cik saprotu tā ir). Sēdinājums katram savs, tie lielie sēdinātāji vnk var atļauties braukt max pa 3 maršrutiem visā Rīgā vai arī vnk izmest autiņu ar Flinstonu diagnozi jau pēc pāris gadiem un kaut citu! :)
d[-_-]b
diskiem nav nevainas ,bet par lampam piekritisu edzim,pats autoLapsene rakstīja:Par lampām es nestrīdēšos...vismaz es būšu viena no retajām ar izcili pretīgām lampām :) un man prieks par to!edzis rakstīja:Viss skaisti, tik lampas pretīgas un diski man ar nepatīk, ja jau ieliktu oriģinālās lampas un normālus diskus, būtu super!
Nū, katram jau sava patika, man personīgi nepatīk tie diski kuriem stari iekšā ir melni un ārpuse hromēta, liekās, ka neko pretīgāku vairs nevarēja izdomāt tiesa gan uz jaunas mašīnas viņi izskatās ļoti labi.
Bet nu nejau man teikt par to kādus diskus labāk vajadzētu tev likt
Viņš domāja rozā krāsas stīlijus ar sarūsējušu plauktu un oranžiem uzgriežņiem.Lapsene rakstīja:Par lampām es nestrīdēšos...vismaz es būšu viena no retajām ar izcili pretīgām lampām :) un man prieks par to!edzis rakstīja:Viss skaisti, tik lampas pretīgas un diski man ar nepatīk, ja jau ieliktu oriģinālās lampas un normālus diskus, būtu super!
Patīk! Viss Fresh and Clean, bet lampas gan piedod "superneto, zemo cenu līderis" akcentu.
Braucamais izskatās tīri tā neko Piekritīšu vairākumam - gaumes lieta :)
Btw, uz Spices poličiem pat ar nesēdinātu ir kā ir
Vairāk uztrauktos par tikšanu uz pacēlāja - kāds varētu aprakstīt procedūru
Btw, uz Spices poličiem pat ar nesēdinātu ir kā ir
Vairāk uztrauktos par tikšanu uz pacēlāja - kāds varētu aprakstīt procedūru
Piepaceļ aiz sapuvušām arkām vai dēlīši!dzhonsons rakstīja: Vairāk uztrauktos par tikšanu uz pacēlāja - kāds varētu aprakstīt procedūru
Krāsa noteikti dzīvē Par lampām piekritīšu pārējiem,bet par gaumi nestrīdas
Lai labi ripo
Lai labi ripo
Es piedodu! Priekšējās es pret neko nemainīšu...no no no viņas dzīvē tiešām izskatās labi. Par pakaļu es vēl varētu padomāt, bet man ir citas prioritātes.Tazx rakstīja:Viņš domāja rozā krāsas stīlijus ar sarūsējušu plauktu un oranžiem uzgriežņiem.Lapsene rakstīja:Par lampām es nestrīdēšos...vismaz es būšu viena no retajām ar izcili pretīgām lampām :) un man prieks par to!edzis rakstīja:Viss skaisti, tik lampas pretīgas un diski man ar nepatīk, ja jau ieliktu oriģinālās lampas un normālus diskus, būtu super!
Patīk! Viss Fresh and Clean, bet lampas gan piedod "superneto, zemo cenu līderis" akcentu.
Un es labāk sev nocirstu roku, nekā liktu tādus diskus!
Bet viņi tādi nav! Viņi visi ir hromēti..tur nav nekā melna! Tas ir vizuālais acu apmāns!edzis rakstīja:Nū, katram jau sava patika, man personīgi nepatīk tie diski kuriem stari iekšā ir melni un ārpuse hromēta, liekās, ka neko pretīgāku vairs nevarēja izdomāt tiesa gan uz jaunas mašīnas viņi izskatās ļoti labi.
Paldies!Duuj rakstīja:Krāsa noteikti dzīvē Par lampām piekritīšu pārējiem,bet par gaumi nestrīdas
Lai labi ripo
Dj Plosky rakstīja:Diski ir ok, gribētos tad redzēt kuri tad tie "normālie" būti, un it īpaši "baigi labie"?! :) Ar stok lampām protams gan būtu labāk, bet gan jau pagaidām mainīt negribēsies, ja jau uzliktas jaunas (cik saprotu tā ir). Sēdinājums katram savs, tie lielie sēdinātāji vnk var atļauties braukt max pa 3 maršrutiem visā Rīgā vai arī vnk izmest autiņu ar Flinstonu diagnozi jau pēc pāris gadiem un kaut citu! :)
Man jau tie diski kaut kā piesaista, vismaz no bildēm. Auto arī tagad izskatās labi.
Ieliec kādu salona bildi.
Ieliec kādu salona bildi.