E36-Broņa 325
Sveiki, tātad iegādājos savu pirmo mašīnu. Tā kā vēl esmu skolnieks, no sākuma tēvs noliedza pirkt e36, bet beigu beigās kaut kā sanāca pierunāt.
Marka - Pēc dokumentiem 320, bet ar ieliktu 2.5 motoru. Kādreiz bija gāze virsū,bet tagad viss ir noņemts un tip top !
Automašīnas komplektācija - Diezgan patukšs, ar 7 pogu OBC, sporta stūre OMP, Recaro melnais ādas salons, melnie griesti.
Apraksts - Automašīnu iegādāju Septembra vidū, tad arī uzreiz tika viss darīts, pat netika izbraukts. Mašīnu iegādājos uzreiz, jo no pazīstam tika pirkts un galvenais, ka visa bundža bija izcilā stāvoklī un ritošais arī tādā pašā stāvoklī!Salons tāds nekāds, uzreiz braucu un meklēju salonu, tika iegādāts melnais recaro salons, melnie griesti. Un pie ekstrejēra tika iegādāt M- bamperi, sliekšņi, spoguļi, tumšie miglas lukturi, un mašīna tika pilnībā pārkrāsota manā mīļākajā krāsā - marrakesh brown. Māšīnai jau virsū atrodas garais dīzeļa reduktors(nezinu attiecību), kā arī ir bloķis. Tālāk pēc bildēm varēsies spriest.
Un tad sākās pārmaiņas :
Un gala rezultāts šāds -
Tuvākie plāni:
Marka - Pēc dokumentiem 320, bet ar ieliktu 2.5 motoru. Kādreiz bija gāze virsū,bet tagad viss ir noņemts un tip top !
Automašīnas komplektācija - Diezgan patukšs, ar 7 pogu OBC, sporta stūre OMP, Recaro melnais ādas salons, melnie griesti.
Apraksts - Automašīnu iegādāju Septembra vidū, tad arī uzreiz tika viss darīts, pat netika izbraukts. Mašīnu iegādājos uzreiz, jo no pazīstam tika pirkts un galvenais, ka visa bundža bija izcilā stāvoklī un ritošais arī tādā pašā stāvoklī!Salons tāds nekāds, uzreiz braucu un meklēju salonu, tika iegādāts melnais recaro salons, melnie griesti. Un pie ekstrejēra tika iegādāt M- bamperi, sliekšņi, spoguļi, tumšie miglas lukturi, un mašīna tika pilnībā pārkrāsota manā mīļākajā krāsā - marrakesh brown. Māšīnai jau virsū atrodas garais dīzeļa reduktors(nezinu attiecību), kā arī ir bloķis. Tālāk pēc bildēm varēsies spriest.
Un tad sākās pārmaiņas :
Slēpts saturs: Parādīt
Un gala rezultāts šāds -
Tuvākie plāni:
- - Uzlikt aizmugurējiem logiem melnus tonējumus, jo šie violetie (kuri ir jau noplēsti) ļoti briesmīgi.
- ielikt kvalitatīvu mūziku
- uzlikt ziemas diskus un riepas
- -Uz pavasari sēdināt, jo vēl esmu amatieris un uz ziemu man nevajag zemu auto.
- ielikt digitālo klimu
- iespējams elektriskos logus
- Skaistus diskus uz pavasari
- Iespējams pilno OBC.
not bad
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Nice krāsa, kāda vaina šiem diskiem?
It kā nekas, varbūt jāatstāj, gan jau laiks rādīs kā būs .kasp1js rakstīja:Nice krāsa, kāda vaina šiem diskiem?
Tiešām not bad :)
Ja diski nepatik, pārdod man
Ja diski nepatik, pārdod man
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
Izskatās reāli labi,patīk krāsa Diskiem nav ne vainas,drīzāk vaina ir tur,ka sēdinājums nav,bet nu labi man arī e30 priekšā traktora atsperes ir
Ir labi.
kādu salona bildi varētu?
Jā labs darbs padarīts :)
Tā krāsa
Ļoti labi! :) Tavam tēvam liels respect!
Coilas viena no primārajām lietām uz pavasari
ps. Tas nummurs kaut kur galvā figurē, nav jau bijis topiks ar šo e36 ??
Krāsa laba! ps. Tas nummurs kaut kur galvā figurē, nav jau bijis topiks ar šo e36 ??
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Sveiks pūlkā
Attieksme tā turpini
Krāsa arī viena no mīļākajām.
Attieksme tā turpini
Krāsa arī viena no mīļākajām.
skaistulis. Tā krāsa tāda bomba
Labs ! :) Lai labi ripo un izdodās īstenot plānus ! :)
Patīk krāsa!
Par to arī domāju, uz pavasari obligāti sēdināšu.Pjērs rakstīja:Coilas viena no primārajām lietām uz pavasariKrāsa laba!
ps. Tas nummurs kaut kur galvā figurē, nav jau bijis topiks ar šo e36 ??
Nezinu, iespējams, ka varētu būt, ka bija.
Starp bildēm ir Spoler's, tur ir salona bilde.Booogdans rakstīja:Ir labi.
Paldies par labajiem vārdiem, gan jau uz ziemu būs jaunas lietas, bildes, tad sekos turpinājums !