Benzīna bāka problēma

Sveiki! Kas var būt pie vainas ka man panelī rāda 15L benzīna bet kad izņēmu sūkni ārā tad tur uz aci bija labi ja 4L
Viss pārējais ir palicis otrā pusē un kā es to varu visu dabūt sūkņa pusē?
Paldies jau iepriekš.
Paldies jau iepriekš.

Ja tev panelī rāda 15l tad tur visticamāk arī ir 15l kā tu vari uz aci pateikt cik palicis?
bāka ir tij liela cik viņa ir, visam bendzīnam nav jābūt tikai sūkņa pusē.
Pēc pieredzes saku, ka bākā vienmēr ir vēl vairāk nekā rāda panelī

Pēc pieredzes saku, ka bākā vienmēr ir vēl vairāk nekā rāda panelī

Bendzins sukna puse tiek parsukts pats, ar vakuma palidzibu, caur parteces trubu. Panelis bendzina daudzumu rada no bakas abu pusu daudzuma skaitlojot kopa! Bakas abas puses ir plusidi kas mera daudzumu, bet tikai viena puse ir suknis! Domaju ka tev tur vis ir kartiba!!!!The_snoge rakstīja:Sveiki! Kas var būt pie vainas ka man panelī rāda 15L benzīna bet kad izņēmu sūkni ārā tad tur uz aci bija labi ja 4L
Paldies jau iepriekš.

Bet problema ir tāda ka man 15l bākā un kad noliku auto kalniņā noripināju lejā un tik un tā iedarbinat nevareju! Ieleju 5l un viss aizgāja!

Es pēc pieredzes varu teikt ka ir tieši otrādāk. Kad rāda 15l var arī izrādīties ka ir tukša bāka.edzis rakstīja: Pēc pieredzes saku, ka bākā vienmēr ir vēl vairāk nekā rāda panelī

M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram

Tautā runā, ka varot nobraukt aptuveni 2mm zem nullesJānis.P rakstīja:Es pēc pieredzes varu teikt ka ir tieši otrādāk. Kad rāda 15l var arī izrādīties ka ir tukša bāka.edzis rakstīja: Pēc pieredzes saku, ka bākā vienmēr ir vēl vairāk nekā rāda panelī

Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.

Man gan līdzīgi, pilnu bāku rāda tikai uz 45L

Easy as fuck. Nobraucu tik traki,ka iedarbinot bultiņa nepacēlās ne par pusmilimetru. Obc rādīja 0.3lKikaps rakstīja:Tautā runā, ka varot nobraukt aptuveni 2mm zem nullesJānis.P rakstīja:Es pēc pieredzes varu teikt ka ir tieši otrādāk. Kad rāda 15l var arī izrādīties ka ir tukša bāka.edzis rakstīja: Pēc pieredzes saku, ka bākā vienmēr ir vēl vairāk nekā rāda panelīMan paliek neomulīgi kad OBC sāk rādīt --- km

Vismaz zinu, cik daudz mans auto var.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.

Manam auto nekad nav bijis bākā mazāk pa 6l, un arī tas bija tikai vienu reizi, parasti pie palikušiem 10l jau braucu pildīties. Un ne jau tāpēc, ka es būtu oligarhs, bet tāpēc, ka negribu mocīt sūkni. Iz čoma pieredzes varu pateikt, ka bultiņa rāda pat ļoti precīzi, jo pat tad kad piešķiļot auto bultiņa vispār nepaceļas uz augšu, vēl kādu laiku var gāzt. Mani OBC arī vēl nekad nav pievīlis 

Un ta tie benzīna sūkņi nobeidzās 

Auto remonta pakalpojumi,Imantā Kandavas iela 41A (Sajers teritorijā) 27741401

A cik litri paliek baka,kad iedegas lampina? 

8L. Ja ir šujmašīna vai dīzelis, tas nozīmē, ka var gāzt vēl kādu nedēļu vai divas.Garaisss rakstīja:A cik litri paliek baka,kad iedegas lampina?

Man vienam bija e36 5.5 otram bija 7l . Bet ja iznem lampinju tad var braukt mūžīgi 

Auto remonta pakalpojumi,Imantā Kandavas iela 41A (Sajers teritorijā) 27741401

Paldies, a 10l nevaretu but? jo iedegas lampina, leju lidz lupai un sanaca nedaudz virs 55l un saka lit ara degviela.Inferno rakstīja:8L. Ja ir šujmašīna vai dīzelis, tas nozīmē, ka var gāzt vēl kādu nedēļu vai divas.Garaisss rakstīja:A cik litri paliek baka,kad iedegas lampina?

man pirmajam sedanam bij 12L rezerve,jo tankā ieripoju,nevis iebraucu,iepildiju 12l izdzisa lampiņa,sāku kustēties un iedegās 

ko jūs te fantazējat, visiem pie 7,7l iedegas lampiņa.

Es pieļauju,ka to var mainīt. Man visu mūžu tieši pie 8l iedegas (obc dati)EJANSONS rakstīja:ko jūs te fantazējat, visiem pie 7,7l iedegas lampiņa.
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv

hz man visam zurkam pie 7,7 tas bija

Nu bet man dačikd visu laiku ir pareizi rādījis! Nedomāju ka tagad ir sačakarējies

Nu man jau šķiet, ka katrai žurkai tas ir savādāk, jo vienai man bija tā, ka varu nobraukt līdz bultiņa nepaceļas vispār necik un auto vēl neraustās, citai bija tā, ka bultiņa vēl paceļas par kādiem pāris mm, bet auto vairs nevar pielaist, hz no kā tas ir atkarīgs.