328_HELL_A_ROT
Čau visiem! Man sauc Jurijs un es gribu jums pastāstīt par manu mīļu BMW 320 e36 ar m52b28 dzinēju!
Kad un kā.
Esmu nopircis šito aparātu Jekabpilī kopa ar diviem draugiem. Mēs aizbraucam uz Latgalī ar mērķi atrast labu, nesapuvušu e36 ar 2.0i dzinēju. Tā bija baigi patīkama diena un bembis izskatījās arī ļoti patīkami, ņemot vērā, ka par mašīnu gandrīz neko nezinājām iepriekš. To tirgoja cilvēks, kurš par īsto saimnieku pateica tikai frāzi: "Tā ir manās bračkas mašīna" un mūsu komentāru "Jūs neteicat, ka ir uzstādīti coiloveri" saprata, ka "Droši vien, vajadzēs samazināt cenu". Bija saprotams, ka mašīna ir laba, pārdevējs "bišķiņ ne rubit fišku" un nejautājot kāpēc cena ir tik maza, mēs nopirkām to.
Par mašīnas vēsturi pirms mani, pa tiešam neko nezinu.
Komplektācija:
Sāksim ar to, ka gribu pateikt, ka mašīnu nopirku labā komplektācijā, bet ne teicamā stāvoklī, tātad viss ko tālāk aprakstīšu, jau bija nopirkšanas brīdī. Izņemot dzinēju un citus sīkumus.
- Motorsport Packet - bamperi, sliekšņi, moldingi, stūre. Protams, ir plāni papildināt "m paku" ar dažādiem patīkamiem sīkumiem.
- Coiloveri. Neesmu pārliecināts kuras tiešām, bet pirktas jaunas pirms pusgada. Zilas atsperes.
- HELLROT krāsa.
- Pirms restyle lukturi, bet restyle "ūsas"
- Pusādas melns recaro salons, melnie griesti
- Oriģinālais bloķis no 2.0i
- Elektriskie logi priekša, paroce priekša un aizmugurē
- Klimatkontroles nav, 7 pogu OBC.
- Vasarā braucu ar R17 BMW Motorsport Double Spoke.
- Kā jau rakstīju, pirms pusgada bija samainīti amortizatori, kopā ar citam novecojošam detaļām no ritošas. Pirms 2 mēnešiem tika ielikts 2.8 dzinējs un ātrumkārba. Tika pačekots un saremontēts viss, kas vajag lai varētu pateikt, ka mašīna ir ideālā tehniska stāvoklī.
Kopējais mašīnas apraksts: tā ir ļoti jaudīga, ikdienā vācoša skatienus, diezgan skaļa un ļoti mīlēta. Tā ir mana pirmā mašīna un pirmais pilns mašīnas apraksts. Vienmēr esmu gatavs pievienot jebkādu informāciju, ja kaut ko aizmirsu.
P.S. Arī, jā, esmu krievs, cenšos rakstīt latviski kā varu.
Kad un kā.
Esmu nopircis šito aparātu Jekabpilī kopa ar diviem draugiem. Mēs aizbraucam uz Latgalī ar mērķi atrast labu, nesapuvušu e36 ar 2.0i dzinēju. Tā bija baigi patīkama diena un bembis izskatījās arī ļoti patīkami, ņemot vērā, ka par mašīnu gandrīz neko nezinājām iepriekš. To tirgoja cilvēks, kurš par īsto saimnieku pateica tikai frāzi: "Tā ir manās bračkas mašīna" un mūsu komentāru "Jūs neteicat, ka ir uzstādīti coiloveri" saprata, ka "Droši vien, vajadzēs samazināt cenu". Bija saprotams, ka mašīna ir laba, pārdevējs "bišķiņ ne rubit fišku" un nejautājot kāpēc cena ir tik maza, mēs nopirkām to.
Par mašīnas vēsturi pirms mani, pa tiešam neko nezinu.
Komplektācija:
Sāksim ar to, ka gribu pateikt, ka mašīnu nopirku labā komplektācijā, bet ne teicamā stāvoklī, tātad viss ko tālāk aprakstīšu, jau bija nopirkšanas brīdī. Izņemot dzinēju un citus sīkumus.
- Motorsport Packet - bamperi, sliekšņi, moldingi, stūre. Protams, ir plāni papildināt "m paku" ar dažādiem patīkamiem sīkumiem.
- Coiloveri. Neesmu pārliecināts kuras tiešām, bet pirktas jaunas pirms pusgada. Zilas atsperes.
- HELLROT krāsa.
- Pirms restyle lukturi, bet restyle "ūsas"
- Pusādas melns recaro salons, melnie griesti
- Oriģinālais bloķis no 2.0i
- Elektriskie logi priekša, paroce priekša un aizmugurē
- Klimatkontroles nav, 7 pogu OBC.
- Vasarā braucu ar R17 BMW Motorsport Double Spoke.
- Kā jau rakstīju, pirms pusgada bija samainīti amortizatori, kopā ar citam novecojošam detaļām no ritošas. Pirms 2 mēnešiem tika ielikts 2.8 dzinējs un ātrumkārba. Tika pačekots un saremontēts viss, kas vajag lai varētu pateikt, ka mašīna ir ideālā tehniska stāvoklī.
Kopējais mašīnas apraksts: tā ir ļoti jaudīga, ikdienā vācoša skatienus, diezgan skaļa un ļoti mīlēta. Tā ir mana pirmā mašīna un pirmais pilns mašīnas apraksts. Vienmēr esmu gatavs pievienot jebkādu informāciju, ja kaut ko aizmirsu.
P.S. Arī, jā, esmu krievs, cenšos rakstīt latviski kā varu.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Sveicu ar pirmo auto! :)
Haha, nav ko uztraukties par latviešu valodas prasmes trūkumu, tev latviešu valoda ir stabili labāka nekā daudziem latviešiem forumā
Bet tā lai nav tīri par komatiem un garumzīmēm izskatās labs pirkums gadījies
Sent from my E2003 using Tapatalk
Bet tā lai nav tīri par komatiem un garumzīmēm izskatās labs pirkums gadījies
Sent from my E2003 using Tapatalk
Izskatās foršs auto!
Tiešām malacis, ka runā latviski.
Tiešām malacis, ka runā latviski.
Eh,hellrots,best of the best krāsām laikam,pārņem nostaļģija auto tiešam smuks,un diski
Ļoti skaists auto!
Auto patiešām skaists, izskatās vnk zolīds un sakopts, protams ir sīkumiņi pie kuriem var piestradat, piemeram piesedinat, kadus flancišus, lūpu m bamperim un baltas lampas aizmugurē, bet kopumā tas viss jau ir gaumes lieta.
Iemet arī kādu salona bildi.
P.s. Cienu kad centies runāt latviski
Iemet arī kādu salona bildi.
P.s. Cienu kad centies runāt latviski
Apsveicu! Auto tiešām skaists!
Atceros šo, kad vēl stāvēja sludinājums, likās ļoti labs e36, pēc bildēm un apraksta spriežot!
Lai labi ripo, derētu priekšējam bamperim lūpu uzlikt un miglas!
Lai labi ripo, derētu priekšējam bamperim lūpu uzlikt un miglas!
Paldies visiem par atsauksmēm, ir ļoti patīkami zināt, ka arī citiem cilvēkiem ši žurka patīk.
Mēģināšu pievienot vēl dažas bildes, ka arī salonu!
Mēģināšu pievienot vēl dažas bildes, ka arī salonu!
Rūsa ir uz sparniem, bet vēl ir iespējams tos sametinat, bet bagažniku jamaina. Diemžel par šo pusgadu man gadījās divas avārijas, tāpēc nepaspeju dažus sīkumus saremontēt.ikey07 rakstīja:Ir, ir labs, kā ar rūsu ?
Smuks
Pirmkārt Jēkabpils atrodas Zemgalē, bet tas tā. Otkārt nekad neesmu šo auto redzējis Jēkabpilī. Bet autiņš smuks.
driftaelk iemacies LV
Vispār jau Sēlijā.
Bet nu kāda tur vispār starpība - man kā kurzemniekam aiz Rīgas uz Putina zemes pusi tak tur visa ir latgale.
P.s, Latviski Tu raksti ļoti labi, visu cieņu!
Bet nu kāda tur vispār starpība - man kā kurzemniekam aiz Rīgas uz Putina zemes pusi tak tur visa ir latgale.
P.s, Latviski Tu raksti ļoti labi, visu cieņu!
Vienmēr biju parliecināts, ka J-pils ir Latgalē Paldies par informaciju
Būšu ļoti pateicīgs saņemt jebkādus iesakumus par ziemas braukšanu ar bloķi un 2.8
Būšu ļoti pateicīgs saņemt jebkādus iesakumus par ziemas braukšanu ar bloķi un 2.8
Jēkabpils atrodas, kur robežojas trīs novadi. Latgale, Vidzeme un Zemgale. Ja pārbrauc uz labo krastu, Krustpili, tad sanāk esi jau Latgalē, es kā dzīvoju kreisajā krastā pieskaitu sevi pie Zemgales, Sēlijas. Nav brīnums, ka iepriekš tā domāji, par Jēkabpili.ZeMiK rakstīja:Vienmēr biju parliecināts, ka J-pils ir Latgalē Paldies par informaciju
Baigi interesanti! Pavādīju J-pilī diezgan daudz laika, jo tur ir visi radinieki, bet nekad neesmu dzirdējis šito.driftaelks rakstīja:Jēkabpils atrodas, kur robežojas trīs novadi. Latgale, Vidzeme un Zemgale. Ja pārbrauc uz labo krastu, Krustpili, tad sanāk esi jau Latgalē, es kā dzīvoju kreisajā krastā pieskaitu sevi pie Zemgales, Sēlijas. Nav brīnums, ka iepriekš tā domāji, par Jēkabpili.